O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Filtr na pitnou vodu - recenze
Ahoj, chci se zeptat na dobré nebo špatné reference na filtr na pitnou vodu (na pití a vaření). Pře…
milli11
Před 4 lety
16
Položkový rozpočet v dnešní době
Zdravím všechny, mám v plánu stavbu bungalovu o ploše cca 170 m2 - nejspíše subdodavatelsky se sta…
puhelin
Před 4 lety
21
Stavba domu - ropočet 7mil. - co se dá postavit?
Ahoj všem, plánujeme stavbu domu na rovinatém pozemku s přípojkami, rozpočet plánujeme kolem 7-7.5…
mahonia
Před 4 lety
22
Naložení krbové vložky vs přikládání časté
Chtěl bych se zeptat, co je lepší u krbové vložky s výměníkem, jestli tam přihazovat například co p…
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Obývací stěna oproti ostatnímu nábytku
Ahoj, potřebuji poradit, jak sladit obývák s ostatním, aby to nějak dávalo smysl :slight_smile: Kou…
staqor
Před 4 lety
8
Kachlová kamna. Vytopí sousedící místnosti?
Plánujeme stavbu bungalovu a kromě topení na kotel chceme mít ještě jiný zdroj tepla, nezávislý na …
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
2
...
3
68
Vstupní dveře na otisk prstu
Máte někdo nějaké zkušenosti se vstupními dveřmi na otisk prstů? Díval jsem se na dveře od firmy Lo…
raziel628
Před 4 lety
26
Dýha v koupelně
Zdravím, zvažujeme do koupelny dýhovanou skříňku pod umyvadlo. Dýha v matném laku na překližce, umy…
honzik75
Před 4 lety
11
sponzor fóra
Byt v nájmu a psychika :)
Ahoj, chtěla jsem se jen zeptat, jestli nejsem blázen:slight_smile: před 8 lety jsem se přistěhov…
norikakaa
Před 4 lety
12
Kolik by tak stálo vykopání 112 m2 sklepa...? (cca 2,5m výška)
Kolik by tak asi stálo vykopání sklepa - tzn. objednání bagru a jeho obsluhy, odvoz a uložení zemin…
netmaster
Před 4 lety
10
Betonova sterka do kuplene - Praha
Dobry den, Mohol by mi niekto odporucit firmu, ktora robi betonove sterky do kupelni? Hladam ni…
yvettka83
Před 4 lety
2
Flexibilni baterie.
Mate prosim flexi baterii v kuchyni? Premyslim zda takovou ci klasickou s vysuvem. Je jich ted vid…
ka900
Před 4 lety
6
Vodovodní kohoutek a hadice
Dobrý den, během rekonstrukce máme na zahradu trvale vyvedenu starou hadici, napojenou na kohoutek…
wpavel
Před 4 lety
2
Nenajdete něco co je v tomto projektu špatně a mohlo by to ovlivnit získání stavebního povoleni?
Dobrý den, jde o dům z CLT proto tak tenké zdi. Chci se zeptat jestli vás nenapadá něco co byste ud…
beberano
Před 4 lety
22
Dodací lhůta střešních tašek
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaká je momentálně čekací lhůta na střešní tašky a jak dopředu je …
nikol_havova
Před 4 lety
3
Vápenná omítka - exteriér
Dobrý den, máte někdo vápennou omítku? Jako kabátek domu, budeme rekonstruovat starý dům a chci se…
zorja
Před 4 lety
5
Projektant Dětmarovice a okolí
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o doporučení šikovného projektanta, který by nám naprojektoval …
romik67
Před 4 lety
7
Zakryti bazénu
Ahoj,jdu si pro radu. Chci delat posuvne viko na bazen. Bude posuvne na koleckach,ale ted mam probl…
closen
Před 4 lety
1
Tepelné čerpadlo země voda - nutnost projektu?
Ahoj všem, plánuji novostavbu - fáze projektové dokumentace a chtěl jsem se zeptat, zda je pro zam…
luton
Před 4 lety
1
PENB a tepelné čerpadlo
Dobrý den. Chtěla bych poprosit o komentář k našemu PENB a zvolenému čerpadlu země-voda s plošným …
zubr487
Před 4 lety
1
2
37
Podklad pod tvárnice
Chystám se udělat z tvárnic malou zeď a zasázet do ni bylinky. Rád bych použil tvárnice playstone, …
total
Před 4 lety
1
Okna před zimou ?
Dobrý den Stavim RD svépomocí. Chci se zeptat na možnost poškození oken před vymrznuti/sedání domu…
lisakstavitel
Před 4 lety
5
Zateplení teras
Dobrý večer, Potřebovali by jsme poradit jak zateplit terasu která je na části kuchyně. Strop je …
lucdan
Před 4 lety
6
Predzahradka, sterkovy zahon
Hezky dobry den, prosim pekne o radu. Chtěla bych na predzahradce oznacene cervene( omluva za fotku…
jenye
Před 4 lety
12
Stěhovací firmy - zkušenosti
Ahoj, prosim o vase zkusenosti se stehovacimi firmami. Stehovani v ramci jednoho mesta, ci i mezi m…
martanbatlik
Před 4 lety
10
Outdoor pracovna
Ahoj, řešíme nyní projekt a stále máme potíže v rámci RD někam smysluplně umístit pracovnu (pracuji…
martin_s
Před 4 lety
6
Stavební firmy na Zlínsku
Jaké máte zkušenosti se stavebními firmami na Zlínsku? Doporučili byste mi některou? Případně budu …
mart23
Před 4 lety
1
Stěrkování zdící tenkovrstvou maltou
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda lze použít tenkovrstvou zdící maltu Porotherm (lepidlo) na stě…
radimir
Před 4 lety
1
Odstín tmavých oken - Metbrush - Alux
Zdravím vás! Mám dotaz k těm, kteří jste se rozhodovali mezi těmito dvěma odstíny oken, jakou jste…
zinzin
Před 4 lety
9
Ohřev vody pomocí TČ nebo bojler
Dobrý den, Prosím o Vaše názory a zkušenosti... Je lepší ohřev vody přes tepelné čerpadlo a nebo s…
wpavel
Před 4 lety
9
1
2
…
231
232
233
234
235
…