O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Mirelon/obvodový dilatační pás s pe fólií
Zdravím. Vcera jsem dokončil pokládání podlahového polystyrenu. Dnes jsem chtěl upevňovat dilatační…
vanek1m
Před 4 lety
6
Dýhované nebo laminátové dveře
dobrý den jaký povrch zvolit pro vchodové dveře do RD Dýhované nebo laminátové dveře děkuji
petrkopecky92
Před 4 lety
1
Černá dřevěná pergola
Mate prosím dřevěnou pergolu (zastřešení terasy) nabarvenou na černo ? Nemáte fotky? Moc dekuju
luci987
Před 4 lety
1
Co se "zubem" na schodišti?
Prosim o radu ohledne schodiste. Mame ve vnitrni strane schodiste v miste, kde zataci, takovy nevzh…
luckavra
Před 4 lety
5
Projektant v Praze - vaše zkušenosti
Dobrý den, chceme začít stavět a sháníme projektanta. Všichni poptaní mám řekli cenu 200.000 Kč a v…
petrkunc132
Před 4 lety
7
Začít stavět bez hypotéky?
Ahoj, zajímalo by mě, zda to někdo takto řešil, či zrovna řeší. Máme vlastní pozemek, projekt před …
guteman
Před 4 lety
18
Stěhování se daleko od rodiny, nebo ne? Názory a zkušenosti
Hezký večer, chceme se stěhovat s manželkou do vlastního domu, kde se chceme natrvalo usadit a z…
esmeralda2
Před 4 lety
1
2
...
3
75
Nulova vyska
Dobry den, v projektu mame stanovenou nulovou vysku. Po vymereni nuly na pozemku jsme zjistili, ze …
happy_barbucha
Před 4 lety
9
sponzor fóra
Zastřešení terasy
Dobrý den, řešíme problém ohledně zastínění oken, které jsou na jih. Jelikož po celé délce baráku b…
zuvi
Před 4 lety
5
Bazén zároveň s dokončením domu?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda si někdo nechával udělat bazén hned s dokončením domu? Jde mi o to…
kossakowski1980
Před 4 lety
11
Stavěl někdo krov opravdu svépomocí?
Zdravím, je tu někdo, kdo stavěl krov opravdu svépomocí? Budeme mít sedlovou střechu bez jakýchkoli…
geodett
Před 4 lety
9
Zakladova deska bez ZB
Zdravím, máte někdo zakladovou desku bez Ztraceného bedneni?
petrkunc132
Před 4 lety
6
Na kolik vás vyšla střecha bungalov
Dobrý den, stavíme bungalov který bude mít střechu valbouvou s vazniky. Taška bude stodo 12 engoba.…
elia28
Před 4 lety
5
Pracovní deska a montáž varné desky
Zdravím,prosím koupili jsme Indukční desku MORA VDIT 654 C s praktickými broušenými hranami, díky …
verolka
Před 4 lety
3
Hypotéka na výstavbu u Equa bank
Ahojte, máte prosím někdo zkušenosti s hypotékou na výstavbu RD u Equa bank? Hlavně se mi jedná o č…
vladimirsvorba
Před 4 lety
7
Plastový poklop - víko
Hezký den. Mám na pozemku šachtu a nyný řeším je "zastřešení". Rozměry jsou cca 160 x 130 cm a zvaž…
fotrtom
Před 4 lety
1
Lepení polystyrenu pěnou...ne úplně se zadařilo
Čím srovnat nerovnosti polystyrenu. V globálu jsem rovinu udržel, ale jsou tam místa, kde mi deska …
arnyzn
Před 4 lety
6
Tip na projektanta z Pardubic a okolí
Dobry den, nemáte někdo tip na projektanta? Potřebujeme vytvořit dokumentaci pro stavební povolení …
duck09
Před 4 lety
9
Rozpočet - vybourání staré podlahy na terase
Dobrý den, mám dotaz ke způsobu nacenění vybourání staré podlahy na terase. Skladba této podlahy …
kofejn
Před 4 lety
5
Souhlas se stavbou
Zdravím, mám dotaz ohledně výstavby parkoviště. Máme domek, který chceme rekonstruovat a sousedící…
puhelin
Před 4 lety
4
Chko Železné hory
Zdravím, máme možnost stavět (cca do 3 let) na pozemku, který je bohužel pod správou této Chko. …
puhelin
Před 4 lety
5
Rekreační stavba 25 m2
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost nebo umí poradit: Po dlouhém zvažování j…
puhelin
Před 4 lety
25
Zemědělská stavba na zemědělském pozemku
Zdravím, chci si postavit plachtovou halu jako seník na orné půdě, kde mi stačí pouze územní souhla…
martin_hyka
Před 4 lety
18
Podlaha na balkon z ikey, jysku- máte?
Ahoj, chci se zeptat na zkušenost s podlahovými destičkami na balkon, jaké mají v ikee nebo jysku. …
myfairlady
Před 4 lety
1
Kde sehnat hezké jednobarevné povlečení?
Ahoj, poradíte kde sehnat hezké jednobarevné povlečení? Konkrétně v odstínech hnědé nebo va…
alitero
Před 4 lety
20
Klimatizace - s jakou jste spokojeni?
Jakou máte značku klimatizací, popř. jak jste s ní spokojeni....hlučnost, výkon, poruchovost ......…
annacerna
Před 4 lety
18
Jak vyčistit ubrus od vosku?
Prosím o radu, jak vyčistit ubrus od vosku? Díky. M.
alitero
Před 4 lety
7
Garážové stání
Zdravím, měl bych taky jeden dotaz. Mám v plánu před garáží stavět přístřešek pro auto, 4x5m. Bylo …
puhelin
Před 4 lety
2
Podlaha vinyl Palladium 30 - VINTAGE OAK DARK
Zdravím vás, máte někdo tuto podlahu nebo jinou hodně tmavou až černou? Děkuju, když připojíte i …
vladimira_l
Před 4 lety
1
Mobilheim ano nebo ne
Hezký den všem, bydlí tady někdo v mobilheimu? Přemýšlíme že by jsme si koupili 2 a sestavili je ks…
puhelin
Před 4 lety
8
1
2
…
252
253
254
255
256
…