O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rekuperace Wafe
Zdravím Vás, mám velice zajímavou nabídku na tuto rekuperaci (wafe 350 efs2), nemá s ní někdo zkuše…
tomas_verny
Před 5 lety
21
Lze urezat presahy lisovací desky?
Zdravím, muzu urezat z vazníků presahy lisovací desky které nic nedrží? Zabírá mi to podlahu zbyteč…
martin18896
Před 5 lety
1
Lazura na dřevo - Natural Naturfarben
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s lazurou na dřevo od firmy Natura…
kokeja
Před 5 lety
1
Rozdělení pozemku vs. územní studie
Dobrý den, prosím o radu. Chceme zakoupit od firmy část pozemku v zastavitelném území obce - pozem…
mpavka
Před 5 lety
4
Vinyl click a podlahové vytápění
Dobrý den, máte někdo vinylovou podlahu click a podlahové vytápění? Pán nám to v Gerfloru nedopor…
obludak
Před 5 lety
6
Zapojení zásuvky z vypínače na světlo?
Zdravím, mám u dveří vypinac na světlo a pod tím u podlahy zásuvku. Elektrikář říkal že se to může …
honzik75
Před 5 lety
6
Padání proudového chrániče
Ahoj, mám novostavbu domu, doma několik okruhů s vlastními proudovými chrániči + jeden hlavní proud…
edison101
Před 2 lety
14
Velikost pozemku nesouhlasi s min. vel. pozemku v uzemnim planu
Dobry vecer, Chceme s manzelem koupit stavebni pozemek ktery ma kolem 1100m ctvr. Dle uzemniho pla…
plaintruth
Před 5 lety
9
sponzor fóra
Stavba na ohlašku
Zdravím, Soused (rodinný příslušník) chce po mě souhlas ke stavbě domu. Požádala jsem jej o dokumen…
puhelin
Před 5 lety
22
Screenové rolety
máte někdo doma?
lzenkova
Před 4 lety
9
Dřevěná podlaha do kuchyně?
Vy co máte dřevo v kuchyni na podlaze litujete? Budeme mít obývák spojený s kuchyní a na podlaze bu…
ptjj
Před 5 lety
11
Výstup z terasy do mírného svahu
Ahoj potřeboval bych poradit, inspirovat jak vyřešit problém s terasou. Máme dům v mírném svahu (př…
pepa89
Před 5 lety
10
Gerflor lepená vinylová podlaha tloušťka 30 nebo 50 ?
Dobrý den, prosím, máte někdo lepenou podlahu Gerflor? Dnes nám pán v showroomu doporučoval spíše …
sasynkamil
Před 5 lety
8
Rozvržení koupelny
Ktera varianta je lepší a proč? Jedná má umyvadlo hned u dveří, ale pračka a sušička, když budou mí…
noemi77
Před 4 lety
17
Doba výstavby zděného domu
Zdravím, po všech peripetiích a nalézání much na domech na klíč jsem konečně našel celkem dobře vyb…
zdenek_valek
Před 5 lety
9
Doporucte firmu, ktera stavi z VPC cihle domy na klic
Dobry den, nestavel jste nekdo RD s firmou z VPC cihel a byli jste s ni spokojeni? Muzete nekoho do…
irall
Před 5 lety
6
Chodník
Dobrý den, jak máte řešený chodník u domu? Máte kačírek a poté až chodník? Je kačírek nutný? Kdy na…
panlorenc
Před 5 lety
3
Ponorné čerpadlo - studna
Zdravím, můžu se zeptat na názory na nejlepší ponorné čerpadlo do vrtané studny(hloubka 50m)? Studn…
pajaj1
Před 5 lety
2
Čím čalounit židle?
Dobrý den, prosím o radu zkušenější. Máme jídelní židle z ikey s bílým potahem, který syn už úplně …
remercier
Před 5 lety
7
Nezámrzný ventil Kemper - zadní otvor
Dobrý den, prosím o radu. Máme na domě nezámrzný ventil Kemper. Dřív fungoval úplně normálně a dobř…
finas
Před 4 lety
4
Vlhký sklep
ahojte v jenom vtipu se říká o zrzavých holkách: Zerzavá střecha vlhký sklep :slight_smile: střechu…
zubr487
Před 5 lety
3
Ukončení prvního schodu
Dobrý den, neměl by, prosím, někdo tip, jak ukoncit tuto nehezkou část schodu? :/Teracove schody ch…
catkin
Před 5 lety
1
Podlahy SPC rigid vinyl
Zdravím stavebníci, momentálně se rozhodujeme, jakou vinylovou podlahu použít do našeho RD. Máme na…
davyjones
Před 2 lety
2
RD Nobles Plzeň
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemá někdo zkušenosti či nestavěl s firmou RD Nobles z Plzně? …
kapverdy99
Před 4 lety
2
Bytový architekt Vysočiny (Havlíčkův Brod, Žďár nad Sázavou a okolí)
Dobrý den, Rádi bychom se zeptali na doporučení a zkušenosti s bytovým architektem nejlépe v okolí…
cuky_ducky
Před 5 lety
4
Stavební firma, zedník, elektro/vodo instalace Rožďalovicko
Dobrý den, mohli byste někdo poslat reference (+ i -) na místní dodavatele / řemeslníky / firmy z o…
mil_an
Před 5 lety
2
Ytong 450mm zateplit? kolik?
Ahoj, nyní už máme obvodové zdi, střechu, okna ve výrobě.. dům máme z ytong lambda 450, v projektu …
mrseda
Před 11 měsíci
23
Koupelna dispozice
Zdravím, chci poprosit o radu ohledně dispozice koupelny. V podstatě se rozhodujeme mezi dvěma var…
lenkito10
Před 5 lety
8
Interiérové dveře - kde? od koho?
Zdravim, prosim kde/od koho jste si nechali delat interierove dvere?? Na kolik Vas cca vysly do ce…
jandour
Před 5 lety
4
Obklady koupelny
Dobrý den, zajímal by mě názor na obklady, zda není dekoru dřeva moc , jestli nedat jinou podlahu .…
milda1234
Před 5 lety
1
1
2
…
270
271
272
273
274
…