O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Aktuální ceny - jaro 2021
Co si myslíte o aktuálních cenách pozemků / domů? Praskne to? Nemluvím o Praze/ Brně a pod., ale j…
dolve
Před 4 lety
12
Bungalov dispozice 13x11,5
zdravím,uvažujeme o stavbě rodinného domu,zkusil jsem vytvořit tento projekt,který by nám vyhovoval…
ondtom36
Před 4 lety
8
Kde nechat dělat velké fotografie?
Kde si máme nechat vytisknout velké fotky? Může někdo doporučit kvalitní tisk za rozumné peníze?
angie.shy
Před 4 lety
10
Tepelné čerpadlo země voda
Prosím vás poraďte mi jakou firmu vybrat pro realizaci vrtu a instalaci tepelného čerpadla voda zem…
2monika6
Před 4 lety
1
Neviditelny obrubnik
Dobry vecer, mam dotaz na ty, kteri maji v zahrade zatloukavaci neviditelny obrubnik. Rada bych s n…
ales_hracek
Před 4 lety
2
Udělat nové jádro?
Ahoj, v bytě mám staré jádro, tzn. umakart a ten je překrytý ještě sádrokartonem. Abych mohl uděla…
ales_hracek
Před 4 lety
7
Základová deska s terasou
Manžel se rozhodl, že zároveň s domem a garáží zalije základovou desku i na terase. Máme zvýšenou z…
jajinka121
Před 4 lety
11
Interierove dvere Dorsis
Dobry den, momentalne jsme ve fazi vyberu interierovych veci. Pri vyberu interierovych dveri me poc…
xallti
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Gservis - projektová dokumentace RD
Dobrý den, prosím, jakékoliv aktuální zkušenosti se zpracováním projektové dokumentace firmou Gserv…
luciafff
Před 4 lety
8
GServis - RD Alba
Zdravím všechny, po dlouhé době vybírání domečku, který by nám vyhovoval, jsme natrefili na projek…
luciafff
Před 4 lety
2
Dřevostavba - zkušenost s Vario Villa?
Dobrý den, rozhodujeme se pro výstavbu dřevostavby - RD/chalupy na horách. Z předvýběru nám vychází…
geba82
Před 4 lety
1
Rezervační smlouva k pozemku
Zdravím vás :slight_smile: předně chci napsat, že jsem v tomto absolutní laik, nikdy jsem pozemek n…
noga
Před 4 lety
3
Přibližná cena rekonstrukce
Dobrý den, nedělal někdo prosím rekonstrukci domu, který byl v podobném stavu? Zajímala by nás přib…
martin_s
Před 4 lety
4
Izolace valbové střechy dřevostavby
Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně izolace valbové střechy u drevostsvby. Mám v plánu vloži…
missullka2
Před 4 lety
1
Spor o hranice pozemku
Dobrý den, se sousedem máme spor o pozemek, kdy v katastrální mapě máme jasně rozdělené hranice. So…
lukesdanek
Před 4 lety
23
Podmaceny vykop pod bazen
Ahoj, Jelikoz tu uz mame jaro, rozhodli jsme se, ze se pustime do stavby zabpusteneho bazenu ze zt…
shveecko
Před 4 lety
4
Projektant Olomoucký a Zlínský kraj - reference
Dobrý den, prosím, doporučíte, poradíte, aktuálně dle vlastních zkušeností či referencí projektanta…
bishop
Před 4 lety
1
Dlažba - šílená údržba
Pěkný den, prosím o radu. Bydlíme pár měsíců v novém bytě a tak postupně člověk nachází nějaké ned…
jitkako
Před 4 lety
12
Apokork zkušenosti?
Má někdo aktuální reference na Apokork Králův Dvůr? Okna, dveře, podlahy, žaluzie, vrata, a další..
vimamima
Před 4 lety
5
Dřevostavby - aktuální čekací doby
Chystáme se stavět dřevostavbu na klíč a dost spěcháme, čekací doba je pro nás jedno z hlavních kri…
hana_k
Před 4 lety
1
Sušička potravin
Ahoj, dobry den, chci si koupit susicku potravin a cim dele vybiram, tim vice se do toho zacinam za…
evuleh
Před 4 lety
3
Manželská postel, jakou vybrat?
Zdravím ... chci překvapit manželku novou manželskou postelí no je tak obrovské množství postelí, ž…
alitero
Před 4 lety
1
2
37
Vyrovnání podlahy
Dobrý den. Chystam se na novou podlahu v poslednim pokoji po rekonstrukci. Bohuzel, pri stavbe se…
honzas1
Před 4 lety
4
Rada k rozmístění nábytku
Dobrý den, ráda bych Vás požádala o radu k rozmístění nábytku. Zkouším různé varianty a fakt nevím…
petinkas
Před 4 lety
21
Půdorys nezávislýma očima
Dobrý den, jdu si k vám pro trochu povzbuzení a (snad) konstruktivní připomínky. Přes rok jsme s pr…
lucievlckova
Před 4 lety
1
2
37
Jak zvednout drátěný plot s nízkými sloupky?
Ahoj, existuje prosím nějaký způsob, jak zvednout sloupky u současné podezdívky plotu, abych nemus…
stnd
Před 4 lety
2
Jaký vybrat mop?
Pekny svatecni den, premyslim o koupi mopu. Jake mate zkusenosti - doporucujete Viledu anebo Leifhe…
majanax
Před 4 lety
10
Plechová garáž do 25m uzemní souhlas nebo ne
Zdravím. Vlastním půlku (1/2 podílu) pozemku. Druhou půlku vlastní cca 10 spoluvlastníků z různých …
puhelin
Před 4 lety
4
Bílý povlak na zdivu Porotherm - plíseň?
Ahoj, jelikož mi při výstavbě střechy pršelo, na pár místech v domku se dostala voda do zdiva a teď…
arwene
Před 4 lety
11
Krytá terasa - málo světla v místnosti
Prosím o radu. Budeme mít celou východní stranu domu krytou 3metrovou pergolou. Mám strach, že v ku…
apmm
Před 4 lety
1
1
2
…
267
268
269
270
271
…