O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Názor na projekt bungalov
Zdravím, přikládám náš zatím načrtnutý projekt bungalovu. Zajímá mne váš názor nebo rada co vylepši…
horst_fuchs
Před 2 lety
23
Dešťovka - zkušenosti s Rainmaster ECO
Dobrý den, pro novostavbu uvažujeme využití dešťové vody pro zalévání a splachování WC. Prvotně jsm…
pale
Před 1 rokem
7
Krátkodobý pronájem bytu
Dobrý večer, máme v osobním vlastnictví byt, který využíváme při návštěvě rodiny, kterou pravidelně…
catle
Před 2 lety
9
Vyplnění prostoru mezi klenbami
Dobrý večer, na bytě řeším, čím nejlépe vyplnit prostor mezi klenbami, abych na tom mohl dále pokra…
vladimir_sacha
Před 2 lety
2
TV stolik - ikea besta
Zdravim, chcel by som sa spytat, ci nahodou niekto z vas nema skusenosti s TV stolikom z ikei z rad…
jaroslav_plichta
Před 2 lety
2
Štít OSB
Dobrý den. Potřeboval by jsem radu ohledně řešení štítu našeho domu. Budeme mít klasickou sedlovou…
petr13
Před 2 lety
24
Výměna plynového kotle a převložkování komína
Zdravím, na jedné nemovitosti budu muset zřejmě už vyměnit starý atmosférický kotel za nový konden…
rudy1973
Před 2 lety
7
Sněhová fréza
Dobrý den, potřebuji poradit se sněhovou frézou, HECHT 9334sq. Vyskakuje mě 1 rychlost,jinak vše v …
pyramis
Před 2 lety
3
sponzor fóra
Jaký rozměr myčky vybrat?
Dobrý den, chtěli bychom si pořídit myčku na nádobí - asi nejlépe vestavnou. Máme novější kuch. lin…
jarin1
Před 2 lety
9
Geberit
Ahoj, čím se plní prostor mezi příčkou a obezděním geberitu (Ytong 5cm) známý mi radí, abych ten pr…
kofejn
Před 2 lety
4
Doporučení ČOV po zkušenostech
Zdravím, Můžete se podělit o zkušenosti s instalací ČOV? Jak funguje po čase, servis, spolehlivost…
jarin1
Před 2 lety
9
Minimální odestup stavby
Vyhláška č. 501/2006 Sb.: § 25 Vzájemné odstupy staveb: (2) Je-li mezi rodinnými domy volný prosto…
cbr600rr
Před 2 lety
4
Pracovní deska
Chci se zeptat na zkušenosti s pracovní deskou. Jedná se mi o umělý kámen X kompaktní laminát. Pros…
mahonia
Před 2 lety
3
Příprava rekuperace bez projektu
Zdravím Vás, jsem tu nový a rád bych poprosil, pokud by mi někdo se zkušeností mohl říct, zda je …
zubr487
Před 2 lety
13
Montovaný dom svojpomocne
Dobrý deň, chcel by som otvoriť tému "montovaný drevodom svojpomocne". Postavil si niekto sám mon…
montovany_dum
Před 2 lety
1
Tepelné čerpadlo IVT země-voda
Dobrý den, máme v novostavbě t.č. IVT země voda a jednotku máme v garáži. Brutálně nám duní a rez…
ventilatory
Před 2 měsíci
1
2
43
Digestoř a odvod par
Dobrý den , potřebuji prosím poradit ,jak jste řešily odvod par od digestoře . Digestoř bude na obv…
pyramis
Před 2 lety
3
Elektrokotel/čerpadlo
Zdravím, a mám prosbu. Smí se změnit systém vytápění - konrétně, když máme v projektu schválené tep…
zubr487
Před 2 lety
8
Renovace starých dveří a zárubní - jak odstranit nalepené ozdobné lišty?
Zdravím, budeme renovovat cca 100 let staré dřevěné zárubně a dveře a jelikož už byly renovovány př…
david_morcinek
Před 2 lety
3
Regulace podlahového topení - manual vs. elektro
Vím, že je to tady dost opakované téma, ale bohužel jsem nenašla odpověď na to, co potřebuji. Staví…
zubr487
Před 2 lety
15
Solární panely napájecí klimu na chlazení i topení.
Starší dvoupatrový domek. Vytápění i ohřev teplé vody kondenzačním kotlem, zatím chci ponechat. Uva…
jirka766
Před 2 lety
6
Betonováni základové spáry
Dobrý den firma nám chce zítra udělat výkopy a v pátek zalít základové spáry betonem. Jde o to, že …
franti_p
Před 2 lety
15
Kolektor na zahradě a stromy
Ahoj lidi, vy kdo máte Tepelné čerpadlo země voda s kolektorem na zahradě, povíte mi prosím, zda js…
t_ivan1988
Před 2 lety
1
Větrací systém Aereco - náklady na vytápění
Plánujeme drevostavbu, ve které by měl být instalován systém větrání Aereco, reagující na vlhkost. …
nikolavlacinova
Před 2 lety
4
Koupě pozemku patřící zemřelé osobě
Zdravím, chtěl bych odkoupit prázdný pozemek, který je vedle jedné z našich nemovitostí. Po prostud…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
4
Dotace na fotovolty
Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenost se získáním dotace na pořízení fotovoltů? Narazila jsem na s…
masakol
Před 2 lety
1
Ekozahradnidomek.cz zkušenosti
Ahojte, hledám na netu zahradni dřevěné domky. Nelíběj se mi úplně tak ty klasický chatičkový, ape …
guteman
Před 1 dnem
15
Změna územního plánu - co dělat v mezičase
Ahoj, aktuálně čekáme u 2 pozemku od rodičů na změnu územního plánu. Bohužel u jednoho čekáme už ro…
skunkos
Před 2 lety
2
Z čeho stavět - Ytong vs jiný materiál?
Dobrý den, mohu poprosit o názor kdo má zkušenosti se stavbou z Ytongu, jak jste spokojeni? Přemýš…
zubr487
Před 2 lety
28
Sedačka Nejči potah Carabu 164
Zdravím, prosím nemá tu někdo nějakou novější sedačku z Nejči potah Carabu 164? Vybíráme potah nové…
hadeline
Před 2 lety
1
1
2
…
100
101
102
103
104
…