O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Položkový rozpočet v dnešní době
Zdravím všechny, mám v plánu stavbu bungalovu o ploše cca 170 m2 - nejspíše subdodavatelsky se sta…
puhelin
Před 4 lety
21
Tepelné čerpadlo země voda - nutnost projektu?
Ahoj všem, plánuji novostavbu - fáze projektové dokumentace a chtěl jsem se zeptat, zda je pro zam…
luton
Před 4 lety
1
Podklad pod tvárnice
Chystám se udělat z tvárnic malou zeď a zasázet do ni bylinky. Rád bych použil tvárnice playstone, …
total
Před 4 lety
1
Okna před zimou ?
Dobrý den Stavim RD svépomocí. Chci se zeptat na možnost poškození oken před vymrznuti/sedání domu…
lisakstavitel
Před 4 lety
5
Byt v nájmu a psychika :)
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat, jestli nejsem blázen:slight_smile: před 8 lety jsem se přistěhov…
norikakaa
Před 4 lety
12
Kolik by tak stálo vykopání 112 m2 sklepa...? (cca 2,5m výška)
Kolik by tak asi stálo vykopání sklepa - tzn. objednání bagru a jeho obsluhy, odvoz a uložení zemin…
netmaster
Před 4 lety
10
Vstupní dveře na otisk prstu
Máte někdo nějaké zkušenosti se vstupními dveřmi na otisk prstů? Díval jsem se na dveře od firmy Lo…
raziel628
Před 4 lety
26
Stavební firmy na Zlínsku
Jaké máte zkušenosti se stavebními firmami na Zlínsku? Doporučili byste mi některou? Případně budu …
mart23
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Stěrkování zdící tenkovrstvou maltou
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda lze použít tenkovrstvou zdící maltu Porotherm (lepidlo) na stě…
radimir
Před 4 lety
1
Zateplení teras
Dobrý večer, Potřebovali by jsme poradit jak zateplit terasu která je na části kuchyně. Strop je …
lucdan
Před 4 lety
6
Predzahradka, sterkovy zahon
Hezky dobry den, prosim pekne o radu. Chtěla bych na predzahradce oznacene cervene( omluva za fotku…
jenye
Před 4 lety
12
Rozdíl mezi zakládací a zdící maltou
Zdravím, je někdo schopen jednoduše vysvětlit rozdíl mezi zakládací a obyčejnou zdící maltou? Respe…
petrkunc132
Před 4 lety
3
Rovná kuchyně
Prosím, můžete mi sem dát foto vaší kuchyně - rovné s oknem či okny nad linkou ? Na délku máme 4m a…
adela_majickova
Před 4 lety
1
Omítky až po vylití podlahy
Dobrý den, co jsem slyšel, tak se sádrové omítky většinou dělají před vylitím anhydritu. Chtěl bych…
lisakstavitel
Před 4 lety
3
Orazítkovaná projektová dokumentace
Dobrý den, kdy mohu žádat po projektantovi orazítkovanou projektovou dokumentaci? Jsem ve fázi, kd…
puhelin
Před 4 lety
6
Vaše průměrná spotřeba vody
U nás to vychází na asi 48m3/6 měsíců, tudíž 8m3 měsíčně a nacházíme se doma 4, takže to vyjde prům…
vladimir_sacha
Před 4 lety
5
Změna pozemku v rámci komplexních pozemkových úprav
Dobrý den, prosím o radu/názor zkušenější. V březnu 2021 jsem v dražbě koupila ornou půdu o rozloze…
monika_hruba
Před 4 lety
4
Vykop ku zdroju vody a kanalizacie
Ahojte, prosim Vas neviete mi poradit nejaku serioznu firmu, ktora by nam pomohla vykopat priestor …
tinabla
Před 4 lety
2
Jak připevnit TV
Ahoj, nemá někdo zkušenost s připevňováním velké TV na stěnu pomocí jiného mechanismu než klasickéh…
jajinka_007
Před 4 lety
11
Polske projekty
Zdravim, ma nekdo prosim zkusenosti s koupi polskeho projektu? nasel jsem jich docela dost a jeden …
guteman
Před 4 lety
2
Ohřev vody pomocí TČ nebo bojler
Dobrý den, Prosím o Vaše názory a zkušenosti... Je lepší ohřev vody přes tepelné čerpadlo a nebo s…
wpavel
Před 4 lety
9
Flexibilni baterie.
Mate prosim flexi baterii v kuchyni? Premyslim zda takovou ci klasickou s vysuvem. Je jich ted vid…
ka900
Před 4 lety
6
Dlažba na OSB podlahu
Zdravím všechny, prosím vás, má někdo zkušenost s dlažbou na OSB desky na podlaze? Prosím o rady.Dí…
donald77
Před 4 lety
1
Garáž nad přívodním potrubim
Nemá někdo zkušenost, jestli je možné postavit garáž v místě, kde v zemi vede potrubí vody do domu …
guteman
Před 4 lety
2
Prasklý překlad při montáži oken
Zdravím. Montovali mi okna na kotvy. Když navrtavali kotvy do překladů Porotherm, tak ve dvou přípa…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Pronajom bytu
Dobrý deň, rada by som sa poradila, potrebujem si prenajat byť pre 1 osobu, prácu budem mať na ulic…
norikakaa
Před 4 lety
5
Jaké je nyní RPSN u hypotéky?
Dobrý den, chystám si vzít hypotéku ( 1mil ) a zajímalo by mě jaké je nyní dobré RPSN - nabídku mám…
vladimirsvorba
Před 4 lety
13
Kanalizační šachta
Dobrý den, mám dotaz - jsem úplný laik. Pořizuji pozemek,kde je k jeho hranici vyvedena přípojka na…
hankade
Před 3 lety
7
PENB a tepelné čerpadlo
Dobrý den. Chtěla bych poprosit o komentář k našemu PENB a zvolenému čerpadlu země-voda s plošným …
zubr487
Před 4 lety
1
2
37
Vinyl od Arbiton
Zdravím, nemá tu někdo vinylovou podlahu od Arbiton? Uvažujeme nad ní a zajímají mě zkušenosti, jak…
nelli_
Před 4 lety
1
1
2
…
183
184
185
186
187
…