O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zakončení geotextilie ve svahu
Ahoj, potřebuju radu jak zakončit geotextilii ve svahu. Ať můžu sekačkou jezdit kolem a ne, že budu…
maximsoon
Před 5 lety
5
Vyvložkování komína. Kolik vás to stálo?
potřebujeme vyfrézovat a vyvložkovat komín - cca 9m. Zatím jsme obdrželi jednu cen. nabídku a cena …
donald77
Před 5 lety
1
2
34
Ohrev vody
Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně zapojení bojleru na ohřev vody. První varianta (jednodušš…
zubr487
Před 5 lety
6
Bungalov 5+1
Prosím o zhodnocení amaterskeho návrhu pro projekt bungalovu 5+1, užitná plocha cca 140m2. Terasa s…
bayt
Před 5 lety
1
2
51
Podkroví
Dobrý den, Prosím máte někdo zkušenosti s podkroví..? S manželem budeme rekonstruovat, nebo spíš d…
puhelin
Před 5 lety
5
Podobný obklad
Dobrý den, sháním obklad viz obrázek. Bohužel ten samý se již nevyrábí a tak se snažím sehnat alesp…
lucie89
Před 5 lety
1
Základy pro zahradní domek - patky, vruty a jinak?
Ahoj, chci se vrhnout na jaře do zahradního domku ze dřeva. Líbí se mi stavba "americkou" metodou 2…
atilius
Před 5 lety
15
Štíty z Osb desek dilatace
Mam zděnou stavbu se sedlovou střechu,štíty mam obité Osb deskou.Stavbu zateplujeme šedým polystyre…
sakule
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Podomítková baterie
Dobrý den, prosím o radu, chci podomítkovou baterii do sprchy ( pro dva spotřebiče) . Potřebuji k…
cuky_ducky
Před 5 lety
2
Barva spáry
Zdravím, prosím poradíte jakou barvu spárovačky zn. Mapei zvolit k těmto obkladům? Jasmín nebo vani…
cuky_ducky
Před 5 lety
2
Nové vrzajicí schodiště
Dobry den, potrebujeme poradit... loni jsme v nasem novem RD nechali betonove schodiste oblozit - s…
petramana
Před 5 lety
1
Voda okolo baraku
Ahojte, se zenou si nechavame stavet dum na klic. S firmou jsme spokojeni, komunikace skvela a vyho…
zdenek_valek
Před 5 lety
3
Vinylova podlaha wineo Energy oak warm
Dobry den, ma nekdo tuto podlahu instalovanou? moc dekuji za pripadne fotky :slight_smile:
zardia
Před 5 lety
12
Odporový topný kabel vs. teplovodní vytápění
Chtěla bych se s Vámi poradit ohledně našeho vytápění. Já jsem úplný laik, takže za jakékoliv info …
zubr487
Před 5 lety
4
Medmax
Dobrý den, stevěl jste někdo dům z Medmaxu? Zajímají mě zkušenosti lidí, kteří v takovém domě už by…
ajinkah
Před 5 lety
1
Barva oken
Dobrý den, zajímal by mě váš názor na to, jakou zvolit barvu oken (a zároveň i vstupních dveří, gar…
jitamir
Před 5 lety
2
Jak vyřešit štít nevytápěné půdy
Dobrý den, jak byste řešili zakrytí štítu u sedlové střechy bungalovu s nevytápěným podkrovím? Pr…
noemi77
Před 5 lety
3
Dešťovka na zahradu a do domu na splachování wc- dopouštíte z řádu?
Hezký den, kdo máte dešťovku na zahradu i do domu na splachování, jak to máte vyřešeno když voda v …
jajinka121
Před 5 lety
1
2
34
Ze staré koupelny novou koupelnu :)
Ahoj koupili jsme dům 30let starý jsou tady dvě koupelny jednu používali pak jako prádelnu tak znič…
milan1965
Před 5 lety
22
Krbové kamna s Akumulační nádrží
Zdravím, děláme rekonstrukci RD. Momentálně řešíme komplet nové topení. Chceme Krbové kamna s Akumu…
zubr487
Před 5 lety
6
Kolaudace 2020
Dobrý den, je zde někdo, kdo v poslední době ,,kolaudoval´´ dům ? Tento týden budu podávat žádost o…
jenye
Před 5 lety
8
Hypotéka na panelový byt na 30 let - kolik?
Ahoj, prosím, kamarádka by potřebovala alespoň orientačně vědět, zda by měla na splácení hypotéky n…
vladimirsvorba
Před 5 lety
4
Dub halifax BÍLÝ
ahojte lidičky, nemáte náhodou někdo kuchyň s použitím dřevodekoru Egger dub halix BÍLÝ? Mě přijde …
verhal
Před 5 lety
1
Přípojky_realizované na černo
Dobrý den, mám opravdu špek, nevím,zda jste se s tímto někde někdo setkal. Pozemek je vybaven elekt…
terezkav
Před 5 lety
1
Pc Stůl vhodný na stěhování?
Budu se stěhovat a kupovat vlastní stůl pro PC. "Brzo" (to může být cokoliv od pár měsíců do dvou l…
puhelin
Před 5 lety
5
Změna zákona 2020 ohledně vytápění
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je dobrou volbou do novostavby, bungalov, dřevostavba o uži…
wpavel
Před 5 lety
1
2
...
3
67
Názor na projekt bungalovu +2G 260m2
Ahoj, ráda bych znala váš názor na tento půdorys. U garáže je také menší dílna. Z ložnice samostatn…
barbora_benovacc
Před 5 lety
27
Chytrá domácnost - nastavení topení
Prosím zkušené o radu. Bydlíme v novostavbe - budou to dva roky, máme drevostavbu vytapenou částečn…
zubr487
Před 5 lety
13
Odstoupení od smlouvy o dílo
Zdravím, mám se stavební firmou sepsanou smlouvu o dílo. Nebudu v tomto příspěvku úplně konkrétní, …
teresh07
Před 5 lety
6
Vady hydroizolace spodní stavby
Dobrý den, firma nám staví hrubou stavbu domku se sedlovou střechou a obytným podkrovím. Zatím nem…
zinzin
Před 5 lety
6
1
2
…
329
330
331
332
333
…