O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Změna v projektu- kolaudace
Ahoj, mám na Vás prosbu. Stavíme RD a oproti projektu nebudeme realizovat rekuperací a krb. Je to p…
jozkakomosny
Před 3 lety
1
2
44
Krytka airtrysky
Prosím nemáte někdo zkušenost s náhradní krytkou airtrysky viz foto níže? Hledám, jelikož mám jednu…
gabi_brozkova
Před 3 lety
1
Interiérové zábradlí levně
Dobrý den, máte prosím někdo nápad jak realizovat zábradlí na galerii a schodiště v interiéru levně…
kofejn
Před 3 lety
2
Řasa na fasádě
Zdravím střecháci, máte někdo zkušenosti s řasou na fasádě? po 15 letech nové fasády se nám objevil…
travas
Před 3 lety
2
Jakou značku cihel?
Dobrý den, na trhu je celá řada dutinkových cihel. Okolo sebe vidím, že většina staví z Hebel ne…
eewin
Před 1 měsícem
1
2
...
...
17
18
532
3D tisk na stavbě
Ahoj, určitě už všichni znáte 3D tisk plastových dílů. Chci se zeptat na Vaše zkušenosti, zda jst…
rumcajk
Před 3 lety
7
Sklo pod kamna s CPV
Ahoj, jak jste řešili sklo pod kamna když je vývod externího vzduchu z podlahy? Nevíte, zda se dá…
pigot
Před 10 měsíci
13
Kuchyně - Gorenje vs. Uniq, na co se zaměřit?
Ahoj, zařizujeme byt v novostavbě. Nastěhování má být za cca 3 měsíce, tak už hoří zařizování. Kuch…
sarka_kratosova
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Přehození na stavební pozemek
Dobrý den, s přítelem máme možnost dostat od jeho rodičů pozemek, který jsme se rozhodli, že přehod…
skunkos
Před 3 lety
1
2
37
Věcné břemeno služebnosti sítí na pozemku města pro ČEZ. Proč mám platit já?
Potřebujeme připojit pozemek k elektřině. Město po mě chce za zřízení věcného břemene pro ČEZ 600 K…
edison101
Před 3 lety
5
Mramorová dlažba v koupelně
Ahoj všem, potřebuji vaši pomoc :wink: prosím pochlubte se fotkou vaší koupelny, kdo máte bílou dl…
artep1987
Před 3 lety
17
Výměna bytu
Dobrý den, prosím o radu už nevím jak dál. Je nás 5 a zijeme v městském bytě 1+1 . Bydlíme tu už 4 …
m_i_r_e_k
Před 2 lety
16
Vyústění rekuperace na fasádě
Můžu poprosit o fotky, jak máte na fasádě vyřešený přívod/odvod vzduchu od rekuperace nebo bojleru …
radim2015
Před 3 lety
7
Záhon před domem (orientace SSZ)
Ahoj zahradníci, prosím o tipy, čím celkově osázet tento záhon (před domem). Plocha cca 3,5 x 5m, v…
dita_a_ivan
Před 1 rokem
22
ČOV
Dobrý den chci se zeptat. Dostavuji rodinný dům ( projekt z roku 2009 ) inženýrské sítě jsou, nicmé…
petros4
Před 3 lety
27
Jak na konstrukci stropu.
Dobrý den, řeším, jak co nejelegantněji vyřešit následující situaci s izolací stropu a SDK konstru…
hu1
Před 3 lety
9
Odvětrávací mezera střechy garaze z OSB
Zdravim.. Projektant mi navrhl skladbu strechy takto viz příloha. Mam v planu skladbu udělat, sdk, …
franti_p
Před 3 lety
6
Závazek k provozu statku
Dobrý den, Plánuji stavbu RD na pozemku sousedícího s pastvinu statku. Když jsem sousedovi předlož…
rendl76
Před 3 lety
5
Pokládání velkoformátové dlažby na stěnu
Máte prosím zkušenost s lepením velkoformátové dlažby (60 x 120, 23 kg) na stěnu, konkrétně jako ob…
dyrup
Před 3 lety
5
Stavební připojení elektřiny i po kolaudaci?
Zdravím, chtěla bych se zeptat zkušenějších ohledně přípojky na elektřinu. Jsme teď v dokončovací f…
jozkakomosny
Před 3 lety
7
Sádrové omítky a penetrace
Ahoj, máme hotové v novostavbě sádrové omítky knauf. Připravuji se na malování, ale nejsem si jistý…
jarin1
Před 3 lety
12
Izolační pěna kolem komína
Dobrý den. Máme zateplenou půdu stříkánou pěnou. Teď před kolaudací. Přišel kominík a že pěna nesmí…
jarin1
Před 3 lety
5
Boiler sání
Zdravim mam boiler s čerpadlem nechce se mi dělat díry skrz zed domu můžu to sání a výdech projet s…
zubr487
Před 3 lety
2
Doporučte firmu na samonosnou bránu
Dobrý den, prosím, o vaše doporučení na nepředraženou firmu, která vyrábí samonosné brány. Budu rá…
oskar83
Před 3 lety
4
Vytápění domu
Dobrý den. Budeme stavět nízkoenergetický dům (konkrétní tepelnou ztrátu budovy ráda dohledám, poku…
martin_fio
Před 3 lety
16
Okna RAL7021
Dobrý den, vybíráme okna na novostavbu, určitě nechceme antracit, ale zalíbila se nám barva ral 702…
henrybrno
Před 3 lety
4
Konec fixace 10/2023
Ahoj, v mobilní bance mi u hypotéky svití červeným nápis sjednejte si novou úrokovou sazbu, konec f…
kopca89
Před 3 lety
5
Přidělani věnce na plastové vchodové dveře
Prosím o radu a možnosti. Přemýšlím jak přidělat dekoraci- např. Vánoční věnec na vchodové plastov…
martinakocianova
Před 3 lety
10
Stanovisko obce
Pěkný den, prosím o radu. Dnes nám přišla výzva doplnění dokumentace ke stavebnímu povolení. Mimo j…
milanq
Před 3 lety
2
Zimni zahrada od Esmero
Dobry den, mate tu niekto prosim skusenosti a firmou Esmero? Chceli by sme od nich zimnu zahradu. D…
anort
Před 3 lety
1
1
2
…
122
123
124
125
126
…