O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Folza s.r.o.
Máte někdo zkušenost se stavební firmou Folza co se týče vypracování projektu až po stavbu domu na …
moama
Před 3 lety
1
Dřevostavba - vyber TC - vzduch-vzduch, rekuperace a podlahove topeni
Ahoj, prosím zde zkušenější o názor/radu. I když už je možná trošku pozdě, přesto bych rád slyšel n…
zubr487
Před 3 lety
21
Zvonek s kamerou
Doporučíte zvonek s kamerou? Jde o to že máme byt s vlastním vchodem a rádi by jsme tam dali zvonek…
oskar83
Před 3 lety
5
Nepravidelný chod TČ
Zdravím. Mám spuštěné týden TČ split, topení podlahové. Jelikož v domě nebydlíme, firma nám nastavi…
lipsak
Před 3 lety
5
Typy garazovych vrat - vyhody a nevyhody
Chystame se rekonstruovat radovy RD a jednou z veci, kterou resim, jsou garazova vrata. Je to mala …
amenophus
Před 3 lety
7
Podpora klenby ve sklepě
Zdravím všechny, chtěl bych vás poprosit o radu. V létě jsem tu měl statika na posudek stavu domu …
raziel628
Před 3 lety
2
Rozměr domu
Poradíte, zda bude rozměr dřevostavby 8x10,5m dostačující pro 4 člennou rodinu? Nevím... nemůžu pos…
pyramis
Před 3 lety
23
Zvlněné tašky Creaton Simpla
Pěkný den, dělá nám firma střechu na klíč, právě pokládají tašky a zdá se mi ten výsledek takový ne…
doog
Před 3 lety
28
sponzor fóra
Plochá střecha - zkušenosti s dodavatelem
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s firmou Komenda střechy? Dekuji
hudecma
Před 3 lety
1
Náplň podlahového topení, množství na cca 1000 metrů trubek
Dobrý den, prosím o radu, budeme mít tep. čerpadlo vzduch - voda monoblok, čím jste napouštěli podl…
kekita
Před 3 lety
15
Plochá střecha
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s firmou Komenda střechy? Dekuji
mp77
Před 3 lety
2
Plovoucí rigidní vinyl - dilatace ve dveřích
Položit rigidní vinyl s dilatacemi ve dveřích (přechod mezi místnostmi) nebo bez dilatace? Viděl js…
kofejn
Před 3 lety
2
Truhlář nebo kuchyňské studio v Mladé Boleslavi
Dobrý den, mohla bych požádat o tip na dobrého truhláře nebo kuchyňské studio v okolí Mladé Bolesla…
jenye
Před 2 lety
5
Výsuvné police do velkého botníku
Dobrý den, přicházím s prosbou o radu, jaké vnitřní vybavení zvolit do vestavěné šatní skříně, kter…
chances
Před 3 lety
1
Kuchyň Ikea a vhodná myčka
Dobrý den, chtěl bych poradit jakou pořídit myčku do kuchyně Ikea. Jedná se o to, že myčka musí mít…
nec22
Před 3 lety
11
Digestoř odtah
Dobrý den, prosím o radu jak vyvést odtah digestoře. Vzdálenost od digestoře na hranu zdi je včetn…
slamer
Před 3 lety
5
Tip na prověřený polský eshop s elektrotechnikou
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s nějakým ověřeným eshopem s elektrotechnikou? Klasika, chci proměn…
rumcajk
Před 3 lety
1
Centrální vysavač - promáčklé potrubí
Dobrý den, obracím se na Vás s žádostí o pomoc nebo alespoň informaci. Při stavbě RD jsem pořídil c…
fatte
Před 2 lety
3
Osazení pásek - dodatečné
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak nyní naložit s okny. Mám nová okna - trojsko etc. Ale nemám apliko…
pyramis
Před 3 lety
4
Čím zakrýt zeď z vepřovice?
Dobrý den, ráda bych se poradila se zkušenějšími. Součástí našeho dvora je sousedův dům z vepřovi…
petrmm
Před 3 lety
5
Elektrická přípojka
Dobrý den, mám dotaz na internetu se nikde nedá dohledat cena elektrické přípojky nad 50m. Je tu pr…
vladimir_sacha
Před 3 lety
7
Vrtana studna
Dobry den. Chtěl bych se zeptat, jestli by jste doporučil někdo nějakou firmu zhotovujici vrtanou s…
samot07
Před 3 lety
9
Vlhkost v domě
Ahoj, máme difuzně uzavřenou dřevostavbu a většinu roku v ní máme obrovskou vlhkost (pokud dobře …
jozkakomosny
Před 1 rokem
8
Vývoj cen TČ v roce 2023
Dobrý den, ve stavbě se posouváme dále a více se zaměřujeme na způsob vytápění. Vím, že přelom 21/2…
edison101
Před 3 lety
16
Projektant Jižní Morava
Jsme úplně na začátku a hledáme projektanta, který by zrealizoval naše představy na papíře. Budeme…
valex
Před 3 lety
2
Minimum zásuvek a kabelů u pracovního stolu
Dobrý den, řeším to, co řada jiných lidí. Jak nemít ve zdi dvacet zásuvek a na zemi padesát kabelů …
edison101
Před 3 lety
16
Jaký dekor podlahy do kuchyně a obýváku
Ahoj, děláme novou kuchyň, v dekoru dub Sherman koňakově hnědý a černý mat dvířka. Máme propojenou …
nela89
Před 3 lety
1
Rozšíření WIFI
Zdravím, máme router/WIFI pod linkou na jedné straně domu v přízemí (bohužel pod linkou). Samozřejm…
pyramis
Před 2 lety
6
Kuchyňská linka Egger - mastnosta
Jaký prostředek a hadřík používáte na umytí mastných flíčků z kuchyňské linky, která je vyrobena z …
maci326
Před 3 lety
1
Tepelné čerpadlo Protherm - GeniaAir Split - zkušenosti
Zdravím všechny, máte prosím někdo TČ Protherm? Mohla bych poprosit o zkušenosti? Předem díky
nnp
Před 3 lety
1
1
2
…
110
111
112
113
114
…