O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nová omítka versus předstěna ze sádrokartonu či ytongu před vlhkou kamennou zdí.
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu jak postupovat při renovaci kamenné zdi. Dům je 500 l…
milos_petrcka
Před 3 lety
30
Kuchyně + spíž
Dobrý den. Poradíte mi prosím s naší kuchyni a spíží? Nelíbí se mi tam ta spíž a málo prostoru kol…
barebare
Před 4 lety
10
Architekt na trase Brno - Olomouc - Šumperk
Ahoj, můžete mi doporučit architekta na celkovou rekonstrukci rodinného domu?
chanel005
Před 4 lety
1
Kam dát venkovní osvětlení?
Dobrý den, budeme mít vchodové dveře se světlíkem (foto vypůjčeno, ale jsou skoro stejné) a zvažuje…
kimseo
Před 4 lety
8
Jak číst v ceně elektřiny
Ahojte, mám v excelu udělanou tabulku se vzorečkama na sledování spotřeby elektřiny ve vztahu k pla…
zdenek_valek
Před 4 lety
12
Korková fasáda stříkaná
Má někdo zkušenosti, rady a doporučení na firmy?
azsinanecovzpomenu
Před 4 lety
2
Cihla 30 + 15 EPS vs Cihla 44 s vatou
Ahoj, Chystáme projektovou dokumentaci na RD a řešíme základní otázku a to, zda stavět z broušené …
lto007
Před 4 lety
19
Sklápěcí přídavná deska
Ahoj, nemáte někdo "sklápěcí přídavnou desku k pracovní desce/ploše"? Docela o ní přemýšlím na tuh…
dita_a_ivan
Před 4 lety
16
sponzor fóra
Umístění vnější jednotky TČ monoblok Nibe
Zvažuji dvě verze umístění vnější jednotky TČ vzduch - voda, monoblok zn. NIBE. V původním projektu…
franti_p
Před 4 lety
1
Vinyl, který VYPADÁ jako dřevo. Ale fakt vypadá...
Ahoj, byli jsme rozhodnutí pro dřevo do naší novostavby, chtěli jsme pro lepší pocit přírodní mat…
pettrus1210
Před 4 lety
1
2
41
Servis tepelného čerpadla Daikin
Dobrý den, hledáme někoho, kdo by nám. Udělal servis tepelného čerpadla Daikin, Zlín a okolí, poraď…
puhelin
Před 4 lety
4
Stavební společnost
Znáte nějakou stavební firmu v okolí Milevska, Písecka, Kovářova, která je kvalitní a se kterou jst…
janinaklinku
Před 4 lety
1
Kuchyňská deska s terrazzo vzorem
Ahoj, zoufale sháním, kuchyňskou desku s nějakým hezkým terrazzo vzorem. Máme dvě rovné plochy cca …
michalaron1
Před 4 lety
4
Odlepil se obklad v koupelně
Zdravím, v koupelně v prostoru před sprchovým koutem se mi po cca 4 letech po rekonstrukci postupně…
amorgunov
Před 4 lety
1
Jak nalézt sítě na vlastním pozemku
Dobrý den, potřebujeme udělat výkop přes vlastní pozemek. Bohužel křížíme vlastní vodovodní přípoj…
vrajmantak
Před 4 lety
11
Uchytka cerna / vlastnosti / zkusenosti / udrzba vs chrom/nerez
Ahoj "Na Strese", rad bych se Vas zeptal, jake mate zkusenosti s podobnou cernou uchytkou.. jde mi …
janousekradek
Před 4 lety
1
Záchrana rozdroleného betonu (podlahy)
Zdravím, koupili jsme dům, který postupně rekonstruujeme. Už nám zbývá dodělat poslední místnost, a…
nickjean
Před 4 lety
4
Hydroizolace v koupelně bez obkladů
Dobrý den, Rozhodl jsem se v rámci rekonstrukce nedělat v koupelně obklady, a to ani kolem vany a …
norah32
Před 3 lety
16
Kuchyň - odpad do jádra
Dobrý den, rád bych se zeptal asi na velmi častou otázku, která zde padá. Jako příloha je uveden b…
hektor90
Před 4 lety
2
Tahokov
Dobry vecer.. prosim kdo mate plotove dilce z tahokovu, od jake firmy? Dekuji moc.
termat5
Před 4 lety
2
Terasa jak umístit
Dobrý den, zkouším,zda byste mi někdo prosím neporadil. Mám úzký pozemek orientovaný na sever - tj.…
norikakaa
Před 4 lety
4
Tepelné čerpadlo za roh
Ahoj, může tepelné čerpadlo vzduch voda umístit před technickou místnost - na obrázku č. 1, ale to …
wpavel
Před 4 lety
11
Stavění firma doporučení
Zdravím, doporučíte mi někdo prosím stavební firmu nebo případně zedníky, se kterými máte dobré zku…
janinaklinku
Před 4 lety
1
Bílá indukční deska - je údržba snesitelná?
Ahoj, chtěla bych doo kuchyně bílou varnou desku, protože budeme mít světlý "mramorový" povrch. Nej…
aloisie
Před 4 lety
4
Diton Pavé I - Marmo / Best
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zvažuji zámkovou dlažbu na stání Diton Pavé I - Marmo. Jedná se cca o…
zaplik1
Před 4 lety
1
Rekonstrukce podlahy.
Dobrý den. Chtěl bych rekonstruovat podlahy v obyvatelném podkroví. Řeším problém jak na vrstvy pod…
jaroslavkubik
Před 4 lety
1
Nezatepleni vchodu?
Ahoj, zatepluji svépomocí dům - najímám si místní zedníky. Zatepluji 15 cm polystyrenem a nejraději…
andrea2412
Před 4 lety
2
Prosím o názor k dispizici RD
Dobrý den, jdu s kůží na trh a chtěl bych Vás všechny poprosit o ,,kritiku,, a názory k projektu, …
magous
Před 4 lety
1
"Kdo mi krade" nebo "Co mi žere" rajčata? :)
Dobrý den, poradíte? Mám neoplocený pozemek v zastavěném území obce, kde jsem si letos poprvé posta…
kairan
Před 4 lety
5
Udržování budoucího stavebního pozemku - nyní džungle
Zdravím... Můžu se zeptat, zda někdo řešil a jak řešil čištění pozemku, na kterém byly za několik l…
lencus
Před 4 lety
4
1
2
…
180
181
182
183
184
…