O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
KM Beta Profiblok 2020/2021
Ahoj, je tu nekdo kdo stvel z tohodle matrose v roce 20,21 ? Naselo sem recenze jen z let 18/19 a m…
pet3art
Před 4 lety
1
Rekuperace - vyplatí se CO2 čidlo?
Dobrý den, měl bych dotaz na ty z vás, co mají v domě rekuperaci. Stavíme pasivní dům 4kk, cca 100…
honzik75
Před 4 lety
18
Odvolání souseda na znehodnocení pozemku
Dobrý den Máme hotový projek na dům. Bungalov s okny k hranici a dodržujeme odstup od hranice 3.5m.…
puhelin
Před 4 lety
20
Wc a koupelna v patrovém domku jen dole?
Ahoj, má někdo zkušenost s bydlením v patrovém domku s tím, že wc a koupelna je jen dole? Ložnice j…
vladimir_sacha
Před 4 lety
31
Hlasite lupani ve zdech po zatepleni
Dobry den, aktualne zateplujeme RD - 3 strany domu jsou jiz ve 2 vrstvach lepidla, jizni strana (s…
fcelkam
Před 2 lety
23
Spotřebiče do kuchyně?
Poraďte jaké jste pořídili vestavené spotřebiče do kuchyně? Jaký máte názor na vestavnou lednici ne…
artep1987
Před 4 lety
12
Světové strany - jak rozhrhnout místnosti
Dobrý den, budeme mít pozemek viz obrázek. Dům by tam měl být tak jak je zakreslen a příjezd na poz…
lencus
Před 4 lety
17
Barva oken v interiéru - antracit
Dobrý den, Už koukáme konečně po oknech a z venku budou mít barvu antracit a ted jsme docela nalome…
andik.cz
Před 4 lety
10
sponzor fóra
Růst cen stavebního materiálu v 2021
Ahoj všichni, chci se jen podělit o šílenství které panuje letos kolem cen všeho stavebního. Náz…
pet3art
Před 3 lety
1
2
56
Přechod mezi garáži a vjezdem
Ahoj, máme vjezd do garáže viz foto. Zámkovka bude natažená až k betonu. Na betonu je nivelační stě…
volek06
Před 4 lety
1
Rekonstrukce půdy na obytnou místnost v RD
Dobrý den plánuji z půdy nechat udělat obytný prostor (koupelna, kuchyň + 2 pokoje) firmou a zajíma…
milanq
Před 4 lety
2
Varná deska do roviny
Kdo máte varnou desku zafrézovanou do roviny pracovní desky, jak jste s tímto způsobem instalace sp…
verunky
Před 4 lety
2
Fotovoltaika, panely - hromosvod
Zdravím, víte jak řešit když máte kolem celého obvodu střechy hromosvod a chcete stáhnout kabely z …
pedrop
Před 4 lety
2
Daruji zeminu cca 100-200m3, Vyškov a okolí
Daruji pískovcovou zeminu bez stavebního znečištění vhodnou na zasypání/srovnání nerovností na poze…
pavel4
Před 4 lety
1
Doporučíte prosím podlaháře?
Ahoj holky, chtěla bych se prosím zeptat, jestli některá můžete doporučit šikovného podlaháře z oko…
izarea
Před 4 lety
5
Počet šárů ztraceného bednění
Dobrý den, mám dotaz, musí se dělat skrývka? Mám rovný pozemek, projektantka mi chce dát do projekt…
pepitocz
Před 4 lety
17
Rovná střešní krytina – zatéká?
Zdravím, zrovna řeším výběr střešní krytiny. Byl jsem rozhodnut, že chci nějakou rovnou, ale koleg…
obludak
Před 4 lety
4
Oprava dobetonávky panelů
Dobrý den, stavíme dům s obytným podkrovím. Přízemí máme zakončené věncem 30x25 cm, na něm položené…
pavdi07
Před 4 lety
1
Tepelné čerpadlo a hodnota hlavního jističe
Dobrý den, mám novostavbu RD na patro, podlahová plocha asi 160 m2. Tepelná ztráta cca 8 KW. Vytáp…
vrajmantak
Před 4 lety
22
Vyndání dlaždice zámkové dlažby
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda a jakým způsobem je možné vyndat jednu dlaždici, která je na …
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Nika ve sprše v dřevostavbě
Dobrý den, budeme stavět dřevostavbu a v koupelnách plánujeme nějaké niky, krom jiných i ve sprše. …
jose10r
Před 4 lety
26
Pronajem Brno - Medlanky, Reckovice - zkusenosti
Ahoj, mate nekdo zkusenosti kde se dobre bydli v Brne - casti Medlanky a Reckovice? Ohlizim se po b…
mam2016
Před 4 lety
5
Stavět x nestavět?
Hezký den stavebníci, hledám nezaujatý názor na situaci, kterou právě řeším. Mám možnost dodělat ro…
atilius
Před 4 lety
21
Napojení stavebního rozvaděče.
Mám dotaz, když mi osadí Čez elektroměr, můžu připojit hned stavební rozvaděč, nebo opět musím žáda…
vrajmantak
Před 4 lety
17
Umyvadlo na desku na samostatném WC
Zdravím, je tu prosím někdo kdo má málé umyvadlo na desku na samostatném WC? Mohla bych poprosit o …
jenye
Před 4 lety
4
Travertin nebo jiná dlažba k bazénu.
Poraďte prosím blažbu k bazénu. Zamilovala jsem se do Travertinu, ale to je mimo rozpočet, tak shán…
kordules12
Před 4 lety
1
Ukotvení pergoly do stěny
Dobrý den, poradil by mi někdo zkušenější jakým způsobem ideálně ukotvit vrchní podélný trám na st…
vladimir_sacha
Před 4 lety
21
Má SÚ právo na osobní prohlídku při kolaudaci?
Hezky den, mam dotaz. Dokoncujeme nas dum ve vesnici kousek od Plzne = za chvili budeme ve fazi kol…
skunkos
Před 4 lety
25
Zálohy na elektřinu
Dobrý večer, mohla bych se zeptat,kdo máte rodinný dům komplet na elektřinu,kolik platíte zálohy mě…
vladimir_sacha
Před 4 lety
10
Ruční sekačka, vyplatí se opravovat?
Máme sice zahradní traktor už 4 roky, ten má najeto 280mth, ale předtím 10 let tady těch 2000m2 kaž…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
1
2
…
181
182
183
184
185
…