O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zahájení stavby
Dobrý den, je zde někdo, kdo začínal stavět v tuto roční dobu? Může mi prosím můj záměr někdo vyml…
kutilgabi
Před 5 lety
6
Kachlová kamna
Zdravím, koupili jsme dům, kde zůstala kachlová kamna viz foto, která si ale nechat nechceme. Jsou…
burek
Před 5 lety
3
TV na kryté terase
Máte někdo TV na terase (zastřešené)? Jak řešíte připojení? Má cenu dělat TV přípojku, když se jed…
burek
Před 5 lety
7
Renovace podlahových dlaždic
Zdravím, ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenost natíráním dlažby-podlahy? Poradili byste j…
burek
Před 5 lety
2
Tapeta vs.vymalba
poraďte jak vymalovat. nebo tapetu za tuhle postel. původně jsem myslela opryskanou zeď a doplnit b…
burek
Před 5 lety
5
Dvířka z lamina a špína u ABS hrany, jak jste spokojeni?
Zdravim a chtela bych se s Vami poradit. Rozhodli jsme se pro dvirka ze svetleho lamina. A pak j…
bayt
Před 5 lety
15
Teresa bungalov do L
Zdravím , potřebuji se s vámi poradit. Jelikož se mi kreslí projekt bungalov do L a moc rad bych ve…
pavel_drahos
Před 5 lety
1
Jak administrujete všechno kolem stavby domu?
Ahoj, budeme demolovat a následně stavět dům a rád bych se zeptal jak řešíte správu všech úkolů a k…
luckavra
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Kuchyně v podkroví
Dobrý den, Prosím přišla jsem si pro radu a inspiraci.. Budeme mít kuchyň v podkroví. Ještě nic zař…
verunka989
Před 5 lety
1
Kdy zacne topit
Zdravim. Chtel bych se zeptat, za jak dlouho od zapojeni podlahovky zacnou byt videt stoupajici stu…
slabici
Před 5 lety
7
Hikvision Intercom 1generace
Dobry den preji,je tu nekdo kdo používá spolecne s aplikaci hik-Connet domaci interkom a poradil s …
luks34
Před 5 lety
1
Viděli jste někde toto řešení oken? Případně fasády ?
Ahoj, s architektem připravujeme projekt domu, v projektu máme rozdělená okna dřevem podobně jako j…
jakubopava
Před 5 lety
7
Názory k půdorysu bungalov
Dobry den, mohli bychom poprosit o vaše názory, případně zkušenosti s tímto půdorysem? -Vchod z vý…
specnaz84
Před 5 lety
23
Dunění taškové střechy při větru
Ahojte. Máme sedlovou střechu z pálených tašek. Sklon 40stp. Zateplení stříkanou izolací. Problém j…
sasynkamil
Před 5 lety
22
Vestavná digestoř v horní skříňce
Ahoj stavitelé, chtěla bych se zeptat, zda je tu mezi Vámi někdo, kdo má doma digestoř Electrolux…
ajka85
Před 5 lety
5
TČ. LWRc-8kW nebo PZP AWX ECONOMIC 06, 7,6 kW
Dobrý den, má někdo zkušenosti s těmito TČ. LWRc-8kW nebo PZP AWX ECONOMIC 06, 7,6 kW. Díky ;-)
jowana
Před 5 lety
2
Přečerpávací Šachta
Ahoj stavebníci, Bohužel máme odpad pod úrovni kanalizace, 💩 máte někdo nejaké zkušenosti, nebo rad…
francik002
Před 5 lety
3
Dřevěná podlaha
dobrý den chystám se na položení laminátové podlahy a zajímal by mě váš názor jestli je lepší staro…
jakub_adamcik
Před 5 lety
5
Largo 85 podkroví (dodatečně)
Ahoj, chtěl bych se zeptat, majitelů Larga 85 nejlépe těch, kteří si dělali podkroví dodatečně, tak…
martin_chleboun
Před 5 lety
2
Čím vyčistit sklo u krbu?
Ahoj, máme půl roku krb a nyní po čištění jsem zjistil, že se nemůžu zbavit mapy na skle. Má s tí…
lenmak
Před 5 lety
28
Venkovní osvětlení - které máte na čidla pohybu?
Dobrý den, máte prosím tip, které světlo kde se vám osvědčilo, že bylo na čidla pohybu? Uvažuji nap…
lenmak
Před 5 lety
2
Lednička
Ahoj nám takový problém s ledničkou. Je stará necelé 2 roky. No a jak je dole šuplík na věci tak ta…
lenmak
Před 5 lety
8
Osvětlení zahrady
Dobrý den, mám dotaz na někoho, kdo by mi mohl poradit, jak fungují led reflektory s nějakými exter…
fretyno
Před 5 lety
5
Zemní TČ Acond
Mám konkurenceschopnou nabídku na zemní TČ Acond. Cena za TC 6kW, bivalance, hadice kolektoru, nem…
lucka_dc
Před 5 lety
2
Tepelné čerpadlo vzduch/voda - máte vlastní zkušenosti?
Máme postavený bungalov o podlahové ploše 120m2, papírové ztráty jsou spočítane na 6 - 7 kW a řeším…
saly_jaroslav
Před 5 lety
1
2
...
3
71
Elektro přípojka a vlastní studna ke stavebnímu povolení
Zdravím všechny, plánujeme stavbu rodinného domu, zatím nemáme dovedenou elektřinu a není zde ani p…
petranejlova
Před 5 lety
7
Projektant
Dobrý den všem, prosím o případné kontakty na projektanty. máme pár cenových nabídek na projekt pro…
leniiii
Před 5 lety
10
Oprava eletroměrového a plynoměrový rozváděče
Dobrý den, mám u domu přibližně takovouto sestavu rozvaděčů ( 2x elektro a 1x plyn ). Zjistil jsem…
vrajmantak
Před 5 lety
7
Korpus kuchyně - kvalita provedení
Dobrý den, právě nám truhlář začal montovat kuchyň a prosím Vás o radu. Jsem detailista, nebo je no…
betelges
Před 5 lety
30
Úchytky do kuchyně
Zdravim, prosim chci se zeptat mate vsude na skrinkach/suplikach stejny rozmer uchytek nebo mate vi…
verunky
Před 5 lety
3
1
2
…
309
310
311
312
313
…