O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavba na pozemku přítele
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Přítel dostal od svého otce pozemek, na kterém chceme společně sta…
artep1987
Před 3 lety
8
Moduleo Country Oak 24130 nebo 24277
Dobrý den, máte prosím někdo foto podlahy Moduleo Select Country Oak 24130 nebo 24277? Potřebovala …
lucievlckova
Před 3 lety
1
Tlačítko boost k rekuperaci - kde ho všude máte?
Dobrý den, moc vás prosím, kde mate tlačítka boost k rekuperaci? Předpokládám WC...a někde jinde? :…
bayt
Před 3 lety
11
Sušička je hlubší než pračka
Dobrý den, plánuju koupi sušičky, ale máme slim pračku: https://www.alza.cz//gorenje-wei62s3-d54501…
candat
Před 3 lety
4
Zasklená terasa a vítr
Zdravím, plánujeme si nechat zasklít terasu. Má někdo zkušenosti s podobně zasklenou terasou a vel…
evizna
Před 3 lety
8
Poraďte prosím
Zdravím, jak to tady přočítám co vše je a není na ohlášku, tak se v tom nějak ztrácím. Chtěl bych s…
japona
Před 3 lety
22
Křivé zdi v koupelně novostavby - jak to vyřešit s dlažbou?
Dobrý den, máme novostavbu a řešíme teď koupelny. Problémem je, že jsme zjistili, že v dolní koupel…
selskyrozum
Před 3 lety
16
Prosím o pomoc - lepší varianta
Dobrý den všem, po předchozích úpravách jsme se dopracovali k fázi, kdy se rozhodujeme mezi 2-3 var…
norikakaa
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Okna a dveře Drutex
Ahoj, máte někdo zkušenosti min 1 rok s těmito profily Iglo 5 Iglo energy ? Děkuji za jakýkoliv náz…
zdendis123
Před 3 lety
1
Ložnice se šatnou nebo bez
Prosím o radu ohledně šatny v ložnici. Ložnice má 4.100 na 4000 a přemýšlím, zda šatna nebo ne. Neb…
xkarlos
Před 3 lety
1
2
35
Přesun jímky
Dobrý den, rekonstruujeme dům z 50. let, který nemá v tuto chvíli přístup ke kanalizaci, pouze jímk…
jozkakomosny
Před 3 lety
1
2
56
Opticky menší místnosti
Dobrý den, mám dotaz, zda máte zkušenost s tím, že se místnosti ve velice hrubé stavbě zdají optick…
norikakaa
Před 3 lety
6
Toi Toi na stavbu
Zdravím všechny a měl bych dotaz, jestli jste na pozemku při výstavbě domu měli mobilní wc, něco ja…
prochazkovaklariisa
Před 3 lety
8
Vyšší kuchyňská linka - jak zvýšit polohu myčky?
Máme vyšší kuchyňskou linku (korpusy bez pracovní desky vysoké 91 cm) a potřebujeme do ní umístit p…
verunky
Před 3 lety
3
Rekuperace v monolitu
Instaloval jste někdo rozvody rekuperace přímo do betonového stropu?
matma
Před 3 lety
1
Odhad nemovitosti pro banku
Zdravím. Chceme kupovat dům za 4150000 Kč, máme 20% základ a zbytek chceme přes hypotéku. Hypo máme…
gebymaruska
Před 3 lety
10
Koupit pozemek s ruinou?
Dobrý večer, jsem laik a prosím o radu zkušenější. Sháním pozemek v konkrétním obci, případně i sta…
sailen
Před 3 lety
10
Orientační cena vodovodní přípojky
Dobrý den, je tady někdo, kdo v poslední době realizoval vodovodní přípojku? Zajímala by mě orien…
franti_p
Před 3 lety
5
Madlo, klika, koule - zkušenosti
Dobrý den, akorát jsme ve fázi oken a dveří a řešíme, zda na vchodové dveře madlo, kouli či kliku.…
stelholi
Před 11 měsíci
1
2
32
Podlahové vytápění Schlüter-BEKOTEC-THERM
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti se systémem podlahového vytápění Schlüter-BEKOTEC-THERM? Zajímá m…
wpavel
Před 3 lety
4
Sádrová omítka pod obklad na Ytong
Ahoj stavebníci, mám teď dilema zdali dát sádrové omítky i pod obklady v koupelně a wc, nebo dát ob…
jarin1
Před 3 lety
1
Obklad v kuchyni
Dobry den Prosim o radu chceme davat za kuchynskou linku keramicky obklad,obklada se to pred instal…
artep1987
Před 3 lety
5
Cena za nové rozvody
Dobrý den, přijde Vám cena 300 000 kč v pořádku za následující : - Kompletně nové vytápění ( nový…
n_ergy
Před 3 lety
3
Dřevěné schodiště - olej nebo lak?
Hezký den, řešíme naše dřevěné schody a nevíme zda jít do dřeva s lakem nebo olej? Výhody/nevýhody,…
raziel628
Před 3 lety
3
Jaký dekor dřeva na schodiště? Inspirace
Hezký den, řešíme naše dřevěné schodiště a nemůžeme se rozhodnout do jakého dekoru dřeva jít - ve h…
charvat1976
Před 3 lety
1
Vylevka - ano nebo ne?
Dobrý den, můžu se zeptat, jestli má někdo tuto výlevku? Jste s ní spokojeni? Můžu poprosit o přípa…
sklenarovaa
Před 3 lety
1
Skladba ploché střechy
Dobrý den, začínáme stavět novostavbu RD a řeším problém se skladbou ploché střechy. V projektu je …
zubr487
Před 3 lety
7
Pracovni deska v kuchyni - (ne)kvalitni spoje a reseni kolem stoupacek
Procetla jsem tu nekolik diskuzi na podobne tema ale presnou odpoved jsem nenasla. V soucasne dobe …
lucyusa
Před 3 lety
1
2
33
Dvoukřídlé okno se středovým sloupkem nebo bez?
Výhody/nevýhody? Kromě toho, že se sloupkem jdou otevírat obě křídla na ventilaci. Díky.
jarin1
Před 3 lety
15
Střešní fólie
Dobrý den, mám dotaz ohledně střešní fólie. Mám na střeše střešní fólií TONDACH FOL MONO. Jde mi o …
pyramis
Před 3 lety
2
1
2
…
154
155
156
157
158
…