O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rekonstrukce nebo novostavba?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s rozhodováním mezi rekonstrukcí starého domu a…
kateline22
Před 4 lety
16
Ruční sprcha - dávat posuvnou tyč, když máme hlavovou sprchu?
Dotaz na ty z vás, kdo mají ve sprše hlavovou sprchu - dává v takovém případě smysl kupovat k ruční…
bayt
Před 4 lety
12
Okna Vekra
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s Velkou a jednobarevnými okny? Máme vybranou antracitovou barvu (RAL…
dualtron1425
Před 4 lety
6
Keramická dlažba 2cm
Chtěla bych se zeptat, jestli mate někdo zkušenosti s keramickou dlažbou silnou 2cm na terase. Dlaž…
honzik75
Před 4 lety
10
Grohe red - máte?
Ahoj, chceme si do nové kuchyně dát kohoutek s bojlerem na horkou vodu. Máte ho už někdo? Zajímalo …
myfairlady
Před 4 lety
1
Rodinný dům z unimo buněk (ev. kontejnerů)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li někdo nemáte zkušenosti se stavbou domu z unimo buněk (pot…
lenkafre
Před 4 lety
3
Koupě nemovitosti od firmy Rengato/Dinoco a dalších (p. Urban)
Dobrý den, má někdo nějaké zkušenosti s touto firmou? Kupoval někdo od nich tady něco? Popřípadě n…
worm
Před 4 lety
1
Má smysl zkusit hypotéku?
Zdravím, hádám, že takových dotazů je tady spousta, ale raději se zeptám k aktuálnímu datu a podmí…
davex
Před 4 lety
1
2
41
sponzor fóra
Poškrábaná sklokeramická indukční deska. Existuje pasta?
zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli jste někdo neřešil stejný problém. Po dokončení kuchyně jsme …
spaghetka
Před 4 lety
22
Click vinyl na dlažbu
Dobrý den, chtěl bych se tady zeptat, jestli má někdo zkušenosti s pokládkou click vinylu na stávaj…
sandria_cz
Před 4 lety
3
Broušení rohů betonové podlahy
Dobrý den, Máme novostavbu a jsme ve fázi podlah. Brousili jsme podlahu celoplošně velkou bruskou, …
lucy_bartosova
Před 4 lety
1
Projektant/Architekt rekonstrukce vesnického domu
Dobrý den, prosím o doporučení architekta/projektanta pro rekonstrukci a rozšíření venkovského země…
radka42
Před 4 lety
1
Opalování dřeva
Barová deska se zalitými kavovými zrny, obložená drásaným, opalovaným dřevem ? Jasná volba ! Nově v…
epoxyds
Před 4 lety
1
HP domy vs. Qhouse - recenze
Zdravím příznivce dřevostaveb, asi jako většina místní členů vybírám firmu pro výstavbu dřevostavby…
haplji
Před 4 lety
18
Řadový dům?
Prosím kdo ví o nějakém šikovném projektu na řadový přízemní dům /dům mezi dvěma domy/, okna tedy n…
puhelin
Před 4 lety
2
Špatně obložená koupelna - co s tím?
Zdravím všechny. Mám takový problém a nevím jak to řešit. Obkladač nám včera zaspároval obklady v k…
helena_blahova
Před 4 lety
20
Cena střechy plus zhotovitelé
Krásný den, koupil jsem nedávno RD v Nymburském kraji, kde je střecha cca 200m2, střecha je původní…
martina995
Před 4 lety
2
HS portál 6 metrů, manipulace
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch, kteří mají velmi široké zdvižně posuvné dveře, jak se jim s n…
malinka_02
Před 4 lety
1
2
34
Názor na cenovou nabídku - plyn, topení, teplá voda
Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o názor na cenovou nabídku pro nový plynový kotel a 3 kusů radiá…
sonia_22
Před 4 lety
1
Vinyl v celem dome
Dobry den, radi bychom meli v celem dome jeden typ podlahove krytiny, i v koupelnach, takze vinyl. …
spaghetka
Před 4 lety
12
Podlaha pod přístřešek na auto
Ahoj kolegové stavbaři. Měl bych rychlý dotaz. Tchán buduje přístřešek pro auto a řešíme jak udělat…
crouch14
Před 4 lety
1
Moderní obrazy do bytu. Které jsou teď "in"?
Zařizuji si byt a nevím se rozhodnout jaké obrazy na zeď jsou nyní "in" do bytu. Dívala jsem si web…
emnilda
Před 4 lety
1
2
50
Velikost a výška oken
Jsme ve fázi studie a řešíme umístění a velikost oken. V obýváku ve čtecím koutku a v dětských pok…
atomicsteve
Před 4 lety
12
Terasa - vyspádování
Dobrý den, realizoval (případně bude realizovat) někdo terasu ze ztraceného bednění (klasicky zákla…
lukas_jurtik
Před 4 lety
9
Stavební dozor, stavbyvedoucí - stavba svépomocí
Dobrý den, řešíme otázku ohledně žádosti o stavební povolení, nejspíše neseženeme podpis souseda, t…
puhelin
Před 4 lety
3
Dlažba Diton-Brož Kombi
Uvažuji nově vydláždit dvorek u domu z 30-tých let a chodníky v zahradě. Vybrali jsme skladebnou dl…
cuky_ducky
Před 4 lety
2
Šicí stroj - máte tip, jaký si koupit?
Nemáte někdo tip, jaký si koupit? Zatím moc šít neumím, tak mi stačí něco vhodného pro začátečníky,…
alitero
Před 4 lety
1
2
40
Varná deska s integrovanou digestoří - jakou?
Dobrý den, prosím o radu nebo zkušenost s varnou deskou s integrovanou digestoří. Chceme s odtahem …
cell
Před 4 lety
15
Betonový sloup NN "jak schovat"
Dobrý den, máme na pozemku sloup NN + telekomunikační kabel (samozřejmě se jedná o černou stavbu)…
kristyho
Před 4 lety
1
Hypotéka Raiffeisenbank
Zdravím, má někdo hypotéku od raiffeisenbank? Pokud ano, šli byste do této banky znovu? V našem př…
luucap
Před 4 lety
9
1
2
…
260
261
262
263
264
…