O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zateplení mezi mnou a sousedem?
Dobrý den. Dělám přístavbu místnosti ke staršímu domu ( viz obrázek) Jedna strana je společná zeď s…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
4
OSB štít a fasáda
Ahoj, chtěla bych poprosit ty, kdo mají zděný dům s vazníkovou sedlovou střechou a nad věncem zaklo…
noemi77
Před 3 lety
7
Vyjmuti ZPF
Prosim o radu, pokud zadam o vyjmuti ZPF stavby ktera je podsklepena, uvadi se do kolonky hloubky o…
jarmiladol
Před 3 lety
5
Osvobození od daně z prodeje nemovitosti
Zdravím, máme možnost prodat pozemek a prostředky vložit do rekonstrukce a přístavby domu ve které…
jitkako
Před 3 lety
17
Skrytý okap + plechová střecha
Krásný den, máte prosím doporučení na výrobce/dodavatele systému plechové střechy + skrytých okapů?…
borkastavitelka
Před 3 lety
1
Kotel na dřevo
Budu teď rekonstruovat nějaké rodinné domky na pronájem a vzhledem k situaci vážně uvažuji o instal…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
2
34
Dům jedním tahem
Čauky, máte někdo momentálně zkušenosti s Dům jedním tahem ? Jsme z okolí KV a chystáme se stavět. …
lenamala
Před 3 lety
2
Laminátová podlaha vrže
Dobrý den, nastehovali jsme se do novostavby. Po předání stavby a několika prvních týdnech až měsíc…
ufin22
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Existuje pěkné lino / PVC ?
Přemýšlíme, že místo vinylu položíme do novostavby lino a to jednak z důvodu (většinou) nižší ceny,…
mxm1919
Před 3 lety
6
Vyvýšena úzká mycka
Dobrý den, vážně uvažuji o tom,nechat umístit do buď.kuch.linky uzkou myčku nad cca 25cm šuplík,kte…
catle
Před 3 lety
1
Prodej rod.domu a energ.stitek
Dobrý den ,kde konkrétně nebo jakým zákonem je stanovena povinnost dodat energ.stitek domu? Jedná …
milanq
Před 3 lety
5
Rozdělení domu na 2 bytové jednotky
Má někdo zkušenost s rozdělením rodinného domu na dvě bytové jednotky? Bydlíme u tchýně, každý máme…
jozkakomosny
Před 3 lety
11
Cena zateplení domu 09/2022
Dobrý den, jak jste na tom prosím ostatní stavebníci s cenou zateplení v této době? Já měl projekt …
kofejn
Před 3 lety
23
Čerpadlo do dešťovky
Ahoj, řeším jaké čerpadlo koupit do nádrže na zalévání i mytí aut. Potřebuji na to připojit hadici …
venouska
Před 3 lety
5
Výkaz výměr zbytečnost nebo nutnost?
Ahoj stavebnicí, Projektant mě odrazuje od toho abych si připlácela za zpracování výkazu výměr - r…
thea2b
Před 3 lety
6
Pokládka lina / pvc podlahy bez lepení
Plánuji položit si lino / pvc podlahu sám. Chci se zeptat zda mohu krytinu položit volně bez lepení…
radimir
Před 3 lety
4
Skála v základech
Zdravím, při hrabání pasů jsme narazili na skálu. Bagr s ní nehnul. Prý je možné skálu v pasu ponec…
milanq
Před 3 lety
3
Vyměnit stará dřevěná okna za nová?
Dobrý den, zvažuji výměnu starých dřevěných oken v domě. Mám nabídku na 600 tis. Kč vč. montáže. Za…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
18
Hmoždinkz pro montáž SDK roštu do skládaného betonového stropu
Dobrý den, prosím o radu, jaké hmoždinky jste použili do skládaného betonového stropu? Kotví se do …
dyrup
Před 3 lety
16
Červotoč, dřevomorka nebo co to je?
Zdravím, po včerejším úklidu půdy na mne čekalo nemilé překvapení, 2 hromádky pilin, 2 dirky vedle …
vladimir_sacha
Před 3 lety
1
Krbová kamna bez komínu
Ahoj , mám dotaz. Koupili jsme baráček a chceme si nechat udělat krbové kamna , ale problém je v to…
xkarlos
Před 3 lety
17
Nekoupelnový nábytek do koupelny?
Dobrý den, je mi jasné, že do koupelny patří koupelnový nábytek se speciálními úpravami, v budoucnu…
puhelin
Před 3 lety
10
Ceny materiálů - srovnání
Ahoj, jsem ve fázi, kdy se chceme předzásobit materiálem, který budeme na jaře potřebovat. Něco …
daniel_boura
Před 3 lety
6
Koupě v cizině
Dobrý den, ptám se jen předběžně než se půjdeme poptat na banku. Nevíte zda Česká spořitelna nabízí…
diakoub
Před 3 lety
5
Jaký zdroj vytápění pro roubenku?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký by jste nám doporučili zdroj vytápění roubenky... TZ máme vyp…
angelyn
Před 3 lety
21
Dveře Hörmann doba dodání
Jaka může být doba dodání teď dveří? V prodejně nám tvrdili 6-8tydnu, a to jsme je objednávali v če…
tynuska1990
Před 3 lety
1
Terasa skloněná k domu - odvod vody
Dobrý den, potřebovali by jsme poradit ohledně naší terasy. Dělali jsme bazén ještě když byla hrub…
sasynkamil
Před 3 lety
4
Nevíte co stím?
Nevíte co stím? Rekonstruovali jsme starý záchod a prostě asi jak tam byli futra, tak tam nebyla ze…
kekita
Před 3 lety
14
Elektrokotel, doporučíte?
Ahoj, mám doma elektrokotel CosmoTherm E který umí regulovat buď podle prostorového termostatu v mí…
wpavel
Před 3 lety
5
Bílé spotřebiče vestavné
Dobrý den, kdo má bílé vestavné spotřebiče v kuchyni, jak jste s nimi spokojeni? Chtěla bych je zas…
lokomotiva13
Před 3 lety
1
1
2
…
119
120
121
122
123
…