O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Problém s vytápěním - projekt
Dobrý den, už si nevím rady, tak se zkusím zeptat tady. Nyní řeším s projektantem způsob vytápění. …
radim2015
Před 5 lety
5
Vrchní skříňky a osvětlení LED - kde zásuvky
Dobrý den, chci se zeptat při rekonstrukci kuchyně, budou vrchní skříňky do stropu. Jak a kam uděl…
vladimira_l
Před 5 lety
1
Nejlepší projektant a architekt okres Olomouc. Kdo?
Zdravíme 😁 Hledáme s manželem nějakého opravdu špičkového projektanta a architekta v okrese Olomouc…
znevrly
Před 5 lety
2
Sibiřský modřín (celé patro) - náročnost údržby?
Hezký den, budeme stavět dřevostavbu na klíč a vybíráme fasádu domu. Rozhodujeme se mezi dřevěným …
charvat1976
Před 5 lety
7
Půdorys 5+1 - prosíme o připomínky/nápady
Hezký den, budeme stavět dřevostavbu 5+1 na klíč (pozemek 1550m2). Nyní jsme ve fázi tvorby studie…
charvat1976
Před 5 lety
21
Půdní schody na terase
Máte někdo skládací půdní schody na terase? Musí být nějaké speciální? Je podmínkou protipožární i …
1macinka
Před 5 lety
1
Stavební povolení na plot
Zdravím, dočetl jsem se, že musí být stavební povolení pro stavbu plotu pokud pozemek hraničí s ve…
peju
Před 4 lety
5
Matrace z Lidlu
Zdravím ve spolek.... Protože nové postele budou až na jaře. Rozhodl jsem se starou postel "vytunit…
cermak2
Před 5 lety
9
sponzor fóra
Nastaveni kotle na staly provoz
Ahoj vsichni, Vim ze se to tu resi kazdy rok a stale dokola jak topit, cim a jak nastavit. Ale... …
martin_s
Před 5 lety
9
Levné osvětlení do sauny, poraďte
Dobrý den, prosila bych o doporučení nějakého cenově výhodného světla do sauny, aby bylo použití co…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Poraďte levné osvětlení na zahradu chalupy
Dobrý den, prosím poraďte mi někdo levné osvětlení na zahradu, ráda bych udělala taťkovi k Vánocům …
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Kávovar Phillips Late Go - jak velká sklenice na Latte?
Zdravím, tchýně si objednala tento kávovar a ráda bych jí k tomu koupila nějaké hezké sklenice na L…
pj_bydlime
Před 5 lety
3
Doporučení na architekta/projektanta RD bungalov?
Zdravíčko, sháníme projektanta nebo architekta co by nám udělal projekt na pěkný, klasický, ale zár…
eliska_suldovska
Před 5 lety
1
Cena stavebních materiálů 2021
Dobrý den, na jaře 2021 se chystáme stavět, stavební materiál (ytong lambda, překlady a další "neyt…
jarin1
Před 4 lety
15
Obklad schodiště bez bočních lišt
Nemá někdo z vás obklad schodiště bez bočních lišt, tj. že by na boční stěně schodiště byla jen omí…
puhelin
Před 5 lety
8
Šedá pracovní deska hloubky 120cm
ahojte lidičky, prosím Vás, dejte tip na světle šedou pracovní desku , kt.umožňuje hloubku 120cm, k…
cuky_ducky
Před 5 lety
4
Vícepatrová nástavba
Dobrý večer, určitě se tady pohybuje řada zkušených stavebníků, a tak bych se ráda poradila i o tro…
eva_stavba
Před 5 lety
3
Venkovni světlo
Potřebuji dát na zahradní domek led reflektor s tím, že ho budu ovládat z domu vzdáleném 20m. Můžet…
mbaud
Před 5 lety
1
Reklamace nákupu přes Sonono
Dobrý den, není tu někdo se zkušeností reklamace dopravy nakupu ze sonono.de?na doporučení tady ods…
ditava
Před 5 lety
1
Zaklady Cena
Zdravim :slight_smile: ,budu stavet nedaleko Tisnova,, na Morave. Chci se zeptat jestli nabidnuta c…
n_ergy
Před 3 lety
27
7,5 cm YTONG
Zdravím, Stavím ze 450mm YTONG Lambdy. V každé paletě je "x" cihel 75mm příčkovek. (Zřejmě aby se …
davve03
Před 5 lety
1
Izolace podkroví ...provedená zvenku
Dobrý den..jsem již zoufalá...Před rokem proběhla kompletní rekonstrukce našeho domu...již v prosin…
smojipomoci
Před 5 lety
2
Druh pozemku po zápisu do katastru
Ahoj, nedávno jsme zkolaudovali novostavbu a minulý týden jsem zapsal RD včetně mimostojící garáže…
petr13
Před 5 lety
9
Omítky a výměna rámů oken
Dobrý den, prosím o radu, máme domluvené omítkáře, kteří budou nastupovat, před domem silo a zjisti…
dave_91
Před 5 lety
1
Podlahové topeni nefunguje
Ahoj. Kúpil som starší dom v už započatej rekonštrukcii. V prízemí má kombináciu podlahového vytápě…
wpavel
Před 5 lety
5
Projekt O115 djs architecture
Zdravim, stavi nekdo dum od DJS a to konkretne O115? Zajimal by me realny rozpocet a zda je kvalitn…
evaoo
Před 5 lety
1
Šatna spojená s koupelnou - je v šatně větší vlhkost?
Ahoj, chci se zeptat jestli má někdo spojenou šatnu s koupelnou a řešil vlhkost v šatně? Někdo nám…
mbb2214
Před 3 lety
26
Rozvod- hypoteka
Bohužel se mi rozpadlo manželství a proto jsem nucena řešit, co s domem a hypotékou. S manželem jsm…
kackabis
Před 5 lety
1
2
44
Plynový kotel
Děláte si pravidelné roční kontroly plynového kotle?
romik67
Před 5 lety
5
Jakou firmu doporučíte na hrubou stavbu?
Dobrý den, potřebovala bych poradit, kterou firmu oslovit na postavení bungalovu ze zdiva, cca 4+1,…
smojipomoci
Před 5 lety
5
1
2
…
251
252
253
254
255
…