O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nádrž na vodu ze dřeva a jezírkové folie
Ahoj, nedělal jste někdo? Mi příjde, že by to mohlo být jednoduché a účelné. Hlavně bych si udělal …
specnaz84
Před 5 lety
9
Zakládání vnitřních nosných zdí pasiv domu z VPC - tepelný most?
Zdravím všechny a prosím o zkušenost a názory. Firma nám staví hrubou stavbu pasiv.RD z VPC KMbet…
zinzin
Před 5 lety
22
Videozvonek - umístění obrazovky a zásuvka
Dobrý den. Jak máte řešeno vedení kabelu od obrazovky videozvonku? Elektrikář mi tvrdí, že musí být…
kekita
Před 5 lety
6
Prosím o zhodnocení nabídky
Ahoj budu ráda za vaše připomínky k návrhu kuchyně.Myčka bude prohozená s dřezem.Barvu šedé bych ch…
roomca
Před 5 lety
1
2
42
Zo 4izb na 5izb...Style MF pro 228
Niaky dobry napad na upravu 4.izb. bungalovu na 5izbovy? Podmienky: sirka max 13m, exterier aby sa …
lenkito10
Před 5 lety
4
Vyplatí se dotace Dešťovka?
Zdravim. Přemýšlím o napojeni nadrze na dest. vodu do domu na splachovani 2x wc a na pracku. Nadrz…
lontyna
Před 5 lety
20
Zděný dům - středočeský kraj - doporučíte firmu?
Vypadá to, že půjdeme cestou zděného domu. Rádi bychom nízkoenergetický nebo pasivní. Doporučíte fi…
pernicek1
Před 5 lety
1
Jakou máte roční spotřebu plynu?
Zdravím všechny. Chtěla jsem se zeptat jakou máte roční spotřebu plynu. Jak máte vysoké zálohy?? A …
tinabla
Před 5 lety
30
sponzor fóra
Okno ve spíži
Dobrý den, jak velké máte okno ve spíži? Děkuji.
tinka345
Před 5 lety
14
Vytyčení podzemních sítí
Dobrý den. Prosím vás nevíte jak je to s vytyčením podzemních sítí od jejich správců? To znamená, ž…
morana128
Před 5 lety
10
Kuchyně magnolie lesk - mate někdo?
Dobry vecer, nemáte někdo kuchyni v barvě Magnolie v lesku? Prosim o reálné foto. Nehaze to odlesky…
dagmar_hafova
Před 5 lety
5
Navrh kuchyně
Dobry den, v příloze posílám navrh naší kuchyně. Jsme omezeny dvěma okny, co tam jsou,ale přijde mi…
sisfa
Před 5 lety
11
Jakou doporučíte šířku a délku terasy a typ dlažby?
Je šířka 3m optimum? Jak vyřešit nášlap z obývacího prostoru (šířka soklového zateplení je menší ne…
jarin1
Před 5 lety
13
Hliníkový okenicový plot - inspirace
Zdravím všechny! Hledáme inspiraci předního plotu a docela se nám zamlouvá hliníkový ( bezúdržbo…
david_bobo_rezler
Před 5 lety
8
Jaký je ideální rozměr vany?
Ahoj, nenašla jsem to tady, tak se zeptám. Jaký je podle vás ideální rozměr vany? Já bych chtěla 20…
matesboy
Před 5 lety
1
2
41
Dopouštění nádrže na dešťovku
Dobrý den, jak máte řešené dopouštění nádrže na dešťovku?Máme dopouštění ze studny i z vodovodu, AL…
ditava
Před 5 lety
1
Firma MBS Stavby - zkušenosti
Dobrý den, máte zkušenosti s firmou MBS Stavby? Respektive můžete doporučit firmu pro výstavbu domu…
vojtech_vais
Před 5 lety
2
Vstupni dvere - izolace
Dobry den vsem - rada bych radu ohledne izolace vchodovych dveri do bytu. Bydlim tak, ze podelne me…
andulka1977
Před 5 lety
1
Plíseň v silikonu ve sprchovém koutě
Pěkný den přeji, před nějakým časem se nám začala v silikonu ve sprchovém koutě tvořit plíseň. Kdy…
dkrukovsky
Před 5 lety
8
Baldachýnová markýza, zastínění terasy
Dobrý den, prosím o zkušenosti, ukázky, tipy a případně odkazy na prodejce. Plánujeme zastřešení te…
smigi
Před 5 lety
1
Domy Atragen, Vilapark Hlubočinka - zkušenosti
Dobrý den, ti co z vás narazili na domy ze stránky - https://www.domy-atragen.cz nebo na "projekt"…
bublinka722
Před 5 lety
2
Krb ve fasádní barvě
Dobrý den, máme krb natažený fasádou a po pěti letech bydlení chceme malovat. Můžeme tu fasádní bar…
nikit320
Před 5 lety
1
Cena domu se vším všudy
Zdravím, máme vybraný menší bungalov 4+kk od firmy dumjednimtahem (DJT) Notos. Dům chceme v hrubé…
jarin1
Před 5 lety
21
Obestavění bazénu
Zdravím, protože mi firma kde jsem měl rezervovaný materiál prodala 1/2 zakázky a další materiál…
nitro
Před 5 lety
1
QUICKHAUS, s.r.o.
Dobry den. Mate nekdo zkusenosti s firmou QUICKHAUS s.r.o.? Nemuzu najit zadne recenze. Jestli znat…
lodyracka
Před 5 lety
2
Názor na bungalov se západním vstupem
Ahoj, mohli bychom poprosit o názory na náš návrh RD? Počítám, že bude spousta změn, ale z tohoto …
davex
Před 5 lety
18
Sanitární keramika Ravak versus Laufen
Jsou kvalitativní rozdíly v sanitární keramice od Laufenu a Ravaku? Dívám se na umyvadla (např. Lau…
jenye
Před 5 lety
6
SDK stropy
Doporučí někdo kvalitní a solidní firmu na montáž SDK? Věty typu "Já jsem si to dělal sám.." není t…
zdenek_kral
Před 5 lety
2
Rozdělení pozemku + příjezdová cesta na druhý, jak řešit?
Dobrý večer, měla bych dva dotazy, chtěli bychom si s kamarády (párem) koupit parcelu cca 1400m vel…
doog
Před 5 lety
17
Automaticky vysavac
Zdravim , jake mate bazenove vysavace a jaka je spokojenost?
fyii
Před 5 lety
2
1
2
…
357
358
359
360
361
…