O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Ruuki falcovana strecha
Je nutne u falcovane strechy se sklonem 15°provadet zaklop prkny nebo staci pokladat na stresni lat…
zubr487
Před 6 lety
2
TČ Vaillant a zelená úsporám
Máte někdo TČ Vaillant? a řešil někdo zelenou úsporám skrz TČ na novostavbu?
medunovi
Před 6 lety
1
Izolace rozvodů vody
Zdravím všechny stavebníky, dávám diskusi do podkategorie Podlahy, protože jsem nenašla žádné téma …
milan1965
Před 6 lety
14
Minikoupelna
Tentokrat jdu s koupelnou. Mame samostatne wc + mini koupelnu, kde je malicka vana a umyvadlo a pa…
azsinanecovzpomenu
Před 6 lety
13
Váš názor na projekt eko 120
Zdravíčko. Posílám vám zde svůj první návrh pudorysu a rád bych si přečetl vaše názory. Děkuji
dusannoha
Před 6 lety
3
Masérna v projektu
Řešili jste někdo masérnu v domě? Právě projektujeme dům a zajímalo by mě, jestli to někdo řešil s …
pedrop
Před 6 lety
7
Dispozice rd
Dobry den, Napadaji nekoho upravy dispozice rd cca 115m2 podlahova plocha Rd musi byt bohuzel nav…
tom1249
Před 6 lety
13
Podlahové topení a regulace pruhlednych ventilu
zdravim, bydlim rok v novostavbe a nevim zda ventily na rozdelovaci podlahoveho vytapeni funguji t…
zubr487
Před 6 lety
22
sponzor fóra
Advokátní úschova
Dobrý den, jaký máte názor na advokátní úschovu peněz při koup pozemku? Budeme podepisovat předkup…
kvetoslav123
Před 6 lety
6
Dveře dekor dub halifax přírodní
Jsem rozhodnutá pro kuchyň v tomto dekoru a ráda bych tomu přizpůsobila všechny dveře v bytě. Nemát…
fajfik
Před 6 lety
7
Cena kuchyně DanKüchen
Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat, jestli si někdo v poslední době nenechal dělat návrh kuchyně o…
lto007
Před 6 lety
3
Cena projektu na přípojky
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo říct, na kolik vás vyšel projekt přípojek (voda, kanal, plyn)? …
esmeralda2
Před 6 lety
3
Projektant Zlín a okolí
Hezký den, je tady prosím nějaký projektant Zlín a okolí? Jedná se mi o projekt na kanalizační …
lenca.levandulka
Před 6 lety
1
Tmavě šedá kuchyň, máte někdo prosím?
máte prosím někdo šedou kuchyň?Jaká je údržba..přemýšlím jestli lesklou nebo matnou..kdyby někdo mě…
masser
Před 6 lety
9
Sousedka si udělala ubytovnu
Sousedka co má pivní pohotovost zrušila pivní lázně a na místo nich udělala ubytovnu. Zatím dostavu…
asistent
Před 6 lety
6
Soused - bungalov/patro - z patra vidí do pokojíčků
Tak to vypadá, že 7 m od hranice bude stát jednopatrový domek... Ale je v takovém místě, že z patra…
akoinac
Před 6 lety
28
Bungalov do L - co byste změnili?
Dobrý den, prosím o radu ohledně tohoto projektu, co byste změnili? Máme úzký pozemek, takže dům…
jaroslav1987
Před 6 lety
1
2
57
Úmrtní list
Potřebujeme zrušit věcné břemeno, oba moji praprarodiče jsou po smrti, jeden úmrtní list byl vyříze…
daisy14
Před 6 lety
2
Baterie, dřez
Máte prosím někdo tuto baterii, jste spokojení? Nebo jakou byste doporučili aby moc nefíkala při um…
vess
Před 6 lety
2
Bazén do českého klimatu - ano či ne?
Mám takový opatrný dotaz. Prakticky u každého domu vidím nějaký ten bazén, dle financí zúčastněných…
bayt
Před 6 lety
1
2
...
3
88
Kuchyn Ikea - dvierka Ringhult
Ahoj, nemá prosím doma niekto kuchyňu Ikea a dvierka Ringhult - světle šedá + biela/béžová? Rada b…
cuky_ducky
Před 6 lety
1
Radiator na "zed" z osb desek?
Zdravim. Potrebujeme pridat radiator do mistnosti na fotce-nejidealnejsi je ta barevna zed ale je …
luckylee
Před 6 lety
1
Varování - rekonstrukce p. Radovan Čapek
Dobrý den, chtěla bych varovat před rekonstrukcí ve spolupráci s p. Radovanem Čapkem (IČ 681 41 408…
zoufalka1
Před 6 lety
28
Vinylová podlaha zn.Hamat
Dobrý den, prosím máte někdo zkušenosti s vinylovou podlahou zn.Hamat, popřípadě, zda již máte někd…
tomulka4
Před 6 lety
1
Radiator na "zed" z osb desek?
Zdravim. Potrebujeme pridat radiator do mistnosti na fotce-nejidealnejsi je ta barevna zed ale je …
luckylee
Před 6 lety
1
Stavební dozor
Prosím máte někdo tip na stavební dozor v lokalitě Mladá Boleslav? Děkuji
alena2109
Před 6 lety
1
Životnost plast x plasthliníkové okno
Zdravím, rozhodujeme se mezi plast a plasthliníkovými okny. Cenový rozdíl mezi nimi v nabídkách je …
lto007
Před 6 lety
2
Hypotéka - doložení vlastních prostředků
Dobrý den, řeším budouci financování výstavby domu. Má někdo zkušenost s tím, zda je možné při žá…
petr86
Před 6 lety
3
Názor na projekt domu obedílníkového tvaru
Dobrý den, máme zatím hrubý náčrt půdorysu domku, bude obdélníkového tvaru, cca 14x9m. Máme úzký po…
barca3979
Před 6 lety
1
2
36
Sleva na cihly Porotherm 30 Profi - P15
Dobrý den, prosím víte někdo jakou slevu, tedy na jakou cenu za ks u uvedené cihly jste se při vy…
alena2109
Před 6 lety
9
1
2
…
423
424
425
426
427
…