O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Vegetacna dlazba bez zatravnenia
Ahojte. Rozhodujeme sa o spevnenych plochach pri nasej novostavbe RD a v katalogu Best som videla v…
marcelaxxx
Před 3 lety
5
Cena materiálů na RD 2021
Dobrý den, ráda bych se zeptala, pokud jsou zde lidé z oboru, zda je možné nyní v roce 2021 zafinan…
jirkajn
Před 4 lety
12
Vložkování komínu
Dobrý den, mám cenovou nabídku na vyvložkování komínu 25 000 kč. Komín vysoký 10 m . Zdá se vám ce…
wpavel
Před 4 lety
9
NEMA drevostavby - zkušenosti
Pěkný den, máte někdo zkušenosti se stavbou domu od NEMA dřevostavby? Líbí se mi prezentace firmy, …
robin_hynst
Před 4 lety
3
Hydroizolace starého podkladového betonu pod prkennou podlahu
Dobrý den, jaký optimální postup byste zvolili při hydroizolaci u rekonstrukce prkenné podlahy v in…
ingarchskulilova
Před 4 lety
3
Online hypotéka u Monety
Máte někdo zkušenosti s online hypotékou od monety? Uvažuju o refinancování stávající hypotéky práv…
kossakowski1980
Před 4 lety
4
Územní plán a bonita 1
Dobrý den, už tři roky jsem řešil vyjmutí parcely (bonita 1), která byla mimo zastavěné území z ZPF…
vojtech93
Před 4 lety
4
Provizorní WC
Dobrý den, před započetím novostavby musím zajistit provizorní toaletu na staveništi. Starý dům bud…
martin_s
Před 4 lety
15
sponzor fóra
Pevnost cihel?
Na jaře začneme stavět patrový dům, patro téměř plnohodnotné, s pultovou střechou. Zatím jsme ve fá…
jurta
Před 4 lety
9
Expanzni nadoba k bojleru, poradite?
Zdravim, Resim vysoky tlak v radu a nasel jsem nejake fora, ze se dava mezi pojistny ventil a bojle…
zdenna
Před 4 lety
6
Počet zásuvek na okruh?
Zdravím, Víte někdo jaké maximální povolené množství zásuvek na jeden okruh podle aktuálně platné …
obludak
Před 4 lety
7
Skříňky do koupelny Jika Tigo N
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s umyvadlovou a vysokou skříňkou JIKA Tigo N? Vyplatí se za ty pen…
michaela_drtinova
Před 4 lety
1
Plechové garáže a zahradní domky
Stavěl tu někdo garáž nebo zahradní domek s firmou MODERNÍ GARÁŽE? Nevíte,jestli nerezavi od země?M…
jitapa
Před 4 lety
1
,,Někde tam bude"
Ano, stalo se... Jak předěláváme tu chodbu skrz tu prasklou trubku někde hluboko v betoně nebo snad…
daruna
Před 4 lety
2
Mokré OSB desky ve stropě
Developer nám staví takový řadový minidomeček. Začali stavět na podzim. Obvodové cihlové (Porotherm…
doog
Před 4 lety
6
Prokázání historického sjezdu na pozemek ze silnice III.třídy
Dobrý den, nikde jsem nenašel odpověď na toto téma a prosím tedy, zda máte někdo zkušenost s proká…
alman
Před 4 lety
4
Rekuperace v podkroví
Dobrý den, prosím jak máte řešenou rekuperaci v podkroví? Máte tam vyústky z podlahy nebo vedené v…
martin_s
Před 4 lety
4
Jak nejlépe vyčistit pozemek?
Dobrý den, jak nejlépe, nejjednodušeji a nejlevněji vyčistit pozemek? Takový, na kterém jsou za XX…
doog
Před 4 lety
11
Firma pro stavbu RD
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit, popř. popsat Vaše zkušenosti s firmami, které stavějí zděnné…
martin_s
Před 4 lety
2
Doporučení na firmu pro stavbu RD
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit, popř. popsat Vaše zkušenosti s firmami, které stavějí zděnné…
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
Pomoc s opravou nerovností nových omítek v bytě v Brně
Nemohl by mi prosím někdo doporučit pečlivého řemeslníka, který by mi provedl opravu nerovností na …
benyto
Před 4 lety
1
Cena za projekt a nutné podklady
Dobrý den, budeme stavět dům o dvou podlažích a garáží v suterénu. Dům bude z Ytongu a bude mít sed…
luucap
Před 4 lety
17
Externí přívod vzduchu kondenzace
Dobrý den, máme postavený nový bungalov - dřevostavba. Externí přívod vzduchu vede základovkou ven.…
roman_
Před 10 měsíci
12
Světlo nad kulaté zrcadlo do koupelny
Jak máte řešené osvětlení nad kulatá zrcadla do koupelen? Děkuji.
jandour
Před 4 lety
11
PENB - el. kotel + krbová kamna?
Zdravím, prosím o radu ohledně PENB - chystáme se stavět menší přízemní bungalov, projekt nemáme, a…
kekita
Před 4 lety
17
Sokl neposklepeného domu
Dobrý den, zajímalo by mne jak se řeší sokl nepodklepeného domu, kde je navržena podlaha v úrovni t…
vvtt
Před 4 lety
1
Čerpání hypo u KB
Dobrý den, Mám hypo od Komerční banky, jako první jsem si nechal uvolnit 1mil., s tím, že poté mus…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Obklady Eiffel - Hornbach
Sháním inspiraci pro naši novou koupelnu tyto obklady mě padly ihned do oka. Jenom bohužel nemám p…
moneta1
Před 4 lety
1
Jak stříhat bobkovišně?
Dobrý den, koupili jsme a zasadili cca 70 centimetrů vysoké bobkovišně a nyní nevíme jak a kdy je …
termat5
Před 4 lety
1
Realizace 3D plotu na klíč
Dobrý den, nechával si někdo dělat 3D plot od firmy "na klíč"? Nejlépe Olomoucký kraj, ale budu rá…
haplji
Před 4 lety
1
1
2
…
201
202
203
204
205
…