O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Střešní krytina Tondach Stodo - recenze
Krásný den střecháčci, zvažujeme na naší střechu krytinu Tondach Stodo. Na netu jsem ale narazila n…
marvac
Před 5 lety
15
Zedník/firma na zdění hrubé stavby Ostrava
Dobrý den, sháníme zedníky nebo stavební firmu, zkrátka někoho, kdo by nám byl schopen pomoci s vy…
elimatu
Před 5 lety
1
Chlor šok
hezký večer, použil jsem v rámovém bazénu 8m3 vody při nízkém chloru a vytvoření řasy u dna-nemám…
deto_oesya
Před 5 lety
4
Máte někdo podlahu Gerflor texline?
Prosím o zkušenosti s podlahou Gerflor texline,pokud máte někdo doma? nejlepší by byla fotka odstín…
vladka_ka
Před 5 lety
14
Podlaha Gerflor, jak jste s ní spokojené?
Ahoj bydlenky.Moc prosím o radu,máte někdo z vás podlahu Gerflor,jak jste s ní spokojené případně n…
vladka_ka
Před 5 lety
1
2
...
3
62
Varny ostrůvek rozměry
Zdravím, chtěla bych se zeptat, vy co máte varny ostrůvek jaké máte rozměry ostrůvku/desky a jak js…
jandour
Před 5 lety
4
Koupelna obklady
Ahoj všem, jdu si pro radu. Řešíme návrh koupelny a máme první návrh od Sika. No a není to ono. Mát…
dagmar_hafova
Před 5 lety
21
Peovetravana fasáda od stavoblock
Dobrý den, prosím máte někdo zkušenosti s provetravanou fasádou od staví Block? Zvažujeme ji na nov…
karel15
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Bungalov 1471 od Euroline. Někdo kdo bydlí nebo staví?
Ahoj, zdravím všechny. Najde se tu někdo, kdo staví Bungalov 1471 nebo už někdo v takovémto domečku…
novotnaad
Před 5 lety
1
2
...
...
6
7
195
Dům stojící na hranici pozemku
Ahoj všem, koupili jsme starší dům a budeme rekonstruovat. Byla jsem na SÚ se zeptat na nějaké list…
pavla_pss
Před 5 lety
6
Bramac tegalit rada
Ahoj prosím o radu. Rádi bychom svépomocí instalovali střešní krytinu bramac tegalit ale nikde na i…
jarin1
Před 5 lety
5
Francouzské okno v kuchyni
Ahoj máte někdo fr.okno v kuchyni a jak jste s tímto řešením spokojeni? Stále se nemůžeme dohodnout…
andrea901
Před 5 lety
1
Doporucte realitniho maklere
Dobry den, nemate nekdo nejakou dobrou osobni zkusenost s nejakym realitnim maklerem praha, praha v…
irall
Před 5 lety
3
Přímotopy vs záclony/závěsy apod
Zdravím, kdo máte vytápění přímotopy, jak rešíte záclony, závěsy a podobně? Nechtěl bych vyhořet :…
jitka_solarova
Před 5 lety
2
Pasivní rekuperace v domě, zkušenosti
Ahoj,rada bych se zeptala tech,co maji v domku pasivni rekuperaci: -jste s komfortem vetrani spoko…
ventilatory
Před 5 lety
6
Rodom Bohemia
Dobrý den, chceme s touto firmou stavět dům na klíč ..Vybrali jsme si RD Jana ...Chtěl bych se zept…
ladislav_fialka
Před 5 lety
2
Boty na terase
Ahoj, rád bych vyřešil hromadu pantoflí a bot, které se nám v poslední době hromadí před dveřmi na…
e346
Před 5 lety
16
Rychlý názor sloupy na terase
Dodělat zděné sloupy na terase až po dřevěné trámy nebo nechat trámy volné položené, jak navrhl pro…
panlorenc
Před 5 lety
8
Doporučení firmy, která dělá typ fasády viz. obrázek
Dobrý den, prosím o doporučení firmy, který dělá tenhle typ fasády. Předem děkuji.
norikakaa
Před 5 lety
9
Ceny projektu, rok 2020, probuzeni
Ahoj vsem, je rok 2020 a prave jsme se rozhodli zacit stavet. Pozorne procitam fora a po nasi prvni…
jajinka121
Před 5 lety
18
Poradite jal na venkovni parapety?
Zdravim, jiz jsem kdysi resil unik tepla pres okna, myslel jsem ze nemam zaizolovany parapet. Viz f…
zdenna
Před 5 lety
1
Plechová garáž cca 45m2
Ahoj všem, Máte někdo zkušenost s plechovou garáží na svém pozemku? Dnes jsem se byla ptát na SÚ a …
lenule26
Před 5 lety
1
Taška Roben Bergamo engabo šedá - nemáte jí někdo?
Všude jen antracit, šedé barvy na hladké tašce je pomálu. Vybral jsem Röben Bergamo engoba šedá: …
zelinar
Před 5 lety
12
Bojler - elektro
Jdu si pro radu. Sháníme elektro bojler na 200 L a nejlépe stacionární ( nebo ležatý) aby se nám ve…
zubr487
Před 5 lety
3
Jaký typ fasády od značky Weber vybrat?
Dobrý den, mohli byste mi poradit jaký typ fasády od Weberu vybrat? Akrylátovou nechceme-jestli jse…
jajinka121
Před 5 lety
25
Zhodnocení návrhu bungalov 4kk na úzkém pozemku
Prosím o zhodnocení předběžného návrhu půdorysu domu včetně umístění na pozemku o rozměrech 17x49m …
norikakaa
Před 5 lety
5
Doporučte prosím dřezovou baterii s vytahovací koncovkou
Doporučte prosím dřezovou baterii, se kterou jste spokojeni a má vytahovací koncovku. Líbí se mi v…
doog
Před 5 lety
9
Změna užívání nemovitosti nebo demolice?
Ahoj, Hledám radu všude, tak jestli by mi někdo poradil, jaký zvolit postup v naší situaci :slight_…
puhelin
Před 5 lety
11
Odtokový žlab v koupelně. Máte ho někdo?
nemáte někdo v koupleně odtokový žlab, např. ve zděném sprchovém koutě bez vaničky? my budeme mít …
majsa739
Před 5 lety
11
Architekt - Středočeský kraj
Dobrý den. Máte tip na bytového architekta který by navrhl prostorově celý rodinný dům? PS: Ideá…
veronika_doleckova
Před 5 lety
8
1
2
…
343
344
345
346
347
…