O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Velikost okna - zvětšení
Dobrý den, mám prosbu ohledně okna v kuchyni. Akutálně jsme ve fázi, kdy máme terpve hotovou zákla…
davex
Před 3 lety
6
Sykora - barva laku
Ahoj všem, koukali jsem se u Sykory na lakované kuchyně a moc se mi líbí bílá kuchyně (přesněji ods…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
Podlaha pro teepee
Ahoj, chystame se stavet teepee a delame pro nej drevenou podlahu. MAme hotovou kostru a ted jsem o…
nihilises
Před 3 lety
3
Stěrka do koupelny - máte? Čistí se dobře?
Ahoj, uvažujeme o stěrce na stěnu koupelny místo obkladu. Neznáme ale nikoho, kdo to má. A občas sl…
bayt
Před 3 lety
5
Změna barvy oken a fasády u RŘD
Dobrý den, máte někdo osobní zkušenost s výměnou barvy oken a změny barvy fasády v řadovce? Na úřad…
ilonadrd
Před 3 lety
12
Hledá se střechař -Teplice v Čechách
Hledáme střechaře, nyní objednáváme krov a poté bude třeba položit střechu, materiál dodáme. Místo …
chapax
Před 3 lety
5
Půdorys bungalovu/pokoje
Zdravím, s přítelem se dohadujeme o velikosti dětských pokojů, chtěli by jsme vás poprosit o názor…
norikakaa
Před 3 lety
14
Betonová podlaha se drolí - jak opravit?
Zdravím, poradíte mi prosím někdo jak opravit betonovou podlahu, která se drolí? Jde o nový beton, …
davecom
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Energy-domy s.r.o.
Dobrý den, chci se Vás zeptat, zda někdo stavěl s firmou Energy-domy s.r.o. ? Líbí se nám jejich p…
marcelitov
Před 3 lety
2
Spotřeba elektřiny v novostavbě
Ahoj, možná narazím na někoho, kdo by mohl třeba malinko poradit - my trošku tápeme. Aktuálně nám…
kekita
Před 3 lety
1
2
...
...
4
5
127
Upevneni kamery na fasadu
Dobrý deň, potrebujem upevniť kameru na fasádu. Jedná sa o 20cm Vapis tehlu a 20cm EPS zateplenie.…
peju
Před 3 lety
5
Kryta lodzie - jake rostliny vydrzi na stalo?
Prosim, mate tip na nejaky stromek (spis stromek), ktery mate osvedceny, ze vydrzi na kryte lodzii …
myfairlady
Před 3 lety
1
Lednice na jih
Dobrý večer, je velký problém umístit lednici na jižní obvodovou stěnu blízko HS portálu? Budeme mí…
artep1987
Před 3 lety
8
Máte někdo zkušenost s nákupem vybavení v Polsku?
Ahoj, máte někdo zkušenosti s nákupem vybavení v Polsku? O víkendu jsme byli v polské Castorama (ww…
martin_klimesbf
Před 3 lety
14
Voda ze studny a z řádu
Ahoj, potřeboval bych poradit, zda naše představa o využívání vody ze studny je proveditelná. …
jarin1
Před 3 lety
1
2
33
Nedodané tepelné čerpadlo - jak řešit zimu?
Zdravím, situace: máme 3 měsíce od předání domu (stavba na klíč). S tím, že máme pouze vnitřní jedn…
geodett
Před 3 lety
19
Neustálá pěna v ČOV
Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenosti s pěnou v ČOV? Máme ČOV necelý rok, zpočátku fungovala bez …
weryk
Před 3 lety
6
Posunutý dům o 20 cm
Zdarec lidi. Bagrista se u kopání základů trochu sekl a vykopal je o 20 cm vedle. Zjistilo se to u…
dzanek771
Před 3 lety
6
Bungalov Fasthome1 - zkušenosti
Vyhlídku jsem si bungalov http://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-domu/fasthome1.html požadavky…
amazonek
Před 3 lety
6
Převod části nemovitosti na jinou osobu počas hypotéky
Ahoj, vlastním nemovitost na kterou mám hypotéku. Je možné převést (darovat) část nemovitosti na j…
osfalt
Před 3 lety
6
Pozemek oznacen jako orna puda
Hezky den, mam dotaz. Chteli by jsme baracek a ted hledame moznosti. Na miste kde by se nam libilo,…
vladimirsvorba
Před 3 lety
17
Vláknobeton - dá se nějak urychlit vysoušení?
Dobrý den, máme podlahu z vláknobetonu, po 5ti týdnech od vylití nám bylo sděleno, že naměřené hodn…
skunkos
Před 3 lety
4
Dotace na zateplení domu
Dobrý den všem, snažím se dodělat vše potřebné ke kolaudaci. Paní ze stavebního úřadu trvá na reten…
puhelin
Před 3 lety
6
Canaba. Máte od nich domeček?
Zdravím všechny a prosím o Vaše příspěvky a zkušenosti s firmou Canaba, stejně by tu na ně dřív neb…
zuldik
Před 3 lety
1
2
...
...
3
4
96
JUB Jupol Gold nebo Classic?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu - chystám se malovat ložnici, pokoj, obývací pokoj a chodb…
skiny_n
Před 3 lety
5
Router na pude
Dobrý den, manžela napadlo, že by router byl na půdě. Přece jen - anténa bude na střeše a rozvody s…
zdenek_valek
Před 3 lety
10
Jakou fasádu zvolit na zdivo Ytong 450mm bez zateplení?
Ahoj, jakou jste zvolili venkovní fasádu/omítku na Ytong bez zateplení ? Vím, že Ytong přímo nabíz…
kleee02
Před 3 lety
14
Zahradní domek - svépomocí
Ahoj, našel by se mezi náma nějaký kutil který si stavěl sám zahradní domek na nářadí apd? Pokud a…
doog
Před 3 lety
29
Zmoklé palubky
Dobrý den, stavíme RD s nadkrokevní izolací. Na pohledové straně budou palubky s perodrážkou (dřev…
geodett
Před 3 lety
2
Soutěž: Vyhraj čističku vzduchu Sencor v hodnotě 2457 CZK a další skvělé ceny!
Milí Strecháči, mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár týždňami vzn…
jarin1
Před 3 lety
19
1
2
…
153
154
155
156
157
…