O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vinyl za jak dlouho cca 70m2
Za jak dlouho firma může mít hotový click clack vinyl v bytě cc 70m2? Děkuji
davex
Před 3 lety
5
Ukažte prosím vaše osvětlení osvětlení
Poradíte mi osvětlení do předsíne, koupelny, ložnice. Děkuji za inspiraci , nevím jaké vybrat
candat
Před 3 lety
13
Samostavitelka žádá radu
Dobry den, rozhodla jsem se zhodnotit peníze a postavit si dům (pozemek mam 1500m)… zda se mi to al…
78marcela
Před 3 lety
31
Cim zasparovat vyklenek ve sprchovem koutu?
Sillikonem nebo sparovackou? Mel jsem v umyslu tam dat sparovacku jako vsude jinde krome koutu na s…
kekita
Před 3 lety
3
Dafnulka
Dobrý den,prosím vás děláme rekonstrukci domečku a topenar nám řekl, že se máme dívat po krbové vlo…
sarmaj
Před 3 lety
2
Interiérové návrhy - desing
Dobrý ,den chtěl jsem se zeptat zda tu nejní nekdo kdo dělá interiérové návrhy podle plánků :slight…
fandak
Před 3 lety
3
Kuchyňská linka s oknem- prosím o radu 🙏🏻
Hezký den, mohu prosím tuto úžasnou skupinu využít k prosbě o radu?🙏🏻 Jsme v procesu plánování k…
puhelin
Před 3 lety
5
Založení trávníku v létě
Dobrý den. Kvůli neustálým odkladům se nám povedlo založit trávník až teď před týdnem, kdy začla ve…
geodett
Před 3 lety
7
sponzor fóra
Návštěvy pubertálních dětí a soukromí
Prosím, berte to jako téma pro odlehčení, i když čekám i bouřlivé názory. Setkávám se s tím, že tad…
bayt
Před 3 lety
17
Položení dlažby bez dilatace - názor
Dobrý den, máte někdo položenou dlažbu bez dilatace? Chodba je dlouhá cca 5m, pokoje po stanach ch…
kofejn
Před 3 lety
9
Odtah z kuchyně
Zdravím, rekonstruuju panelákový byt a řeším odtah z kuchyně, který byl doteď zaslepený. Po otevře…
mlejnecek
Před 2 lety
2
Elektřina na stavbu
Dobrý den všem, poradíte prosím, na pozemku máme vše nachystané (rozvaděč, revize, zásuvka) a potře…
bayt
Před 3 lety
3
Terén kolem terasy
Dobrý den ukažte své fotografie terénu kolem terasy kytičky a ták. Chci inspiraci :wink: Moc děkuj…
davidwaln
Před 3 lety
1
Vytápění
Dobrý den, jsme ve fázi projektu. Zastavěná plocha cca 100m2, obytná cca 80m2 (dřevostavba, dif.…
travas
Před 3 lety
11
Samonivelacni stěrka
Ahoj , prosím o radu..jakou penetraci použít, když starý podklad je dlažba a na ní přijde samonivel…
sydnygrygera
Před 3 lety
2
Musí být dva zdroje tepla?
Dobrý den, máme zkolaudovaný dům (2020), kde máme instalovanané podlahové vytápění pomocí elektrok…
dusli
Před 3 lety
12
FVE batéria + práčka v jednej miestnosti
Ahoj, aktuálne sme vo fáze dispozičného riešenia novostavby a prišla reč na technickú miestnosť. V…
kekita
Před 3 lety
31
Bugalov 4kk + garáž max. šíře 15 metrů
Ahoj, již jsem ze všemožných půdorysů zmatený. Nechám si tu poradit. Neutkvěl Vám nějaký dobrý půd…
simona_sterlyova
Před 3 lety
8
Výpočet výkonu podlahového konvektoru
Prosím, umí mi tady někdo vypočítat jaký výkon potřebujeme u podlahového konvektoru bez ventilátoru…
petrkunc132
Před 3 lety
5
Laminátová podlaha Excellent dub Ambience
Dobrý den, konečně jsme ve fázi, kdy vybíráme podlahu. Líbí se nám laminátová podlaha Excellent dub…
martinaat
Před 3 lety
1
Skvrna na SDK kolem trámu
Zdravím všechny, prosím o radu,udělal se nám flek na šikmém stropu v podkroví,viz.foto,vůbec netuší…
donald77
Před 3 lety
7
Loupani zakladove desky garaze
Hezky vecer všem. V Sobotu rano jsme vylili ZD garáže, pravidelně jsem kropil a koukam ze se ted za…
brosban
Před 3 lety
8
Plastové zatravňováky Ecoraster
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s plastovými zatravňováky Ecoraster, popř. jinými? Hlavně mě za…
janise79
Před 3 lety
1
Rekonstrukce domu - výměna radiátorů za podlahové topení
Dobrý den, rekonstruujeme dům, kde v přízemí je teplovodní podlahové topení a v podkroví jsou radiá…
wpavel
Před 3 lety
5
Zatemňovací rolety Jysk
Ahoj, kdo má tyto rolety a připevňoval je do zdi a ne jen na okno, můžete mně říct, jak hluboko jst…
hana_k
Před 3 lety
2
Tepelná čerpadla - okres Benešov (zkušenosti)
Ahoj, chtěla bych poprosit o rady a názory, kdo žijete v okrese Benešov, od koho máte tepelné čerp…
neptunka17
Před 3 lety
3
Rozsáhlé chráněné území + zemědělský půdní fond
Dobrý den, uvažujeme nad koupí okálového domečku, který se nachází v rozsáhlém chráněném území a v…
milanq
Před 3 lety
2
Ovládání rekuperace - manualně? Na dálku?
Dobrý den, nabízí nám k rekuperaci modul pro připojení na wifi a tedy hádám dálkové ovládání jednot…
bayt
Před 3 lety
6
Kamerový systém a zabezpečovačka v jednom (ne od Jablotronu)?
Hledám drátový kamerový systém a zabezpečení v jednom. Rád bych nějaké otevřenější řešení, kam si č…
jarin1
Před 3 lety
15
Firma top-pergoly
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s touto firmou top-pergoly? Máme poptano, ale co mě zaráží, že nik…
pppmendy
Před 3 lety
1
1
2
…
130
131
132
133
134
…