O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Garáž - garsonka?
Dobrý den, chtěla jsem se, z pochopitelných důvodů, zeptat anonymně, jestli je potřeba stavební pov…
puhelin
Před 4 lety
17
Spotřeba elektřiny od 12/2020 do 22.9.2021
V první čtvrtině prosince loňského roku měnili elektroměr za nový, dnes, 9 měsíců a 2 týdny k tomu …
verjanja
Před 4 lety
4
Vytápění dřevostavby
Dobrý den, můžu se zeptat jaké byste mi prosim doporučili nejlepší, nejvýhodnější, nejlevnější vytá…
deto_oesya
Před 4 lety
12
Nova 101 Z půdy nad garáží místnost navic
Dobrý den, máte někdo zkušenost u Nova 101, udělat nad garáží z půdy další místnost navíc? Děkuji z…
alecram66
Před 4 lety
2
Změna z trvalého právního porostu ne les
Z katastru mi přišel dopis, že pochůzkovou revizí zjistili, že pozemek trvalý traveni porost je již…
petra_dandalos
Před 4 lety
1
Vinylová podlaha Dub symfonie x Jasan písečný
Dobrý den, Máte někdo některou z těchto podlah od: 1) Karndean Projectline Dub Symfonie 2) Fatra Ja…
martina1914
Před 4 lety
4
Převod nemovitosti do společného jmění manželů
postavili jsme s manželem dům ještě před uzavřením manželství, každý vlastní 1/2 teď z důvodu žádo…
vladimirsvorba
Před 4 lety
1
2
...
3
80
Vlastníte víc nemovitostí?
Pořád si kladu otázku,jestli jsme s manželem tak opatrní nebo neschopní,když máme "pouze" jednu hyp…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
15
sponzor fóra
Jaky bazen
Ahoj poradite, stavime domek v planu je i bazen. Chci v zemi zapusteny, ale koukam a je jich nejak …
viviv
Před 4 lety
1
2
42
Rozvržení koupelny
Ktera varianta je lepší a proč? Jedná má umyvadlo hned u dveří, ale pračka a sušička, když budou mí…
noemi77
Před 4 lety
17
Sklápěcí přídavná deska
Ahoj, nemáte někdo "sklápěcí přídavnou desku k pracovní desce/ploše"? Docela o ní přemýšlím na tuh…
dita_a_ivan
Před 4 lety
16
Stavební povolení na "klíč"
Zdravím, chtěl bych se zeptat a poprosit o doporučení nějaké kvalitní firmy/kanceláře, která zajišť…
krolok
Před 4 lety
4
Jak nalézt sítě na vlastním pozemku
Dobrý den, potřebujeme udělat výkop přes vlastní pozemek. Bohužel křížíme vlastní vodovodní přípoj…
vrajmantak
Před 4 lety
11
Základová deska... Déšť = dolíčky
Ahoj, 3hod po dokončení základové desky bohužel proběhla asi 5min lehká přeháňka, která má ovšem za…
roxtidy
Před 4 lety
1
2
37
Bílý nábytek v dětském pokoji, jak se udržuje?
mamky, prosim vas, chtela jsem se zeptat, planujeme pokojicek .mate jen bily nabytek?jak se udrzuje…
alitero
Před 4 lety
14
Kuchyně + spíž
Dobrý den. Poradíte mi prosím s naší kuchyni a spíží? Nelíbí se mi tam ta spíž a málo prostoru kol…
barebare
Před 4 lety
10
Uložení trámu ve zdi.
Dobrý den. u 500 let starého domu musel být vyměněn trámový strop. Trámy uhnili ve zhlavích. Nové s…
raziel628
Před 4 lety
21
Problém se sousedy
Krásný den všem, mám dotaz. :slight_smile: Měli jste někdy problémy se sousedy při rekonstrukci ? J…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
1
2
38
Napojení garáže a dlažby
Dobrý den, tápu tady nad tímto detailem. Rád bych se zeptal zdali by mě někdo nenavedl na nápad ja…
josef_koukal
Před 4 lety
10
Architekt na trase Brno - Olomouc - Šumperk
Ahoj, můžete mi doporučit architekta na celkovou rekonstrukci rodinného domu?
chanel005
Před 4 lety
1
Korková fasáda stříkaná
Má někdo zkušenosti, rady a doporučení na firmy?
azsinanecovzpomenu
Před 4 lety
2
Projekt 5kk (4+1) -Úpravy, zadní vchod - Energy domy Palmer 605
Dobrý den, jsme úplní neznalci co se v projektování a stavění domu týče, takže hledáme možnosti a…
puhelin
Před 4 lety
25
Sklo na pergolu
Ahoj, jaké jste prosím použili sklo pro zakrytí pergoly? Moc se mi nechce do polykarbonátu. Děkuj…
lucka48
Před 4 lety
18
Plot vedle plotu souseda
Ahoj, Řešíme situaci soused vystavil na hranici pozemku - plot s podezdivkou(zidku a na tom dřevěn…
kekita
Před 4 lety
6
Nebezpečná revize elektro
Dobrý den, řešili jste někdy to, že by stavební firma zrevidovala životu nebezpečnou elektroinstal…
sobii
Před 4 lety
31
Servis tepelného čerpadla Daikin
Dobrý den, hledáme někoho, kdo by nám. Udělal servis tepelného čerpadla Daikin, Zlín a okolí, poraď…
puhelin
Před 4 lety
4
Dřevěná chatka - poraďte
Dobrý den, mám prosbu o radu. Kupujeme dům, který má poměrně rozlehlou zahradu. A rádi bychom do b…
alitero
Před 4 lety
9
Umístění vnější jednotky TČ monoblok Nibe
Zvažuji dvě verze umístění vnější jednotky TČ vzduch - voda, monoblok zn. NIBE. V původním projektu…
franti_p
Před 4 lety
1
Kuchyňská deska s terrazzo vzorem
Ahoj, zoufale sháním, kuchyňskou desku s nějakým hezkým terrazzo vzorem. Máme dvě rovné plochy cca …
michalaron1
Před 4 lety
4
Stavební společnost
Znáte nějakou stavební firmu v okolí Milevska, Písecka, Kovářova, která je kvalitní a se kterou jst…
janinaklinku
Před 4 lety
1
1
2
…
227
228
229
230
231
…