O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Klientské změny - rozdíly v ceně standardů
Zdravím, kupujeme byt ve výstavbě od developera a v této chvíli řešíme klientské změny. V koupelně…
zdenek_valek
Před 4 lety
9
Sprch. kout
Dobrý den, prosím jaký sprchový kout vybrat v Baumaxu.https://www.baumax.cz/sprchovy-kout-90x90/Co …
verolka
Před 4 lety
1
Poruchovost tepelného čerpadla vs. plynového kotle
Budeme mít jediný zdroj vytápění. Zajímalo by mě, jak je to s poruchovostí tepelného čerpadla vs pl…
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Jeden kotel na dva termostaty.
Zdravím, Budeme rekonstruovat náš dům čímž vzniknou dvě samostatné bytové jednotky. A řešíme topení…
olina_zacpalova
Před 4 lety
19
Jaký druh kotle při topení plynem?
Zdravím všechny, řešíme výběr kotle a nevíme si rady. Novostavba, bez podsklepení (pouze technická…
zubr487
Před 4 lety
12
Posouzení skladby podlahy a střechy pro NED + vedení rozvodů rekuperace
Chtěl bych vás požádat o zhodnocení skladby podlahy a střechy. Zatím mám k dispozici projekt pro ba…
zubr487
Před 4 lety
9
Co všechno je potřeba zaridit
Zdravím potřebuji poradit. Přítelem hodláme koupit pozemek. Je nezasíťovaný. Příjezdová cesta je po…
peking53
Před 4 lety
9
Laura - typový dům od thermoplus
Dobrý den, uvažujeme o tomto projektu. Mate nekdo? Prekvapilo me, ze jsem ho tady v diskuzích ani n…
ivkarj
Před 3 lety
4
sponzor fóra
Jak rozvrhnout dětský pokojík?
Dobrý den, jdu si pro radu, inspiraci, příp. zkušenost, jak rozvrhnout dětský pokoj pro malou holči…
kafr
Před 4 lety
3
Nakladna rekonstrukce
Ahoj je tady nekdo kdo mi muze poradit jestli me zednik "nenatahl" s materialem? Trosku me sokovalo…
dehors
Před 4 lety
10
Lišty
Mohu poprosit o názor/zkušenost, jaké lišty máte u zdi u kuchyňské linky a také třeba u styku vany …
bayt
Před 4 lety
4
Jakou firmu vybrat? Benešov
Dobrý den, S přítelem plánujeme výstavbu bungalovu. Projekt jsme si našli u firmy dumjednimtahem.cz…
kofejn
Před 4 lety
4
Bungalov - jiny pohled
Dobrý den, potřebovali bychom jiný pohled na náš projekt :slight_smile: Přijímáme jakékoli poznatk…
maxxxxam
Před 4 lety
14
Cena základové desky 200m2
Dobrý den prvotně se chci trošku omluvit, že zakládám vlákno, kterých je tady moc, ale všechny jsou…
jarin1
Před 4 lety
31
Podvodna firma Bioizol, s.r.o, oficialne sidlo Brno, majitel Stanislav Holub z Valtic
Dobry den, hladam ludi (podla google recenzii, som zistila, ze je nas viacej), ktori tak ako my nal…
majsher
Před 3 lety
3
Rekonstrukce komína
Dobrý den, budeme rekonstruovat dvojdomek - chceme propojit. Ve zdi, která rozděluje domy, je komín…
petrmm
Před 4 lety
2
Praskliny v anhydritu
Ahoj, máme 3 měsíce vylity anhydrit a na některých místech se dělají male praskliny, jenom povrchov…
karel15
Před 4 lety
5
Venkovní žaluzie a rolety den a noc
Ahoj. Pročetla jsem hodně. Ale stejně bych ráda věděla. Zda rolety den a noc dobře zastíni a ještě …
jendurka
Před 4 lety
5
Zbořeniště
Zdravím, neporadil by mne někdo zda mohu na mém pozemku stavět na zbořeništi, tedy pokud bych zach…
geodett
Před 4 lety
6
Plot
Je potřeba k oplocení pozemku nějaké povolení od stavebního úřadu ?
puhelin
Před 4 lety
6
Hliníkový plot
Prosím, od jaké firmy máte hliníkové brány a branky ?? 🙏 Je nějaká alternativa ?
zmrz_lina
Před 4 lety
2
Bungalov s garáží
Ahoj všem :slight_smile: Ladíme projekt na bungalov, ale už jsme do toho ponoření moc dlouho a potř…
domacizizala
Před 4 lety
9
Pomoc s návrhem nové kuchyně
Zdravím všechny na Modré střeše. Přicházím si k vám pro radu ohledně kuchyně, jelikož já jsem úpln…
verunky
Před 4 lety
8
5 + 1 bungalov
Zdravím, tak také využiji zdejší forum a požádám o názory, zda něco nějak zásadně změnit. Jak člově…
jose10r
Před 4 lety
16
Miako vložky vs sádkokarton
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jste někdo řešil stropy v bungalovu, zda udělat sádrokartono…
ondtom36
Před 4 lety
4
Rozdělení pozemku a věcné břemeno na jeho část
Máme v plánu koupit pozemek pro stavbu domku, který vznikne rozdělením dvou stávajících pozemků, kt…
daisy14
Před 4 lety
9
Doporučte tepelné čerpadlo země-voda
Do novostavby plánujeme tepelné čerpadlo země-voda, výkon TČ do 4kw + zemní kolektor. Prosím ty, kt…
noemi77
Před 4 lety
1
2
45
NÁVRH NA VKLAD
Krásné pondělní ráno, jdu s prosbou. Je tu někdo kdo poradí? Konečně jsme "zkolaudovali" hospodářs…
daisy14
Před 4 lety
2
Sedací okno
Máte prosím sedací okno u velkého okna, naše bude mít 3 m na délku a od země si můžeme říct, kolik …
eva_holubova
Před 4 lety
1
Hypotéka podle nejmladšího a potvrzení o příjmu
Zdravím, nevíte někdo o bance, která aktuálně nabízí nastavení splácení úvěru podle nejmladšího úča…
noemi77
Před 4 lety
20
1
2
…
235
236
237
238
239
…