O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Výše sankcí vůči stavební firmě
Dobrý den, prosím, můžete mi napsat (případně soukromě), jaké sankce a úroky z prodlení máte nastav…
petr86
Před 4 lety
4
Vedlejší rozpočtové náklady
Dobrý den, rádi bychom se zeptali, zda je zcela běžné, že si stavební firmy v případě stavby domu n…
evuleh
Před 4 lety
6
Co si myslíte o mém plánu. Jaký bude rozpočet?
Ahoj, co si myslíte o mém plánu? Jedná se o upravený dům https://www.lavarch.com/product/standard-1…
artep1987
Před 4 lety
17
Nastevani termostatu u teplovodniho podlahoveho vytapeni
Ahoj, chtel bych se pobavit jake mate zkusenosti a jak mate nasteveny casovy termostat pro podlahov…
zubr487
Před 4 lety
10
Stavební firma Futur - recenze
Prosím jaké máte zkušenosti s touto firmou? Vážně o nich uvažujeme. Moc děkujeme za odpovědi.
lenka_jindrova
Před 4 lety
7
Návrh na vklad do katastru nemovitostí - kdy podat?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kdy se obvykle podává návrh na vklad do katastru nemovitostí?Jest…
vladimirvilik
Před 4 lety
25
Kropit desku v nízkých teplotách ?
Dobrý den chtěl bych se zeptat, 2 dny zpět jsem vyléval betonem základovou desku na rodinný dům 15c…
panlorenc
Před 4 lety
13
Vzor darovací smlouvy na pozemek
Dobry den , Nemel by jste prosim nekdo vzor darovaci smlouvy podle nejnovejsiho zakoniku? Vub…
helga_prokopova
Před 4 lety
28
sponzor fóra
Projekt bungalov návrh
Hezký den, máme první návrh na bungalov, prosím o nějaké postřehy a připomínky. Nějak si nejsem jis…
puhelin
Před 4 lety
11
Vinyl Gerflor Durango Taupe 0751
Dobrý den, máte někdo v interiéru - Vinyl Gerflor Durango Taupe 0751 a měli byste nějaké fotky? Dě…
mrquestion
Před 4 lety
1
Špatně zhotovené omítky
Ahoj všichni, měla bych takovou otázku... Nechali jsme si s přítelem zhotovit od kamaráda melouchem…
panlorenc
Před 4 lety
4
PVC
Dobrý den, může se na podlahové (vodní) topení položit obyčejné PVC v roli? Máte někdo zkušenost?
jitamir
Před 4 lety
1
Zkušenost s elektrokotlem Protherm Ray 9kw
Dobrý den, chtěla bych vědět jaké mate zkušenosti s elektrokotlem PROTHERM RAY 9 KW a následně pak…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Dům na klíč - tip na firmu z Jižních Čech
Hezký den, S manželkou se chystáme v následujících 1-2 letech jít do rodinného domu, který by js…
fe_kii
Před 4 lety
16
Rekonstrukce soc.zar. pro seniora
Budeme rekonstruovat v novostavbe malou koupelnu pro seniora,wc je zvlast,koupelna je nudle bez okn…
wiki85
Před 4 lety
8
Anodové uzemnění, co to je?
Chtěli jsme koupit menší pozemek pro mamču, aby si tam postavila malý domeček a byla blízko nás. Al…
pemysl
Před 4 lety
3
Jak číst v ceně elektřiny
Ahojte, mám v excelu udělanou tabulku se vzorečkama na sledování spotřeby elektřiny ve vztahu k pla…
zdenek_valek
Před 4 lety
12
Od koho dřevostavbu?
Hezký den, s přítelem jsme dostali pozemek cca hodinu od aktuálního bydliště a chtěli bychom si ta…
krucik
Před 4 lety
1
2
...
...
4
5
121
Mezonet- obývák dole nebo nahoře?
Ahoj :slight_smile: Přemýšlíme o koupi mezonetového bytu v novostavbě. Ještě to není zcela postaven…
japona
Před 4 lety
10
Vaše názory na půdorys
Dobrý den všem. Budu rád za vaše názory na připravený půdorys našeho budoucího domku. Dík
ondtom36
Před 4 lety
25
Zanesené průtokoměry v rozdělovači podlahového topení
Mám dva roky nové podlahové topení a zjistil jsem, že mám zanesené průtokoměry. Nevíte čím by to mo…
vimamima
Před 4 lety
2
Podlahové topení v dřevostavbě
Stavíme malou dřevostavbu na betonových patkách, tj. bez betonových základů, podlaha je také koplet…
vimamima
Před 4 lety
3
Stahovací lať
Dobrý den, chci se zeptat jak dlouhou stahovací lať si mám koupit ke stavbě domu. Jestli s libelami…
michal_klicka
Před 4 lety
1
Myčka nereaguje
Nejde nám myčka. Nejde ani zapnout a nereaguje na žádné tlačítko. Jak kdyby nebyla zapojená do zdi.…
vladimir_sacha
Před 4 lety
7
Doložení dokumentů projektantovi
Dobrý den, prosím, potřebovala bych poradit. Máme doložit projektantovi dokumenty a s těmito si nev…
rades89
Před 4 lety
17
Sádrokartony
Hezký den všem, chci se zeptat kolik dáváte na hodinu sadrokartonaři? Nám řekl 400 za metr. Že tak …
tynuska1990
Před 4 lety
1
Renovace puvodnich skrini
Dobrý den, máte prosím někdo nápady, jak renovovat původní vestavené skříně v předsíni? Dveře bud…
obludak
Před 4 lety
2
Robotický čistič oken, jste spokojeni?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s Robotickým čističem oken? Děkuji
islandia
Před 4 lety
11
Rekonstrukce s kompletní demolicí a zvětšení domu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na radu. Řešíme koupi pozemku i se starým domem, který je v havarij…
puhelin
Před 4 lety
6
Aduro hybrid
Ahoj, chtěla jsem se poptat jestli už někdo má tyto kombinovaná kamna. Jinak mám v plánu elektrokot…
monybee
Před 4 lety
1
1
2
…
215
216
217
218
219
…