O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Skladba podlahy při pokládání elektrických topných rohoží
Zdravím, aktuální téma, o kterém se toho na internetu zas tolik nedočtete, prosím podělte se o pře…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Zlobí Modrá Střecha
Dobrý den, ahoj. Měla bych prosbu na administrátory. Asi týden nám v soukromé diskuzi zlobí přidává…
jptn
Před 5 lety
25
Plynový kotel s ohřevem vody
plánujeme plynový kotel s ohřevem vody. Budeme 2-4.V kotly je menší zásobník a prý se více zanáší t…
zubr487
Před 5 lety
2
Zapuštěná trampolína do země - ano či ne?
Uvažujeme o koupi trampolíny a zaujala mě ta, která je zapuštěná do země. Budu ráda za jakékoli zku…
kacunek2019
Před 5 lety
1
2
50
Keramická dlažba do celého bytu bez podlahového vytápění
Zdravím všechny, po hledání dokonalého vinylu jsme narazili v koupelnovém studiu na luxusní dlažbu…
ptjj
Před 5 lety
6
Doporuceni
Doporucite firmu na bazen, idelane asi Brno a okoli?
sasynkamil
Před 5 lety
2
Podlahy
Stavitelé potřebuji poradit - řešíme na anhydrit vinyl, všude podlahové vytápění teplovodní. Jsme t…
jirijozak
Před 5 lety
2
Pracovní deska - dřevo, imitace dřeva - nikoliv kámen
Dobrý den, již několik dnů čtu recenze na různé druhy pracovních desek. My bychom potřebovali buď m…
puhelin
Před 5 lety
9
sponzor fóra
Pořízování fotografie/soukromý pozemek
Prosím je tu někdo, dko to má ověřené u policie?? ne jenom odhady... na našem pozemku soukromém ne…
franti_p
Před 5 lety
19
Kuchyně v odstínu dub gladstone tabákový nebo dub halifax tabákový
Zdravím, chtěl bych znát Váš názor, který odstín kuchyně, pracovní desku, korpusy a zádovou desku …
mirek_dusin
Před 5 lety
1
2
...
3
68
Změna před dokončením stavby - nepostavime garáž
Dobrý den, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s Žádostí o změnu před dokončením stavby. Konk…
lenip
Před 5 lety
2
Omítání kolem trámů
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda jste někdo neřešil podobný problém. V patře budu mít pohledové k…
jumpmans
Před 5 lety
2
Thuje hnědnou
Dobrý den, před měsícem jsme vysadili thuje brabant, ale moc se jim nedaří. Byly v kontejnerech, 3 …
denimajk
Před 5 lety
1
Proč jsou na Slovensku sazby na hypotéku nižší?
Prosím mohli byste mi někdo vysvětlit proč mají banky na Slovensku všude nižší úroky než v Česku ve…
rmarcelilinka
Před 5 lety
8
Tepelná čerpadla
Zdravím, prosím o nějakou zkušenost s tepelnými čerpadly vzduch - voda. Tepelné ztráty máme od proj…
bory002
Před 5 lety
13
Sádrové strojové omítky
Dobrý den, v naší zemi je všeobecným folklórem pořád na něco nadávat a já jsem se rozhodla, že obr…
leona_holoubkova
Před 5 lety
3
Uver od Burinky na rekonstrukci domu
Dobry den , chtela bych se zeptat , zda ma nekdo zkusenost s uverem od Burinky na rekonstrukci , mo…
thu_hang_pham
Před 5 lety
1
Dům z lodních kontejnerů
Dobrý den, zajímal by mě názor ohledně zateplení, konstrukce podlah a stropu (vzhledem k malé svět…
specnaz84
Před 5 lety
4
Umyvadlo v šířce 50 nebo 60 cm?
Zdravím, neřekla bych, že výběr umyvadla bude takový složák :slight_smile: Trošku bojuju s mužem, …
sasynkamil
Před 5 lety
7
Pasivni dum
Dobry den, zivotni okolnosti me dovedly do situace, ze musim resit nove bydleni pro sebe a deti. Po…
xhex
Před 5 lety
13
Kotvení do zateplení
Dobrý den. Chystám se postavit dřevěnou pergolu, kterou chci na jedné straně postavit na vyzděné sl…
noelik
Před 5 lety
13
Zapáchají voda ve vsaku
Ahoj, máme tříkomorový septik s biofiltrem a přefiltrovanou vodu máme svedenou do vsaku - vsakovací…
veronika_baudysova
Před 5 lety
3
Zemina v základové desce
Zdravím, Mám 50cm vysoké ztracené bednění, které leží na betonových pásech 1.1m. Jako zeminu mám …
kopca89
Před 5 lety
5
Hledám projektanta na plot
Dobrý den. Sháním projektanta na projekt plotu pro stavební úřad. Děkuji
dominika8855
Před 5 lety
14
Podloží
Ahoj, jaké je "správné" podloží pod chodníky a stání před garáží? Semmerlock a Diton to udávají ste…
mariacek
Před 5 lety
1
Zahradní domek Keter Newton
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte někdo zahradní domek Keter Newton? https://www.dumzahrada.cz/p/…
windy1
Před 5 lety
1
Ověřené stavební firmy - středočeský kraj - okolí Zruče nad Sázavou
Ahoj lidičky, můžete doporučit dobrou stavební firmu z okolí Zruče nad Sázavou? Díky moc.
ajina2020
Před 5 lety
1
Zkušenosti firma Starhaus?
Dobrý den, prosím o informaci zda nemáte někdo zkušenosti s firmou Starhaus dřevostavby? Mají i web…
thomas40
Před 5 lety
1
Gerflor lepená vinylová podlaha tloušťka 30 nebo 50 ?
Dobrý den, prosím, máte někdo lepenou podlahu Gerflor? Dnes nám pán v showroomu doporučoval spíše …
sasynkamil
Před 5 lety
8
Dřevěný dekor oken a kamenný obklad
Dobrý den, poradíte prosím se sladěním fasády a oken? Přemýšlím nad světle hnědými okny s dřevodek…
martina_mvranova
Před 5 lety
1
1
2
…
333
334
335
336
337
…