O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stodola uprostřed obecního pozemku
Dobrý den všem, rádi bychom se poradili ohledně koupi pozemku, který je uspořádáním trochu specific…
milanq
Před 3 lety
4
Stínění bez loxone
Zdravim, chtěl jsem se zeptat zda by někdo nevěděl zda se da udělat automatické stahování venkovníc…
martin_s
Před 3 lety
5
Zámková dlazba - reálné náklady
Dobrý den, Rád bych se zeptal někoho kdo se orientuje, jaká je dnes velmi hrubě cena pojezdove (3.…
romank3
Před 3 lety
1
Změna v projektu- kolaudace
Ahoj, mám na Vás prosbu. Stavíme RD a oproti projektu nebudeme realizovat rekuperací a krb. Je to p…
jozkakomosny
Před 3 lety
1
2
44
Krytka airtrysky
Prosím nemáte někdo zkušenost s náhradní krytkou airtrysky viz foto níže? Hledám, jelikož mám jednu…
gabi_brozkova
Před 3 lety
1
Interiérové zábradlí levně
Dobrý den, máte prosím někdo nápad jak realizovat zábradlí na galerii a schodiště v interiéru levně…
kofejn
Před 3 lety
2
Řasa na fasádě
Zdravím střecháci, máte někdo zkušenosti s řasou na fasádě? po 15 letech nové fasády se nám objevil…
travas
Před 3 lety
2
Jakou značku cihel?
Dobrý den, na trhu je celá řada dutinkových cihel. Okolo sebe vidím, že většina staví z Hebel ne…
eewin
Před 1 měsícem
1
2
...
...
17
18
532
sponzor fóra
3D tisk na stavbě
Ahoj, určitě už všichni znáte 3D tisk plastových dílů. Chci se zeptat na Vaše zkušenosti, zda jst…
rumcajk
Před 3 lety
7
Sklo pod kamna s CPV
Ahoj, jak jste řešili sklo pod kamna když je vývod externího vzduchu z podlahy? Nevíte, zda se dá…
pigot
Před 11 měsíci
13
Kuchyně - Gorenje vs. Uniq, na co se zaměřit?
Ahoj, zařizujeme byt v novostavbě. Nastěhování má být za cca 3 měsíce, tak už hoří zařizování. Kuch…
sarka_kratosova
Před 3 lety
6
Přehození na stavební pozemek
Dobrý den, s přítelem máme možnost dostat od jeho rodičů pozemek, který jsme se rozhodli, že přehod…
skunkos
Před 3 lety
1
2
37
Věcné břemeno služebnosti sítí na pozemku města pro ČEZ. Proč mám platit já?
Potřebujeme připojit pozemek k elektřině. Město po mě chce za zřízení věcného břemene pro ČEZ 600 K…
edison101
Před 3 lety
5
Mramorová dlažba v koupelně
Ahoj všem, potřebuji vaši pomoc :wink: prosím pochlubte se fotkou vaší koupelny, kdo máte bílou dl…
artep1987
Před 3 lety
17
Výměna bytu
Dobrý den, prosím o radu už nevím jak dál. Je nás 5 a zijeme v městském bytě 1+1 . Bydlíme tu už 4 …
m_i_r_e_k
Před 2 lety
16
Vyústění rekuperace na fasádě
Můžu poprosit o fotky, jak máte na fasádě vyřešený přívod/odvod vzduchu od rekuperace nebo bojleru …
radim2015
Před 3 lety
7
Záhon před domem (orientace SSZ)
Ahoj zahradníci, prosím o tipy, čím celkově osázet tento záhon (před domem). Plocha cca 3,5 x 5m, v…
dita_a_ivan
Před 1 rokem
22
ČOV
Dobrý den chci se zeptat. Dostavuji rodinný dům ( projekt z roku 2009 ) inženýrské sítě jsou, nicmé…
petros4
Před 3 lety
27
Jak na konstrukci stropu.
Dobrý den, řeším, jak co nejelegantněji vyřešit následující situaci s izolací stropu a SDK konstru…
hu1
Před 3 lety
9
Odvětrávací mezera střechy garaze z OSB
Zdravim.. Projektant mi navrhl skladbu strechy takto viz příloha. Mam v planu skladbu udělat, sdk, …
franti_p
Před 3 lety
6
Závazek k provozu statku
Dobrý den, Plánuji stavbu RD na pozemku sousedícího s pastvinu statku. Když jsem sousedovi předlož…
rendl76
Před 3 lety
5
Pokládání velkoformátové dlažby na stěnu
Máte prosím zkušenost s lepením velkoformátové dlažby (60 x 120, 23 kg) na stěnu, konkrétně jako ob…
dyrup
Před 3 lety
5
Stavební připojení elektřiny i po kolaudaci?
Zdravím, chtěla bych se zeptat zkušenějších ohledně přípojky na elektřinu. Jsme teď v dokončovací f…
jozkakomosny
Před 3 lety
7
Sádrové omítky a penetrace
Ahoj, máme hotové v novostavbě sádrové omítky knauf. Připravuji se na malování, ale nejsem si jistý…
jarin1
Před 3 lety
12
Izolační pěna kolem komína
Dobrý den. Máme zateplenou půdu stříkánou pěnou. Teď před kolaudací. Přišel kominík a že pěna nesmí…
jarin1
Před 3 lety
5
Boiler sání
Zdravim mam boiler s čerpadlem nechce se mi dělat díry skrz zed domu můžu to sání a výdech projet s…
zubr487
Před 3 lety
2
Doporučte firmu na samonosnou bránu
Dobrý den, prosím, o vaše doporučení na nepředraženou firmu, která vyrábí samonosné brány. Budu rá…
oskar83
Před 3 lety
4
Vytápění domu
Dobrý den. Budeme stavět nízkoenergetický dům (konkrétní tepelnou ztrátu budovy ráda dohledám, poku…
martin_fio
Před 3 lety
16
Okna RAL7021
Dobrý den, vybíráme okna na novostavbu, určitě nechceme antracit, ale zalíbila se nám barva ral 702…
henrybrno
Před 3 lety
4
Konec fixace 10/2023
Ahoj, v mobilní bance mi u hypotéky svití červeným nápis sjednejte si novou úrokovou sazbu, konec f…
kopca89
Před 3 lety
5
1
2
…
122
123
124
125
126
…