O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Cizí pozemek
Hezký večer všem, oslovil někdo z vás majitele pozemku stím že by jste si ho rádi koupili a chcete …
franti_p
Před 4 lety
5
Posuvné dřevěné panely na zastínění terasy - zkušenosti
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti se zastíněním terasy posuvnými panely? Sháním panely nejlépe kom…
stazina1
Před 4 lety
5
Dlažba na terč nebo do štěrku?
Zdravím, máme terasu ze zámkové dlažby, rádi bychom ji vyměnili za jinou dlažbu. Stávající dlažbu …
fiaiv
Před 4 lety
3
Kde sehnat prostěradla v délce 210 cm?
Ahoj holky, nevíte některá, kde by se v Praze daly sehnat froté nebo jiné natahovací prostěradla n…
jjajina
Před 4 lety
7
RoDom Bohemia s.r.o. - použitý materiál, průběh stavby, reklamace a jak se v domku bydlí?
Dobrý den všem, docela uvažujeme o dřevostavbě od firmy RoDom Bohemia s.r.o. Recenze na jednání výb…
eathon
Před 4 lety
2
Zkušenosti s DJT?
Dobrý den, prosím stavěl někdo s DJT? Mohu poprosit Vaše zkušenosti,zda jste byli spokojeni s firm…
kofejn
Před 4 lety
2
Dva dávkovače a excentr vedle dřezu - je to moc?
Plánuji dát vedle dřezu k baterii dva dávkovače (na jar a tekuté mýdlo) a excentr na ovládání výpus…
daruna
Před 4 lety
5
Recenze a zkušenosti s DJT?
Dobrý den, stavil někdo s DJT? Můžete mi napsat prosím Vaše zkušenosti, zda jste byli spokojeni s f…
2lenini2
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Stavba betonového plotu
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Soused má postavený na hranici běžný zelený železný plot. Z druhé …
hruska_jiri
Před 4 lety
6
Kde koupím nábytek do dětského/studentského pokoje?
V září dcera nastupuje do první třídy a chystáme se ji konečně pořádně zařídit její pokojít. Rádi …
alitero
Před 4 lety
6
Dřevostavba a strach z tornáda
Zdravím, jsem docela vyplašená z tornáda, které se u nás v ČR událo. Ještě víc proto, že bydlime v …
itsonlytrue
Před 4 lety
1
2
36
Zděný dům nebo dřevostavba
Prosím o radu, zda je lepší zděný dům nebo dřevostavba? S jakým typem bydlení máte lepší zkušenosti…
doog
Před 4 lety
25
Kontrola TZ a způsob vytápění
Zdravím, nechal jsem si spočítat TZ a při hodnotě 3,5kW jsem počítal s el. podlahovkou, klimatizací…
radim2015
Před 4 lety
12
Topení
Kdy začít topit do podlahy od vylití betonu? Je nějaká doba od -do? Teplovodní topení, plynový kote…
peti76
Před 4 lety
1
Garnyže kovové do domu
Dobrý den, sháním kovové garnyže do domu, nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto webem https://zal…
lenca222
Před 4 lety
8
Jak byste vedli rozvody elektřiny
Prosím o radu jak vést rozvody elektriny. Dum je z porothermu a na věnci je spiroll. Máme tři možno…
viviv
Před 4 lety
21
Zhodnocení cenové nabídka na projekční práce
Dobrý den, prosím o zhodnocení cenové nabídky projekční kanceláře níže. Jestli je cena "normální". …
puhelin
Před 4 lety
13
Prostor na průchod v kuchyni
Dobrý den, prosím o radu zda průchod mezi ostrůvkem a skříňkami viz foto. Je cca 80cm dostačující?
daruna
Před 4 lety
7
Hrany rektifikované dlažby
Zdravím, měl bych prosbu, zda byste někdo mohl zasdílet vaše zkušenosti s rektifikovanou dlažbou - …
zdendadix
Před 4 lety
9
Nazor na navrh projektu
Nazor na nas laicky navrh.. je to vubec postavitelne? :smiley:
markeet22
Před 4 lety
8
Postup a cena při zpracování studie domu
Mám na vás zkušenější tento dotaz: koupili jsme stavební pozemek, na kterém chceme stavět rodinný d…
blondys24
Před 4 lety
1
2
33
Vazníky pila IZOTOM zkušenosti
máte někdo vazníky od této firmy?zkušenosti... díky
luci_bejlovcova
Před 4 lety
2
Zdění
Ahoj, jsem ve fázi příprav na zdění, resp. čekám na lepší počasí, ale taky na radu :slight_smile: Z…
zubr487
Před 4 lety
21
Rhombus
Zdravím, plánujeme fasádu z rhombus profilů 68 mm vodorovně - nemáte někdo fotografie jak fasáda vy…
ivcis2
Před 4 lety
1
Trávník vs. plevel
Ahoj, loni jsme založili trávník před domem asi standardním postupem - šlo o návoz ornice, která za…
davecom
Před 4 lety
1
2
48
Dlažba
Zdravím :slight_smile: jdu si pro radu a zkušenosti. Koukáme po dlažbě na terasu + pojezdovou před…
martinarobert
Před 4 lety
1
Pojištění zahrady
Dobrý den, prosím o Vaše zkušenosti. Znáte někdo pojišťovnu, která pojišťuje i zahradu? Jde mi o to…
betelgeuzz
Před 4 lety
27
Sousedi
Poraďte jak se bránit proti problémovému sousedovi?? Pořád vytváří problémy. Nechci to řešit přes p…
domcakratec
Před 4 lety
9
Chybně dodané okno
Dobrý den všem, Aktuálně stavíme baráček (dřevostavbu). Hrubá stavba je již hotová, uzavřená. Nast…
doog
Před 4 lety
8
Venkovní dveře na zahradu do ocelových zárubní
Hledám dveře směrem ven z baráku na zahradu, stáří domu cca 35 let, na původní OCELOVÉ ZÁRUBNĚ. Ide…
hledamdvere
Před 4 lety
1
1
2
…
240
241
242
243
244
…