O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Novostavba
Chtěl bych se vás zeptat, letos bych chtěl začít stavět zastavěnou mám 244m2 z toho je 25m2 pergola…
oskar83
Před 3 lety
11
Jak jste vyrovnávali polystyren při pokládce pod anhydrit?
máme na podlaze hrobečky s elektrikou a vodou - jak jste vyrovnávali při pokládce polystyrenu pod a…
vladimir_sacha
Před 3 lety
18
Bojler s tepelným čerpadlem nebo klasický?
Dobrý den. Prosím poraďte...má někdo zkušenost s bojlerem ,který má v sobě tepelné čerpadlo ? Zkuš…
frantisekpetru
Před 3 lety
5
Myčka - Bosch vs. Miele
Mám spadeno na Bosh myčku. Kamarád mě dnes vnukl myšlenku, že na myčce by už nešetřil. A už pujde j…
candat
Před 3 lety
1
2
41
Problém se stavebním povolením
Dobrý den, neustále se nám komplikuje stavební povolení. Na SÚ chtěli několikrát doplňovat další a …
lintea
Před 3 lety
18
Jaké jsou možnosti stínění pro HS portál?
Poradíte prosím, jaké jsou možnosti stínění HS portálu, pokud nemáme venkovní žaluzie? Díky
honzik75
Před 3 lety
12
Hornbach - kvalita?
Hezký den prosím o radu v Hornbachu se mi líbily obkladaky co napodobují mramor.a stejně tak dřevěn…
honzik75
Před 3 lety
4
Tepelné čerpadlo do paneláku
sem úplný laik v oblasti TČ a potřeboval bych poradit. Chci nahradit současný plynový kotel (vytápě…
nuonuon
Před 3 lety
27
sponzor fóra
Krbová vložka VERNER vs ROMOTOP
Dobrý den prosím o radu. Chci v novostavbě řešit topení krbovou vložkou s výměníkem a přikládáním z…
jirca456
Před 3 lety
1
2
41
Tip-on v celé kuchyni?
Dobrý den, plánuji nyní kuchyň a chtěla jsem si dát do všech skříněk a šuplíků tipon otvírání, aby …
jizap
Před 3 lety
16
Spojení PP-R potrubí s potrubím pro podlahové topení
lze spojovat ppr potrubí pro rozvod pitné vody v domě s potrubím pro podlahové topení? Napadla mě m…
svepomocnik_honza
Před 3 lety
4
Dub Halifax bílý
Ahoj, chtěla bych kuchyň spodní skříňky bílý lesk, pracovní deska a za deskou na stěně dub Halifax …
mterezkam
Před 3 lety
1
Quick Step - Dub bavlna béžový
Dobrý den, máte někdo lepený vinyl od QS v dekoru dub bavlna béžový? Prosím o fotky jak vypadá polo…
mterezkam
Před 3 lety
1
Bezpečnostní dveře
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit osvědčenou a kvalitní firmu na bezpečnostní dveře do bytu? Má…
lukass_5
Před 3 lety
3
Vyjmutí příjezdové cesty z půdního fondu
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme před 4 lety dům, nyní cca 10 let starý. K domu vede cesta v…
marta_kovar
Před 3 lety
7
Jaké vybrat travní osivo
V OBI nám doporučili travní osivo Aros. Mají standartní typy parkové, zahradní, hřiště. Budou nám t…
davex
Před 3 lety
1
2
58
Jak postavit atiku nad pozednici
Zdravim. Stavim garaz s rovnou střechou 2.5° nosne zdivo porfix 250. Projektant mi nakreslil dat n…
puhelin
Před 3 lety
2
Vlhkost podlahy
Zdravím stavebnici, již od října mám vylitý anhydrit na teplovodní podlahové topení kdy jsem začal …
johnny144
Před 3 lety
1
Cena 6m HS portál
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte 6 m HS portál (rozděleny na 3 části - 2 fix a 1…
bayt
Před 3 lety
12
Zlaté baterie Rea a Mexen popř. jiné značky
Dobrý den, má někdo prosím baterie ve ZLATÉ barvě od značky Rea, Mexen nebo jiné značky? Můžete se …
lokomotiva13
Před 3 lety
1
Přízemní dům Roma od Gservis - názory
Dobrý den všem, s manželem jsme se vybraly tento domeček. Má někdo nějaký nápad jak vylepšit? Nebo …
zuzka_netoli
Před 3 lety
1
2
...
3
74
Senesi kuchyně-doporučili byste?
Ahoj má někdo z vás kuchyni od Senesi a jste spokojeni s kvalitou provedení a materiálu? popř. kte…
stavitel2
Před 3 lety
1
Je potřeba stavební povolení? Projekt?
Dobrý den, budeme dělat rekonstrukci staršího domu. Většinou jen udržovací práce. Ale bude tam i n…
puhelin
Před 3 lety
13
Venkovní žaluzie - montáž
Dobrý den, chci se zeptat, řeším venkovní podomítkové žaluzie a úplně nerozumím tomu, jak to fungu…
kofejn
Před 3 lety
21
Mráz a ovocné stromy
Zahradkari, poradte. Mame krasne vykvetle merunky a broskve a o vikendu ma byt u nas -7. Co s tim? …
edison101
Před 3 lety
3
Nutná dilatační spára při pokládání dlažby ve velkém prostoru?
Hezký den, v domě nám pokládají dlažbu a udělali nám dilatační spáru mezi chodbou a obývákem i když…
tulda27
Před 3 lety
19
Jakou drť do zahrádky?
Ahoj zahradníci, právě vybírám co dát na zahrádku za kámen, drť či oblázky, ale nemůžu se rozhodnou…
kossakowski1980
Před 3 lety
4
Botanický odborník - bobkovišeň
Zdravím, dokázal by mi prosím někdo poradit, na základě přiložené fotky (nevím zda to bude vůbec mo…
lukaspokorny14
Před 3 lety
1
Skleněné vypínače - odkud?
Dobrý den, nemáte někdo skleněné vypínače? Od koho případně? Děkuji za tipy :slight_smile:
bayt
Před 3 lety
8
Vsak z retenční nádrže
Dobrý den, mám retenční nádrž na dešťovou vodu s přepadem a stavitelství mě chce dát do vsaku cihlo…
sokil
Před 3 lety
4
1
2
…
182
183
184
185
186
…