O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dopouštění nádrže na dešťovku
Dobrý den, jak máte řešené dopouštění nádrže na dešťovku?Máme dopouštění ze studny i z vodovodu, AL…
ditava
Před 5 lety
1
Kuchyně magnolie lesk - mate někdo?
Dobry vecer, nemáte někdo kuchyni v barvě Magnolie v lesku? Prosim o reálné foto. Nehaze to odlesky…
dagmar_hafova
Před 5 lety
5
Prosím o zhodnocení nabídky
Ahoj budu ráda za vaše připomínky k návrhu kuchyně.Myčka bude prohozená s dřezem.Barvu šedé bych ch…
roomca
Před 5 lety
1
2
42
Je nutné stavební povolení?
Zdravím :slight_smile: prosím víte někdo zda je nutné mít na oplocení stavební povolení....? díky :…
puhelin
Před 5 lety
9
Bíle dvere Prüm royal 251/royal 451
Dobry den, rozhodli jsme se,do baracku dat bile dvere od Prum. Zvazujeme model Royal 251/Royal 451.…
nina004
Před 5 lety
9
Vstupni dvere - izolace
Dobry den vsem - rada bych radu ohledne izolace vchodovych dveri do bytu. Bydlim tak, ze podelne me…
andulka1977
Před 5 lety
1
Baldachýnová markýza, zastínění terasy
Dobrý den, prosím o zkušenosti, ukázky, tipy a případně odkazy na prodejce. Plánujeme zastřešení te…
smigi
Před 5 lety
1
Krb ve fasádní barvě
Dobrý den, máme krb natažený fasádou a po pěti letech bydlení chceme malovat. Můžeme tu fasádní bar…
nikit320
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Plíseň v silikonu ve sprchovém koutě
Pěkný den přeji, před nějakým časem se nám začala v silikonu ve sprchovém koutě tvořit plíseň. Kdy…
dkrukovsky
Před 5 lety
8
Trámy
Ahoj,chci se zeptat,čím nejlépe ošetřit nové trámy (12×16cm)Budem měnit na chatě, ještě dotaz, budo…
obludak
Před 5 lety
11
Obestavění bazénu
Zdravím, protože mi firma kde jsem měl rezervovaný materiál prodala 1/2 zakázky a další materiál…
nitro
Před 5 lety
1
QUICKHAUS, s.r.o.
Dobry den. Mate nekdo zkusenosti s firmou QUICKHAUS s.r.o.? Nemuzu najit zadne recenze. Jestli znat…
lodyracka
Před 5 lety
2
Betonová sterka Praha-Západ
Hezky den,mate nekdo tip na firmu/cloveka ze Stredoceskeho kraje, idealne Praha-Západ, kdo umi pekn…
vadammm
Před 5 lety
7
Hypotekárny poradca Praha
Ahojte :slight_smile: Vedeli by ste mi prosím, doporučiť dobrého poradcu, s ktorým máte skúsenosť…
78marcela
Před 5 lety
4
Americká lednice Samsung - máte někdo?
Ahoj, chceme koupit lednici https://www.okay.cz/americka-lednice-samsung-rs68n8242sl-a/ Máte někdo…
bride
Před 5 lety
12
Dřevostavba - ano či ne
Máte zkušenosti s dřevostabvou? Proč byste do toho šli a proč ne? Jak se vám v ní žije, postřehy?
beruska80
Před 5 lety
1
2
...
...
3
4
101
Sanitární keramika Ravak versus Laufen
Jsou kvalitativní rozdíly v sanitární keramice od Laufenu a Ravaku? Dívám se na umyvadla (např. Lau…
jenye
Před 5 lety
6
Automaticky vysavac
Zdravim , jake mate bazenove vysavace a jaka je spokojenost?
fyii
Před 5 lety
2
Zkušenosti se světlovody
Zdravím, čím dál víc se mi zamlouvají světlovody, plánuji je umístit do chodeb a možná na záchod, k…
zuzekk
Před 4 lety
20
Projekt i2-140 od djsarchitectur
Zdravím, Líbí se nám moc tento projekt domečku https://www.djsarchitecture.cz/projekt-i2-140 , nemá…
holyjane
Před 4 lety
2
Cena domu se vším všudy
Zdravím, máme vybraný menší bungalov 4+kk od firmy dumjednimtahem (DJT) Notos. Dům chceme v hrubé…
jarin1
Před 5 lety
21
Stavební firma Pisek
Zdravim. Chtěl bych se zeptat, jestli nemáte doporučení na kvalitní stavební firmu z okolí Písku. D…
lukas111222333
Před 2 lety
5
Zastreseni terasy
Dobry den, predchozi majitel udelal nad casti terasy prodlouzeny previs strachy, ktery je momental…
mildarsv1000
Před 5 lety
7
Poradíte firmu na ocelový nebo hliníkový přístřešek na auto?
Chěli bychom přístřešek, který má nohy jen na jedné straně, kvůli úspoře místa a pohodlnému nájezdu…
walckiers
Před 5 lety
1
Stavební systém Ytong Lambda 450 - je možná kombinace s nosnými překlady Helux ?
Jsem ve fázi žádosti o vydání stavebního povolení na stavbu patrového dvojdomu ze zdícího systému Y…
lto007
Před 5 lety
9
Quickstep odstíny
Pochlubte se prosím svými podlahami od Quickstep. Má někdo z Balance řady i 40031 nebo 40156?
hansoi
Před 5 lety
1
Topení/větrání
Dobrý den, přibližně za 3 týdny nám budou pokládat laminátovou podlahu, máme topit a současně větra…
l_sekanina
Před 5 lety
5
Domy Atragen, Vilapark Hlubočinka - zkušenosti
Dobrý den, ti co z vás narazili na domy ze stránky - https://www.domy-atragen.cz nebo na "projekt"…
bublinka722
Před 5 lety
2
Propadlý strop ze sádrokartonu
Zdravím všechny odborníky i kutily.Mám menší problém a to ten,že se mi v některých místnostech zača…
donald77
Před 4 lety
10
Izolace pod dlažbu na terče
Ahoj, dělal prosím někdo venkovní terasu systémem pokládky dlažby na terče. Stávající keramická dla…
milan1965
Před 5 lety
1
1
2
…
288
289
290
291
292
…