O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
SDK rovina
Dobrý večer, dělám SDK stropy, momentálně jsem ve fázi zhotovování rastrů. Jelikož dělám prvně, ta…
netmaster
Před 4 lety
4
2 miliony na vše - co by jste poradili?
Vážená skupino, co by jste dělali na mém místě? V bance bych si vzal hypotéku na 2 miliony Kč. Za 1…
puhelin
Před 4 lety
25
Spotřeba elektřiny od 12/2020 do 22.9.2021
V první čtvrtině prosince loňského roku měnili elektroměr za nový, dnes, 9 měsíců a 2 týdny k tomu …
verjanja
Před 4 lety
4
Změna z trvalého právního porostu ne les
Z katastru mi přišel dopis, že pochůzkovou revizí zjistili, že pozemek trvalý traveni porost je již…
petra_dandalos
Před 4 lety
1
Střecha garáže svépomocí
Zdravím, dělal nebo dělá někdo střechu garáže svépomocí? Jde o samostatně stojící garáž, půdorys 6x…
edison101
Před 4 lety
10
Výška zapuštění sopouchu do komína
Dobrý den momentálně jsem před stavbou komína, vše tak nějak vím, bohužel nikde nemůžu dohledat, ja…
jarin1
Před 4 lety
6
Kterou variantu kuchyně zvolit?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o názory, kterou variantu uspořádání kuchyně zvolit - jenom upřesňu…
norikakaa
Před 4 lety
10
Stavba do 25m2 na pozemku rekreacni chaty
Chtel bych se zeptat zda je mozne postavit stavbu do 25m2, ktera bude splnovat podminky stavebniho …
edison101
Před 2 lety
1
2
35
sponzor fóra
Nášlapná vrstva 3,5 u pvc - je dostačující?
Dobrý den, mám vybrané pvc s nášlapnou vrstvou 3,5 mm. chci ji dát do celého patra - mimo koupelny …
rubenyx
Před 3 lety
2
Světlo v chodbě
Zdravím chodbě v bytě staršího paneláku, světlo lze ovládat na dvou místech. Můžete mě poradit u dn…
petr45
Před 4 lety
9
Vlastníte víc nemovitostí?
Pořád si kladu otázku,jestli jsme s manželem tak opatrní nebo neschopní,když máme "pouze" jednu hyp…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
15
Vytápění dřevostavby
Dobrý den, můžu se zeptat jaké byste mi prosim doporučili nejlepší, nejvýhodnější, nejlevnější vytá…
deto_oesya
Před 4 lety
12
Stavební povolení na "klíč"
Zdravím, chtěl bych se zeptat a poprosit o doporučení nějaké kvalitní firmy/kanceláře, která zajišť…
krolok
Před 4 lety
4
Garáž - garsonka?
Dobrý den, chtěla jsem se, z pochopitelných důvodů, zeptat anonymně, jestli je potřeba stavební pov…
puhelin
Před 4 lety
17
Uložení trámu ve zdi.
Dobrý den. u 500 let starého domu musel být vyměněn trámový strop. Trámy uhnili ve zhlavích. Nové s…
raziel628
Před 4 lety
21
Nová omítka versus předstěna ze sádrokartonu či ytongu před vlhkou kamennou zdí.
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu jak postupovat při renovaci kamenné zdi. Dům je 500 l…
milos_petrcka
Před 2 lety
30
Kuchyně + spíž
Dobrý den. Poradíte mi prosím s naší kuchyni a spíží? Nelíbí se mi tam ta spíž a málo prostoru kol…
barebare
Před 4 lety
10
Architekt na trase Brno - Olomouc - Šumperk
Ahoj, můžete mi doporučit architekta na celkovou rekonstrukci rodinného domu?
chanel005
Před 4 lety
1
Kam dát venkovní osvětlení?
Dobrý den, budeme mít vchodové dveře se světlíkem (foto vypůjčeno, ale jsou skoro stejné) a zvažuje…
kimseo
Před 4 lety
8
Jak číst v ceně elektřiny
Ahojte, mám v excelu udělanou tabulku se vzorečkama na sledování spotřeby elektřiny ve vztahu k pla…
zdenek_valek
Před 4 lety
12
Korková fasáda stříkaná
Má někdo zkušenosti, rady a doporučení na firmy?
azsinanecovzpomenu
Před 4 lety
2
Cihla 30 + 15 EPS vs Cihla 44 s vatou
Ahoj, Chystáme projektovou dokumentaci na RD a řešíme základní otázku a to, zda stavět z broušené …
lto007
Před 4 lety
19
Sklápěcí přídavná deska
Ahoj, nemáte někdo "sklápěcí přídavnou desku k pracovní desce/ploše"? Docela o ní přemýšlím na tuh…
dita_a_ivan
Před 4 lety
16
Umístění vnější jednotky TČ monoblok Nibe
Zvažuji dvě verze umístění vnější jednotky TČ vzduch - voda, monoblok zn. NIBE. V původním projektu…
franti_p
Před 4 lety
1
Vinyl, který VYPADÁ jako dřevo. Ale fakt vypadá...
Ahoj, byli jsme rozhodnutí pro dřevo do naší novostavby, chtěli jsme pro lepší pocit přírodní mat…
pettrus1210
Před 4 lety
1
2
41
Servis tepelného čerpadla Daikin
Dobrý den, hledáme někoho, kdo by nám. Udělal servis tepelného čerpadla Daikin, Zlín a okolí, poraď…
puhelin
Před 4 lety
4
Stavební společnost
Znáte nějakou stavební firmu v okolí Milevska, Písecka, Kovářova, která je kvalitní a se kterou jst…
janinaklinku
Před 4 lety
1
Kuchyňská deska s terrazzo vzorem
Ahoj, zoufale sháním, kuchyňskou desku s nějakým hezkým terrazzo vzorem. Máme dvě rovné plochy cca …
michalaron1
Před 4 lety
4
Odlepil se obklad v koupelně
Zdravím, v koupelně v prostoru před sprchovým koutem se mi po cca 4 letech po rekonstrukci postupně…
amorgunov
Před 4 lety
1
Jak nalézt sítě na vlastním pozemku
Dobrý den, potřebujeme udělat výkop přes vlastní pozemek. Bohužel křížíme vlastní vodovodní přípoj…
vrajmantak
Před 4 lety
11
1
2
…
179
180
181
182
183
…