O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Otravná sousedka
Zdravím všechny, aktuálně žijeme v bytě, ale s přítelkyní stavíme náš "malý sen" ve vesnici kousek…
cloo
Před 3 lety
22
Chatka projekt
Zdravím, řešil jste někdo projekt chatky? Máte prosím doporučení na kvalitní firmu/projektanta? Je…
fauda
Před 3 lety
1
Cena za vyštěrkování příjezdovky - není to přestřelené??
Dobrý den, poptávali jsme od jedné místní firmy realizaci příjezdové cesty k domu + parkovacího st…
petr13
Před 3 lety
17
Doporučte firmu v okolí Hradce Králové, která má dobré ceny
Zdravím, doporučte mi prosím firmu, která je solidní a má výhodné ceny. Chtěli bychom si nechat pos…
requied
Před 3 lety
11
Vizualizace fasády
Zdravím, lze někde na internetu udělat návrh fasády? Nebo nechat udělat u někoho za normální peníze…
elifida
Před 3 lety
8
Tahokov brána
Doporučíte firmu na bránu a branku z tahokovu... Realizace Praha - východ. Děkuji moc!
kedzitka
Před 3 lety
1
Povolení od Gservis
Zdravím, nechával si někdo od Gservis zařídit i stavební povolení? My ano a je to katastrofa, nevím…
milanq
Před 3 lety
2
Tepelná izolace soklu
Zdravím, mám stavbu založenou na cihlách 38 cm (2 řady) a na nich 44 a nemám v plánu zateplovat cel…
panlorenc
Před 3 lety
15
sponzor fóra
Na kolik vyjde základová deska pro zděnou chatu 50m2 svépomocí?
Dobrý den, dělal někdo základovou desku na zděnou chatku z ytongu? Kolik vas stál materiál? Případn…
edison101
Před 3 lety
14
Rekonstruovat nebo prodat, koupit pozemek a stavět nanovo?
Chtela bych se zeptat na nazor odborniku nebo osobni zkusenosti. Situace se ma tak. Zdedila jsem r…
bayt
Před 3 lety
13
Kování Strong box
Dobrý den, máte někdo kování strong box na kuchyni? Prosím, o vaše zkušenosti, zda jste spokojení č…
s_he
Před 3 lety
1
3-vrstvý nebo 2-vrstvý
.Ahoj, řeším jaký systém vybrat...nikoliv výrobce :wink: Novostavba, ne-pasiv, ne-rekup, kamna 5kw…
people
Před 3 lety
2
Stavební firma WoodCon
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s firmou WoodCon a s verzí Loftového …
kristyna_fasinova
Před 3 lety
1
Dotace na TČ
Dobry den, mame dum z roku 2017. Na zacatku stavby se rozhodovalo, zda budeme mit jen elektrokotel…
kofejn
Před 3 lety
3
Zkušenosti se strukturovanou dlažbou, např. Paradyz Wood Basic
Zdravím všechny. Mám dotaz, jaké máte zkušenosti s dlažbou Basic Wood od dlažby Paradyz? Konkrétně …
brego1
Před 3 lety
5
Prověření stavební firmy
Dobrý den, prosím o radu jak si prověřit stavební firmu, ještě před osobni schuzkou. Jde o firmu An…
nuonuon
Před 3 lety
2
Soused na náš pozemek vypouští žumpu
Řešili jste někdo tento problém? Soused v noci překopal naši cestu a napojil se na její odvodnění, …
vladimir_sacha
Před 3 lety
25
Hypoteka
Mám takovej dotaz, aktuálně je brutální růst sazeb, nemá banka nějakou možnost hypotéku v takovém p…
paliboy
Před 3 lety
22
Bazén na zahradu
Dobrý den, jdu si pro radu, ráda bych na zahradu bazén koukala jsem na tuto firmu, máte s touto fir…
lenca222
Před 3 lety
1
Firma Hasoft - co to je?
https://www.hasoft.cz/ Pouzivate produkty teto firmy? Maji vsechno co potrebuju k hydroizolaci sprc…
jarin1
Před 3 lety
2
Sprchový kút Ravak Blix Slim - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti so sprchovým kútom Ravak Blix Slim? Ideálne vo verzii štvorec 90x90…
dusanmt
Před 3 lety
1
Skleněná stěna
Dobrý den, prosila bych o radu. Nechali jsme si do chodby dělat skleněnou stěnu po pár letech bydle…
tereza_rutova
Před 3 lety
5
Materiál navíc
Hezký den všem, bohužel jsme se sadrokartonarem nebyli spokojeni tak jsme sním to skončili, ale obj…
dajvr
Před 3 lety
4
Tepelne čerpadlo
Ahoj chci se zeptat , máme tepelne cerpadlo Sinclair , napojeny na něj máme bojler a teplovodni pod…
bo_bo
Před 2 lety
8
Přívěsný vozík na stavbu, stěhování atp.
Ahoj, máte nějaký tip na dobrý přívěsný vozík z pohledu cena/kvalita? Klasicky sháním přívěsný v…
jarin1
Před 3 lety
14
Weber SE4E
Mohu poprosit kdo má fasádu Weber SE4E o foto domu. Moc děkuji :slight_smile:
petraxname
Před 3 lety
9
Využívání zbořeniště?
Dobrý den, mám pozemek, na kterém bych chtěl někdy v budoucnu stavět (nejdříve za 10 let). Na tomt…
chorche9
Před 2 lety
13
Cenová nabídka na betonové tašky
Ahoj, aktuálně vybíráme střešní krytinu - betonové tašky. Ráda bych získala cenové nabídky, ale vá…
josefx
Před 3 lety
7
Projekt sjezd na komunikaci
Dobrý den, vyběháváme stavební povolení a musíme ještě řešit projekt na sjezd na obecní komunikaci…
verys
Před 3 lety
5
Plastové podhrabové desky - zkušenost
Dobrý den, má tu prosím někdo dlouhodobější zkušenost s plastovými podhrabovými deskami? Zvažuji …
renata_chroustova
Před 3 lety
9
1
2
…
135
136
137
138
139
…