O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Stavební dozor Plzeňsko
Dobrý den, budeme stavět dodavatelsky dřevostavbu ve Stříbře a rozhodli jsme se pro stavební dozor.…
msls
Před 4 lety
1
Barva fasády sladění s okny
Dobrý den, prosím o inspiraci jak sladit barvu fasády s okny, venkovnmi žaluziemi a podbití střechy…
norikakaa
Před 4 lety
2
Odstín podlahy
Dobrý den, Chtěl bych poprosit o radu ohledně výběru vhodného odtínu podlahy.. Máme okna v odstín…
cuky_ducky
Před 4 lety
5
Osazení květináče
Ahoj všem, jelikož jsem totální amatér v oblasti zahrady, potřebuji radu. Koupila jsem si venkovní …
ajagachova
Před 4 lety
1
Sokl a divný pruh na fasádě - jak skloubit?
Prosím o radu, jak byste vyřešili tohle.. Máme divně udělanou fasádu, nechali nám tam nedotažený p…
petta33
Před 4 lety
5
Nedělat krb a komín - kolaudace
Dobrý den, jako hlavní zdroj vytápění mám v RD plynový kondenzační kotel. V plánu bylo udělat ješt…
puhelin
Před 4 lety
12
Vyplacení v dědickém řízení
Ahoj řešil tu prosím někdo vyplacení sourozence v dědickém řízení. manželovi a jeho bratrovi zemřel…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Dum za milion kdysi a dnes
Dobry den, Pred lety mela canaba domek za "milion" (chico). Zajimalo by me, na kolik by podobby ma…
martin_s
Před 3 lety
15
sponzor fóra
Plechová krytina k zastřešení terasy
Nenašla jsem tu podobnou diskuzi Máte plechovou krytinu na terase? Terasa stojí u domu, ale střech…
candat
Před 4 lety
2
Je to správně?
Ruční omítka. Zedník dává nejdříve mřížku a pak lepidlo je to dobře,bude to držet máme Ytong. Dělá …
mesa007
Před 4 lety
5
Jablotron Futura L experience
Hello. Sorry for asking in English. I'm from Ukraine, and we don't have a lot of information about …
stasivanov
Před 4 lety
1
Náletové dřeviny - vyčištění pozemku
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s vyčištění stavební parcely od vzrostlých keřů a stromů? Pozemek …
areka1
Před 4 lety
8
Skála
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně stavění cihlového domu na skále.Terén z kopce,k…
panlorenc
Před 4 lety
5
Finanční poradce od realitky? (M&M)
Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat na vaše zkušenosti s Realitní kanceláří M&M Praha a případně…
molanmolab
Před 4 lety
4
Soused nesouhlasí se stavbou
Dobrý den, máme vypracovaný projekt RD a pro žádost o stavební ohlášení nám schází pouze souhlas je…
puhelin
Před 4 lety
22
Převzít takovou kuchyň?
Prosím o názor zda je v pořádku takto sestavená kuchyň s nevzhlednou mezerou mezi pracovní deskou a…
fantomik
Před 4 lety
25
Hypotéka na dřevostavbu - zkušenosti
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch, co už staví či postavili dřevostavbu a brali si hypotéku. Ja…
vladimirsvorba
Před 4 lety
10
Plot z betonových tvarovek
Plánuji si sám udělat (přední) plot z betonových tvarovek, chtěl bych aby se na podezdívky ve vnitř…
tulda27
Před 4 lety
2
Co je to ustupující podlaží?
Dle aktualizované urbanistické studie mohu na svém pozemku mít 2patrový dům, pouze pokud druhé podl…
puhelin
Před 4 lety
6
Stavitelství Kašpar s.r.o. - recenze, zkušenosti
Dobrý den, ráda bych v této diskuzi shrnula Vaše zkušenosti s výše jmenovaným stavitelstvím. Jsme v…
lucka_mala
Před 4 lety
9
Stavební pozemek do 12m
Zdravím Vás, chtěl bych postavit RD na zahradě mých rodičů, šířka pozemku je 11,9m. Jednalo by se n…
puhelin
Před 4 lety
10
Dotaz na kvalitu zaměření kuchyňské linky
Prosím o názor zda jsou dobře zaměřeny velikosti spodních dvířek? Mezi pracovní deskou a dvířky vzn…
jarin1
Před 4 lety
10
Jaké zdivo na podsklepení domu
Zdravím mám dotaz na zdící materiál na podsklepení domu. Dům budeme mít z Porothermu tl. 300 mm …
josefx
Před 4 lety
7
Umístění jednotky tepelného čerpadla
Zdravím, mám dotaz na umístění venkovní jednotky TČ. V projektu mám umístěnou venkovní jednotku …
martin_hlav
Před 4 lety
1
Možnost vytápění nového zděného domu
Dobrý den, píši jako laik. Chceme stavět zděný bungalov (ytong), 4+kk,cca 130 m2. Na pozemku máme v…
panlorenc
Před 4 lety
10
Dveře ke světlé šedé podlaze
Zdravím, zařizujeme komplet celý nový domeček a chtěla bych do něj světlé šedé podlahy - vinyl v de…
ady_
Před 4 lety
1
Vysoké nebo nízké sezení na terasu?
Ahoj lidičky, konečně finišujeme s terasou u domu a řešíme teď, jaké sezení vybrat. Jestli nízké - …
cumprlicek
Před 4 lety
4
Pomoc
Dobry den. Jsem cidzinec, takže sa omlouvam za chyby. Mam par otazek, my jsme s manželkou rozmysle…
predator123
Před 4 lety
1
Jakou zvolit plechovou střechu - máte zkušenosti?
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o zkušenosti s konkrétními plechovými střechami. Zda můžete do…
s0t0
Před 4 lety
8
Project
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo máte zkušenost s firmou ECO TAINERS s.r.o Plánujeme re…
antonio_kocev
Před 4 lety
1
1
2
…
211
212
213
214
215
…