O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Lepený vinyl bez lišt?
Dobrý den, kvůli elektrickým topným rohožím jsme zvolili lepený vinyl, otázka zní, je možné nedávat…
lokomotiva13
Před 3 lety
1
2
35
Plastové lišty v koupelně - jaká je životnost?
Chtěla bych do koupelny nástěnné lišty, ale neznám nikoho, kdo by to tak měl a netuším, jak je to s…
lokomotiva13
Před 3 lety
17
Okna dekor Eiche hell nebo dub winchester
Dobrý den, vybíráme plastová okna na dům a váhám mezi dvěmi dekory dřeva. Máte někdo okan v dekoru …
clairefalcon
Před 3 lety
1
Hydroizolace-váš názor
Ahoj stavebníci, ráda bych znala váš názor. Včera nám dělala parta lidí hydroizolace. Manžel tam b…
pyramis
Před 3 lety
14
Máte někdo myčku připojenou na teplou vodu?
třeba pokud ohříváte vodu TČ nebo soláry. V návodech se většinou píše, že připojení na TUV je možné…
hornycht
Před 3 lety
10
Staví někdo jen ve dvou?
Zdravím, staví někdo z přítomných jen ve dvou? Stavíme s manželkou a rodina i okolí kde stavíme kou…
niikiss
Před 3 lety
1
2
...
3
68
Projekt domu
Krásný den , zajímá mě zda někdo má nějakou zkušenost z Chebu s nějakým projektantem.
romka1234
Před 3 lety
1
Námitky ke st.řízení/developer soused
Dobrý den. Máme v běhu stavební řízení na rodinný dům - dřevostavbu. Sousedí s námi velký pozemek, …
panlorenc
Před 3 lety
21
sponzor fóra
Betonová stěrka do koupelny a do kuchyně - zkušenosti
Máte někdo zkušenost s apliakcí betonové stěrky do koupelny a do kuchyně svépomoci? Rád bych si dal…
hoskyn
Před 3 lety
15
Posouzení návrhu půdorysu
Dobrý den, prosím o posouzení hrubého nástřelu půdorysu domu. Za měsíc chci jít za architektem, a…
m2s
Před 3 lety
25
Fasáda weber se00
Ahoj, máte někdo na fasádě weber se00 potřebovala by jsem ještě vidět fotky jak to vypadá na domečk…
marta_kovar
Před 3 lety
3
Znečištěná studna souseda
Řešíme se sousedem spor. Bydlíme na vesnici a soused pod námi přišel po 2 letech co tu bydlíme s ro…
jandour
Před 3 lety
7
Můžu frézovat do novostavby beton - zeď?
ahoj, vím, že do betonových zdí v bytě můžu vrtat, dávat vruty, pověsit obrazy... do stropu mohu vr…
vrajmantak
Před 3 lety
3
Weber SE00, B100? MAR101 nebo MAR092?
Dobrý den, mohu Vás poprosit o fotky fasád s těmito odstíny? Nemůžeme se rozhodnout 🤦🏻♀️. Moc děk…
mihas
Před 3 lety
2
Tondach Stodo 12 měděná engoba
Ahoj, máte někdo v plánu dělat střechu a vybrali jste si krytinu od Tondach Stodo 12 měděná engoba…
stavitel2
Před 3 lety
1
Finální povrch komínu
Dobrý den, zajímalo by mě jak máte řešenou finální úpravu komína v obytné části. Bojím se popraskán…
doog
Před 3 lety
18
Ukončení taškek u zdi
ahoj budeme k domu stavět zastřešenou pergolu, něco jako je na foto, taška samba 11 od tondachu, vč…
vrajmantak
Před 3 lety
3
Jaké zdivo zvolit - Porotherm 30 Profi nebo 24 Profi?
Zdravím, aktuálně řešíme, jaké zdivo zvolit, máme bungalov do L, zastavěna plocha do 160 m2. Byli …
josefx
Před 3 lety
10
Plíseň pod vanou
Dobrý den, řešil jste někdo plíseň pod vanou v dřevostavbě? Nechápu, kde se tam vzala, nic nekape, …
kekita
Před 3 lety
4
Jaký stromek vydrží po celý rok na balkoně?
Ahoj, ráda bych si osázela balkon něčím co tam vydrží přes zimu a neuschne. mám tipy na levanduli a…
myfairlady
Před 3 lety
7
Kuchyně - Gorenje vs. Uniq, na co se zaměřit?
Ahoj, zařizujeme byt v novostavbě. Nastěhování má být za cca 3 měsíce, tak už hoří zařizování. Kuch…
sarka_kratosova
Před 3 lety
6
Pozemek - věcné břemeno na příjezdovou cestu
Dobrý den, prosím o radu. Při rozdělení a převodu části pozemku (otec-syn) jsme byli upozorněni na …
milanq
Před 3 lety
11
Ekopanely - stavíte někdo? Pro a proti?
Dnes jsme byli na veletrhu v Brně a o ekopanelech silně uvažujeme. Máte někdo zkušenosti? Pro a pro…
ajka85
Před 3 lety
1
2
53
Teplovodní podlahove topení
Prosím o radu/zkušenost s podlahovým topením. Plánujeme podlahovku do rekonstruovaného RD, a to do …
davex
Před 3 lety
28
PIR panely vs PUR pěna
Dobrý den, Pořád váhám nad použitím izolace na střechu. Skladba střechy se skládá Hliníková střešn…
wpavel
Před 3 lety
5
Elektrické podlahové vytápění a Vaše spotřeba
Dobrý den, pojďme si porovnat v dnešní době spotřebu našich staveb. Novostavba užitná plocha 90m C…
panlorenc
Před 3 lety
14
Umístění myčky a odpady
Dobrý den. Přede nedávnem jsme firmě měli říct přibližné umístění myčky, dřezu.. To jsme udělali, z…
jarin1
Před 3 lety
5
306 let stará roubenka
Dobrý den, máme roubenku 306 let starou a chceme ji rekonstruovat. Přízemí chceme většinou zachova…
sopy
Před 3 lety
1
Pergola - hliníková vs. dřevěná vs. kovová
Jak se dívám, vidím že hodně lidí má problém s pergolou.Jakou zvolit. Jaký použít materiál železo n…
sarmaj
Před 3 lety
18
Přepravník, rudl, pokladač na dlažbu
Potřebuji radu, kde v ČR sehnat, půjčit, koupit přepravník nebo jakoukoliv alternativu na těžkou ve…
michal_klobouk
Před 3 lety
3
1
2
…
152
153
154
155
156
…