O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sedlová střecha se sklonem 10 stupňů
Ahoj, projektant nám pro menší čtvercový bungalov navrhl sedlovou střechu se sklonem 10 stupňů. Co …
martinager
Před 3 lety
10
Rezidence Zlončice - hledáme budoucí sousedy
Hezký den, hledáme budoucí sousedy z dev. projektu Rezidence Zlončice :slight_smile:
redenvelope
Před 3 lety
1
Tip-on v celé kuchyni?
Dobrý den, plánuji nyní kuchyň a chtěla jsem si dát do všech skříněk a šuplíků tipon otvírání, aby …
jizap
Před 3 lety
16
Odvodnění pozemku
O víkendu jsme se pustili do vjezdu na pozemek. Pokáceli jsme stromy, vybagrovali kořeny a upravili…
veronikaka
Před 3 lety
11
Opuka pod základovou desku
Zdravím, můžu dát jako podsyp pod beton základové desky opuku se zeminou aniž bych tam dával štěrk?
geodett
Před 3 lety
2
Nový bazén mounfield
Zdravim vas, uvažujeme o bazénu Barbados od Mountfieldu. Rozměr 6,1 x 3,1x 1,5m. Jen mě zarazilo že…
andrew1
Před 3 lety
2
Omítkový nebo sádrokartonový strop
Ahoj ve svém starším domě mám trámový strop s pohledem a nahozená omítka a chci se zeptat jestli je…
zubr487
Před 3 lety
2
Krytina
Dobrý den, nemůžeme se rozhodnout zda na přístřešek na auto dát bronzový polykarbonát nebo bitumeno…
haplji
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Vinyl - tmavý dekor (podobný ořechu, ořechu americkému apod.)
Dobrý den, vybíráme do domu podlahu a shodli jsme se s přítelem na tmavém dekoru. Z hlediska toho…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
Vnitřní dekor oken. Ano/ne?
Pro co jste se rozhodli vy a co vás k tomu vedlo? :)
tulda27
Před 3 lety
9
Kotel značky Ravako
Ahoj, řešíme nyní rekonstrukci a v domě je instalován kotel Ravako typ 590 s napojením na komín a t…
rosta6
Před 3 lety
1
Hypotéka
Dobrý den, jsme ve fázi rekonstrukce a díky současnému zdražení nám nejspíš nebudou stačit paníze n…
vladimirsvorba
Před 3 lety
2
Inženýrské sítě přes developera_platební kalendář
Pěkné odpoledne všem. Chtěla bych se zeptat, prosím, kdo jste řešil inženýrské sítě přes developera…
lencus
Před 3 lety
1
Betonová stěrka - podklad
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jaký podklad stěny se dává betonová stěrka? Musí být stěna před…
raziel628
Před 3 lety
2
Senzoricka baterie
Dobry den, napadlo me mit na samostatnem wc senzorickou baterii. Ma vubec nekdo? Dali byste si ji z…
donpepe_al
Před 3 lety
1
Projekt kuchyne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je adekvátní cena za projekt? Dělal mi ji známej, který si ře…
niknik123
Před 3 lety
1
Zařízení koupelny
Dobrý den, byl by zde někdo kdo by mi pomohl/doporučil rozmístění zařizovacích prvků v koupelně? Ro…
nejaga
Před 3 lety
12
Kolik je potřeba betonu na zahradní obrubník?
Budu dělat kačírek kolem domu. Nikdy jsem nebetonoval. Kolik mám koupit betonu na zahradní obrubník…
edison101
Před 3 lety
6
Asfaltové pásy a polystyren
Dobrý den prosím o radu jak nalepit hydroizolaci na základovou desku když mám desku obšalovanou pol…
jirca456
Před 3 lety
21
Cenová nabídka na terasu
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Nechali sme si spracovať cenovú ponuku na vybetónovanie te…
kratkyliba
Před 3 lety
11
Velikost bazenu
Zdravim vas. Chtel bych se zeptat na vaše zkušenosti ohledně velikosti bazénu. Rozmyslím se mezi 6x…
ranovo
Před 3 lety
8
Dům na klíč - hledání firmy
Ahoj, nevim kam jinam se obrátit, našli jsme si projektanta/architekta. Na stávajícím pozemku je b…
tomi_28
Před 3 lety
7
Marmoleum MS kraj
Zdravim, nenajde se tady nekdo, kdo by mi dal tip nejlepe na podlahare, ktery pracuje s marmoleem? …
simsa55
Před 3 lety
1
Co je to za dlažbu
Ahoj, může mi prosím někdo pomoc identifikovat tuto dlažbu ? :slight_smile: :slight_smile:
mijunkacz
Před 3 lety
1
Obklad na starou omitku
Pri rekonstrukci koupelny jsem odrbal stare kachle a zbytky lepidla viz. foto. A ted resim dilema c…
doog
Před 3 lety
4
Bioklimaticka pergola
Zdravím, rád bych se zeptal, jestli nemáte někdo bioklimatickou nebo hlinikovou pergolu v bílé b…
hoty
Před 3 lety
5
Zahradní nábytek
Ahoj, jak se připravujete na jaro? U nás základ máme.o) Teď už jen doladíme detaily.
vikinoseznam
Před 3 lety
1
Zkušenosti s dřevostavbou
Zdravím, mám dotaz ohledně dřevostavby. Zda má někdo zkušenosti s firmou Dřevoastavba ING, s.r.o.,…
wacko
Před 3 lety
4
Zastavěné plocha a koeficient zeleně
Dobrý den, zajímalo by mě jak je to s výpočtem zastavenosti. Náš pozemek je rozdělen do dvou parcel…
milanq
Před 3 lety
8
Tříkomorový septik + Zemní pískový filtr v praxi
Dobrý deň, mohol by mi niekto poradiť ohľadom reálnej skúsenosti s týmto riešením. Už niekoľko dní …
jaujcik
Před 3 lety
5
1
2
…
145
146
147
148
149
…