O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Terasa - posezeni bez obrubniku
Hezky dobry den, libi se me tahle terasa- posezeni(krytou terasu u domu mame), takove propojeni me…
puhelin
Před 4 lety
24
Pozemkový úřad směna pozemku
Chci se zeptat někoho kdo má zkušenosti s výměnou pozemku od pozemkového fondu, chci si koupit orno…
xhex
Před 4 lety
8
Solinátor u bazénu - jak často ho pouštět s filtrací?
Dobrý den, nemáte někdo u bazénu solinátor? Potřebovala bych, prosím, poradit, jak často pouštíte s…
carodkaa
Před 4 lety
4
Projektant Opavsko
Dobrý den, můžete mi doporučit dobrého projektanta z Opavy a okolí?
tyna3012
Před 4 lety
1
Vizualizace - architekt?
Zdravím. Příští rok chceme dodělávat - ploty, bránu, terasu, zámkovou dlažbu. Letos jsme zvenku st…
dollysek7
Před 4 lety
3
ALURON AS 178 HS
Máte prosím někdo zkušenosti s hliníkovým proflem Aluron AS 178 HS? Mám na tento profil zajímavou n…
nagis
Před 4 lety
1
Motor k posuvné bráně
Dobrý den, chci se zeptat od jaké značky máte motor k posuvné bráně? Přemýšlím od firmy NICE nebo T…
lipsak
Před 4 lety
9
Nacenění domu
Ahoj vespolek, už nejakou dobu pročítám forum a konečně jsem se odhodlala k registraci a napsání do…
gracetheworld
Před 4 lety
21
sponzor fóra
Cenová nabídka
Dnes jsem dostal cenovou nabídku na cihly a strop. Myslíte, že je cena ok nebo by to šlo lépe? Nemá…
jarin1
Před 4 lety
6
Zkušenosti s pěstováním rostlin ve vertikálních květináčích
Chtěla bych si do bytu pořídit zelenou stěnu. Děkuji za tipy.
domcakratec
Před 4 lety
5
Odvodnění mlatové cesty ve svahu k domu
Jak odvodnit mlatovou cestu ve svahu? Už jsme takto koupili, mlatova cesta se do svahu nehodí ale z…
pedrop
Před 4 lety
3
Zděné domy na klíč - s kým stavět?
Ahojte, Jsem tady nova a predpokladam, ze už se tady téma firem stanicích na klíč opakovalo něko…
adam_skrabal
Před 4 lety
29
Od koho raději dveře - Solodoor Kunčice vs. Nejdvere Hoštálkovice
Od koho raději dveře ? Solodoor nebo od Nejdvere.cz zn Portadoor ? nechceme dát za dveře více jak 8…
dantezaclony
Před 4 lety
16
Okna obdélníkového tvaru. Jaký zvolit rozměr?
Prosím o radu, nejsme si vůbec jisti, jaký zvolit rozměr oken, myslím tím poměr šířka - výška, aby …
ifisek
Před 4 lety
9
Garážová vrata Kružík
Máte zkušenost s garážovými vraty Kružík? Nabídli nám lepší cenu než Hormann a doporučuje je naše s…
jgabriella
Před 4 lety
18
Celoprosklené vstupní dveře - soukromí uvnitř
Nezkoušeli jste někdo, nakolik je vidět při rozsvícení večer kdo stojí uvnitř, a jestli výhody těch…
iamondras
Před 4 lety
22
Prasklý kameninový odpad
Při obkopávání domu (skautská klubovna) kvůli provedení oprav hydroizolace jsme zjistili, že máme p…
31712
Před 4 lety
1
Zrnitost fasády?
Dobrý den, prosím o radu jakou vybrat zrnitost omítky? Mám mít samočistící od Ceretizitu. Jenom tu …
norah32
Před 4 lety
8
Jaký kondenzační plynový kotel?
Dobrý den, našel by se tu odborník přes vytápění? Stavíme dům pro 4-5 členů domácnosti. V 1.np je …
zubr487
Před 4 lety
19
Klimatizace
Ahoj, Doporučte mi do bytu v novostavbě Split klimatizaci, firmu nejlépe z Pardubic, která je ochot…
michal_cemper
Před 4 lety
4
FVE panely - recenze
Zdravím všechny, poptávala jsem firmy na realizaci FVE a od 7 dodavatelů se mi sešly nabídky s 6t…
xhex
Před 4 lety
6
Škůdce v podlahových prknech
Zdravím všechny, chci se zeptat.Dnes sem vytrhával podlahu na chatě a v prknech,co sem vytrhal, jso…
donald77
Před 4 lety
6
Spotřebiče v kuchyni a organizace
Ahoj, prosím, kde a jak máte v kuchyni ukryté menší spotřebiče, které ale několikrát za den potřebu…
edcbubu
Před 4 lety
7
Pomôžte mi prosím nájsť fotoblog z MS s takýmto obkladom!
Dobrý deň, pred niekoľkými dňami som na slovenskej alebo českej MS (neviem si spomenúť) natrafila n…
nostalgovicova
Před 4 lety
4
Střešní krytina na vikýře se sklonem 12°
Zdravím, mám dilema. Stavím dům s obytným podkrovím a klasickou sedlovou střechou, na obou stranác…
koky999
Před 4 lety
6
Rovná střecha verandy
Dobrý den chystám se zateplit střechu dřevěné verandy. Nechci strhávát pvc folii ,je tam 2 roky. Ř…
prudek_lumir
Před 4 lety
1
Střešní krytina
Zdravím, je tu někdo, kdo ma střešní tašku Bramac classic protector plus ? Pokud ano, můžu poprosi…
marek_15
Před 4 lety
1
Projekt ŘD 5+ KK+ garáž
Zdravím Vás všechny, rád bych vás požádal a názor a postřehy při půdorisu projektu RD. Jedná se o b…
kikiwhite
Před 4 lety
11
Lepený vinyl - dlouhodobá zkušenost
Zdravím všechny, prosím ty, co mají už delší dobu lepený vinyl, jestli by mi mohli sdělit zkušen…
aspassia
Před 4 lety
30
Nový projekt
Dobrý den , můžete mi prosím poradit nějaké návrhy na RD bungalov minimálně 5+kk s garáži Dům rozmě…
artep1987
Před 4 lety
4
1
2
…
234
235
236
237
238
…