O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Urychlení pozemkové reformy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo neřešil podobnou situaci. Máme možnost získat pozemek …
baru88
Před 5 lety
1
Vynilové samolepky na sádrokarton?
Dobrý den, zadělávali jsme sádrokartonem dveře a na tu stejnou zeď, tedy i na původní místo bych rá…
kassal
Před 3 lety
3
Spodní odtok
Ahoj střecháčci, prosím, kdo máte betonový bazén, dělalali jste spodní odtok? Po víkendu máme lít p…
fiaiv
Před 5 lety
1
Zdeni z VPC od Kalksandstein - obavy
Zdravim vas, zacli jsme stavet z quadro bloku tl 20. Byl jsem se mrknout na stavbu a zaclo me vrtat…
lucka_dc
Před 5 lety
14
Velikost okna v kuchyni
Prosim o nazor na velikost okna v kuchyni. Projektant nam navrhl 1500 x 750. Mate nekdo takove okno…
obludak
Před 5 lety
8
Deska stolu “prolezlá brouky”?
Dobry den , prosím o radu. Přišla mi deska stolu z xxxlutz a jsou na ni takovéhle cestičky jako kdy…
ladypet
Před 5 lety
9
Zpětná vazba na podkrovní dům 5+kk
Dobrý den, rád bych vás požádal o zpětnou vazbu na studii našeho budoucího podkrovního domu. S náv…
mr_falko
Před 5 lety
17
Nerezovy sokl v kuchyni
Dobry den, od jakeho vyrobce mate v kuchyni nerezovy sokl? Pripadne typ kde hledat? Diky
anieanne
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Výkaz výměr a slepý rozpočet
Zdravím střechaci Poraďte někoho na vytvoření výkazu výměr a slepého rozpočtu. Na zděný bungalov. P…
srbin888
Před 5 lety
5
Nedodržení územního plánu
Dobrý den, řešíme s manželem takovou nepříjemnost a nevíme si rady. Naše obec naplánovala prodej ně…
denca90
Před 5 lety
1
2
32
Happy Wood se
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s touto firmou? Nenašla jsem bohužel skoro žádné recenze:di…
martinamali
Před 1 rokem
3
Zařízení jídelny+obývacího pokoje 4,55*6,25m
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu. Víc hlav víc ví. Máme projekt rodinného domu a s manžele…
kassal
Před 3 lety
1
2
32
Dřevěná podlaha z bauhausu
Máte někdo prosím reálnou zkušenost s dřevěnými dubovými podlahami z hobbymarketů? Viděli jsme tam …
flyout
Před 2 lety
10
Navrh kuchyně
Dobry den, v příloze posílám navrh naší kuchyně. Jsme omezeny dvěma okny, co tam jsou,ale přijde mi…
sisfa
Před 5 lety
11
Konferenční stůl s akváriem
Ahoj lidi :slight_smile: mám v plánu vyrobit konferenční stůl ( spodek 100 x 60cm a horní deska 120…
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Vyska okna na wc
Jak vysoko mate okno na samostatnem wc? Projektant nam navrhl vysku 1550. Velikost okna 750 x 750. …
radim83
Před 5 lety
2
Firma Blokki kontejnerove domy
Dobry den, nemate nekdo zkusenosti s firmou Blokki?
freddys
Před 4 lety
5
Lze dostavit cihlový dům dřevostavbou?
Ahoj! Zvažujeme že zrekonstruujeme mlat( hospodářské stavení) na domeček. Je malý, takže by jsme šl…
diversity111
Před 5 lety
3
Cirkulační cerpadlo
Ahoj, mám prosím dotaz. Lze do novostavby domu, kde nejsou připravené rozvody nainstalovat cirkulač…
obludak
Před 5 lety
6
Vířivka Bestway Lay-Z-Spa Helsinki
Dobrý den, je zde, prosím, někdo, kdo má zkušenost s vířivkou Bestway Lay-Z-Spa Helsinki? Zajímalo …
martas85
Před 5 lety
2
Orná půda, ZPF, zastavitelná.
Dobrý den, naskytla se koupě pozemku. 1)Podle územního plánu je pozemek ZASTAVITELNÝ. 2)V katastru…
petros4
Před 5 lety
13
Připojení chodby k bytu
Dobrý den, sháním projektanta, který by nám zakreslil stěny a přesunutí hydrantu na chodbě, kterou …
hakun
Před 5 lety
1
Závěsné křeslo
Zdravím vás všechny a ráda bych se zeptala, zda máte někdo závěsné křeslo na terase?Spokojenost-rad…
drimalenka
Před 5 lety
1
Sokl xps mokré fleky
Zdravím , chtěl bych se poradit máme novostavbu v loni proběhlo zatepleni.Letos na soklu xps se mi …
lukas_gargulak
Před 3 lety
8
Přístavba k domu - garáž
Ahoj, máme vydané stavební povolení na stavbu RD. V projektu je schválená garáž, která je volně sto…
tulda27
Před 5 lety
2
Barva marmolitu
Dobrý den, budeme mít světle šedou(bílou) fasádu a v ní mezi okno tmavě šedou viz foto. Máme antrac…
kocanda123
Před 5 lety
3
Dotaz
Dobrý den, Mam dotaz budu stavět dům cca 105m2 plocha. Budu potřebovat stavební povolení?
sonaxoxo
Před 5 lety
7
Multifunkcni hrnec nebo jen ryzovar?
odesel nam ryzovar :/ vyuzivame ho opravdu hodne, ale vylozene na ryzi. Tak ted premyslim, jestli…
pe_ma2
Před 5 lety
7
Přisazené stropní svítidla
Ahoj, máte někdo zkušenosti s uchycením stropních přisazených svítidel pomocí montážního lepidla p…
alokin_ka
Před 5 lety
1
Vanová baterie se žlabkem
Prosím o radu kde bych sehnala tuhle nebo podobnou vanovou baterii. Jde mi o ten žlabek. Projíždím …
sviva
Před 5 lety
3
1
2
…
297
298
299
300
301
…