O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Osvobození dodávky EE od DPH - úleva, nebo ..?
Včera mě kontaktoval kamarád ohledně vyúčtování EE za období od 11.11.2020 do 12.11.2021. Předem ch…
lto007
Před 4 lety
1
Hypotéka ze stav. spoření
Dobrý den, je běžné, že při uzavření smlouvy k hypotéce je součástí zajištění úvěru k pohledávce? P…
kazihorka
Před 4 lety
9
Krbová vložka a plynový kotel v jedné mistnosti
Zdravím, může být krbová vložka (topení pevným palivem) a plynový kotel v jedné místnosti? Dávají s…
kaem
Před 4 lety
3
Kuchyňská linka - alabastr x dub sherman
Plánujeme novou kuchyň a hrubý nástřel jsou skříňky v barvě alabastr a pracovní deska se zádovou v …
pavla_kantarova
Před 4 lety
2
Malá kuchyně. Myčka, trouba a lednička nad sebou
Zdravím, budu předělávat kuchyňskou linku v malém bytě 1+1 27m2 na pronájem. Kuchyňka má velikost 2…
secuser1
Před 4 lety
10
Schnutí betonové podlahy
Dobry den, chtěl jsem se optat na dobu schnutí betonové podlahy. Vybetonovano vcera 23.11.2021 takz…
martin_masek
Před 4 lety
1
Vinyl Sacasa dub toskánský VŠ jasan bílý
Dobrý den, Rozhoduji se mezi dvěma dekory a to dubem toskánský a jasanem bílým.Nemáte někdo foto v …
pastole
Před 4 lety
1
Stavební firma Motejzlík
Ahoj, poptáváme rekonstrukci domu a máme možnost využít Stavební firmu Motejzlík z Písku. Máte s ni…
rosta6
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Vchodové dveře - showroom jihomoravsky kraj
Ahoj, řešíme aktuálně výběr vchodových dveří. Přesněji už finální vzhled. Problém je v tom, že vý…
wampec
Před 4 lety
1
Podlahove topeni - stav a overeni funkcnosti
Dobry den, koupili jsme novy dum s podlahovym topenim, ale pri predani nam bylo receno ze vsechno s…
zubr487
Před 4 lety
3
Kuchyně Fatma od Sika - máte zkušenost s kvalitou?
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost s kuchyní Fatma od Sika? Jaká je kvalita provedení apod.? …
majkakli
Před 4 lety
3
Změna otevírání dveří v koupelně dovnitř/ven
Zdravím, rád bych se informoval, jaké jsou možnosti v případě, že chceme otočit směr otevírání dveř…
skywolf
Před 4 lety
6
Interiérový designér Brno a okolí
Zdravím, máte někdo nějaké dobré reference na bytového designéra z Brna a okolí. Zejména mi jde o …
tomus
Před 4 lety
2
Jaký elektrický sušák do koupelny? Klasika/moderna - zkušenost?
Hezký den, vybíráme elektrický sušák do koupelny od PMH (https://www.pmh-co.eu/produkty/elektricke…
charvat1976
Před 4 lety
4
Robotické vysavače
Hezky den, vybiram roboticky vysavac do dvoupodlazniho RD. Mame drevene podlahy a dlazbu. Zajima me…
venouska
Před 4 lety
1
2
37
Kvh profil jen po obvodu
Dobrý den, narazil jsem na firmu, která dává dřevěné kvh profily jen po obvodu. Vnitřní příčky už b…
raziel628
Před 4 lety
4
Kuchynské spotřebiče concept
Budeme dělat kuchyn. Nemáme nijak velký rozpočet. Máme katalogy a spolupracujeme s truhlářem. Máte …
anntroj
Před 4 lety
9
Odhadne někdo cenu rekonstrukce (inzerát)?
Ahoj, dokázal by někdo odhadnout, za kolik to zrekonstruujeme? Nízká cena asi nebude způsobená jen …
janule123
Před 4 lety
15
Firma Homeenergy.cz - fotovoltaika
Dobrý den, je tu někdo, kdo má osobní zkušenosti s firmou Homeenergy.cz? Jaké bylo jednání firmy, b…
radek_salac
Před 4 lety
3
Hypotéka ČSOB??
Hezký den, jakou máte zkušenost s hypotékou od čsob?
artep1987
Před 4 lety
3
Krb s výměníkem
Zdravím, potřebovala bych radu od zkušenějších. Máme kotel na tuhá paliva ale konci nám emisní tří…
wpavel
Před 4 lety
11
Vysavač na listí
Ahoj střecháčci, můžete mi prosím, kdo má zkušenosti s vysavačem listí napsat, jestli to vysává i k…
mp77
Před 4 lety
11
Návrh na změnu dispozice vnitřních prostor domku
Dobrý den - zdědil jsem přízemní řadový domek se dvorem a zahradou - rok výstavby 1959 - o který se…
pepitocz
Před 4 lety
8
Hypotéka u Komerční banky - zkušenost
Máte někdo hypotéku u KB? Jak jste spokojení? Byl tam nějaký problém? Dodržují to co slíbili? Děkuj…
vladimirsvorba
Před 4 lety
1
2
...
...
4
5
142
Parní trouba. Máte zkušenost?
máte někdo zkušenost s parní troubou, resp. kombinovanou parní troubou? přemýšlím o Bosch HBC 36D7…
raziel628
Před 4 lety
1
2
...
3
81
Okna odstín RAL 7039 quarzgrau - reálné foto
Nemáte prosím někdo doma okna v odstínu RAL 7039 (quarzgrau)? Rádi bychom viděli reálné foto..Moc s…
patzinka
Před 4 lety
10
Špatná penetrace
Ahoj, prosím o pomoc. Já blbec koupil v obchodě penetraci pod omítku místo hloubkový. Naštěstí js…
staqor
Před 4 lety
1
Garážová vrata k oknům dekoru irský dub
Zdravím a prosím o radu. vybrali jsme dekor oken irský dub, ale jak jsem teď zjistil, je docela pro…
kuba_pollo_polomsky
Před 4 lety
6
Zemědělská stavba
Mám dotaz, lze nějak úředně přepsat stavbu, která je vedena jako zemědělská stavba(dříve používaná …
milanq
Před 4 lety
9
Tlaková zkouška topení
Dobrý den,prosím Vás o konzultaci. Mám položenou otopnou trubku a příští pátek nám budou lejt anh…
ajl007
Před 4 lety
8
1
2
…
214
215
216
217
218
…