O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Projekt bungalov 5+1
Prosím o zhodnocení naší představy o půdorysu a komentáře. Obytná plocha 130m3, terasa na jih, kote…
bayt
Před 5 lety
28
Šířka chodníčku k brance
Jakou máte šířku chodníku od branky ke vchodových dveřím? Váháme mezi dvěma šírkami - 1,2 a 1,6 m (…
fantomik
Před 5 lety
11
Vinylove podlahy a podlahove topeni
Zdravim, mate nekdo vinylove podlahy a podlahove topeni? Pronikne tim teplo v pohode? Kdyz jsme mel…
zubr487
Před 5 lety
15
Zateplení podkroví EPS ???
Dobrý den, nechám si poradit. potřebuji zateplit podkroví. jedná se o starší kamen-cihlový RD. pří…
zubr487
Před 5 lety
2
Okna Basaltgrau - parapety
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo okna v barvě basaltgrau a k tomu antracitové parap…
kokeja
Před 5 lety
1
Rodinný dom na rekreačný povolenie
Ahojte chcem zmeniť projekt domu z rodinného na rekreačný,, mam problém s elek. Prípojkou. Ako mám …
coudy0007
Před 5 lety
10
Kuchyně Ikea - jiný dřez nez Ikea
Zdravím, plánuji pořízení kuchyně Ikea, ovšem dřez bych ráda jiný než z Ikea. Skříňku pod dřez mám …
adula000
Před 5 lety
2
Kachličky - obklady za linkou FOTO
Zdravím, ukažte prosím svoje kuchyně a jejich obložení - POUZE dlaždičky! Budujeme malou "letní" ku…
aloisie
Před 5 lety
12
sponzor fóra
Upsat se v mém případě do Hypotéky?
Zdravím, mám dotaz na Vás zkušenější, v pondělí mám jít podepsat smlouvu o hypotéce a začala jsem z…
doog
Před 5 lety
31
Fasada s kombinací cihliček??
Krásný den, moc prosím ma někdo světle modro šedou fasádu s kombinací cihliček? Jak jste spokojeni?…
jana0009
Před 5 lety
1
Vinyl svépomocí
Zdravím strechacky , dělal jste si někdo v domě sám lepeny vinyl? Včetně sterky ,lepidla ? Dí…
corinka2005
Před 5 lety
4
Tržní vs odhadní cena pozemku
Zdravím, jak moc se může lišit odhadní cena u banky vs. ta tržní? V naší lokalitě se zasíťované po…
kokoko123
Před 5 lety
10
Projekt bungalovu Mauna od G-servis - zkušenost
Zdravím všechny stavebníky, konečně jsme se dočkali vysněného pozemku a plánujeme si postavit bung…
miroslav_hajek
Před 5 lety
1
2
34
Vícegenerační bydlení
Ahoj všem :slight_smile: Hledám někoho, kdo řešil vícegenerační bydlení. Je lepší jít cestou dvou b…
norikakaa
Před 5 lety
5
Změna územního plánu z bytového domu na bungalov
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti se změnou územního plánu jedná se o…
rmarcelilinka
Před 5 lety
5
Cena stavby domu po hrubé stavbě
Zdravím, chtěl bych se vás zeptat kolik mil. by se tak mělo počítat na dokončení domu po hrubé sta…
geodett
Před 5 lety
14
Zápach na WC
Dobrý den,chci poprosit o radu.Bydlime cca rok v novostavbe, mame dum na patro a na wc v prizemi, j…
1karel1
Před 5 lety
4
Doporučení vinylové podlahy s dekorem dřeva
Dobrý den, mohl by mi, prosím, někdo z Vás doporučit nějaké vinylové podlahy s dekorem dřeva? Popří…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
2
...
3
64
Akce, sleva na vinylové podlahy
Ahoj všem 🙂 Budeme brát cca 120m2 vinylove podlahy. Cenově v Hornbachu raketa. Nemáte někdo zkušen…
pj_bydlime
Před 5 lety
14
Je cena základové desky OK?
Máme od firmy, která nám bude dělat dřevostavbu na klíč (fermacell), cenovou nabídku desky 308 800 …
thea2b
Před 5 lety
10
Montovaný dům nebo dřevostavba do 1 milionu
Ahoj, Zvazujeme stavbu montovaného domu. Pozemek mame. Chteli bychom ho ale poridit co nejlevneji…
zubr487
Před 5 lety
21
Rozměry kuchyňské linky
Zdravím, jaké jsou prosím "standardní" nebo chcete-li nejčastější rozměry: - hloubka pracovní des…
puhelin
Před 5 lety
3
Konzistence betonu, pasy,ztracené bednění,základová deska QCC beton
Ahoj ,jaký typ konzistence jste použily na základové pasy,do ztraceného bednění a na základovou des…
jarin1
Před 5 lety
26
Tmavě šedý kamenný obklad na fasádu - prosím o tipy
Ahoj, chtěla jsem moc poprosit o tipy na tmavě šedý kamenný obklad na fasádu, který se ideálně sklá…
ozzy77
Před 5 lety
2
Bidetová sprška - bude překážet na zdi?
Prosím o radu. Manželka chce bidetovou spršku. Máme místnost WC o šířce 90 cm a stavbyvedoucí dopor…
bayt
Před 5 lety
4
Cena elektrických topných kabelů
Zdravím ! Po dlouhém hledání a rozhodování jsme se nakonec rozhodli pro elektrické topné kabely, ce…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Od koho odtokový žlab do sprchového koutu?
Dobrý den. Potřebujeme co nejdříve rozhodnout odtokový žlab do sprchového koutu. Prosíme o doporu…
pj_bydlime
Před 5 lety
22
Jak široký odtokový žlab - walk in 80cm
Dobrý den, sprchový kout - walk in bude mít šíři cca 80cm, stačil by odtokový žlab 65 nebo spíše 75…
spaghetka
Před 5 lety
5
Přípojka vody_jiný vlastník než vlastník pozemku
Dobrý den, mám prosbu na ty,kdo mají zkušenost s připojením rodinného domu na vodu a kanalizaci, (s…
terezkav
Před 5 lety
6
Plastová vs. hliníková okna
Ahoj, Řešíme okna do novostavby RD. Celou dobu jsme byli rozhodnutí pro plastová okna, ale dnes nám…
cyklos
Před 5 lety
24
1
2
…
332
333
334
335
336
…