O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Siko Tamara. Máté někdo?
Zdravím je zde někdo kdo má kuchyň ze sika - Tamaru (viz foto) . Chtěla bych jí vidět v různých var…
libor_jelinek
Před 5 lety
3
Čov
Zdravím, chtěl bych se zeptat na jeden problem a to ten, že chceme mít u domu ČOV, ale ŽP od staveb…
strykofestr
Před 5 lety
9
Návrh osvětlení designerem, jste spokojeni?
Nechali jste siněkdo dělat návrh osvětlení v domě/bytě od designera? Byli jste spokojení? Je tolik …
ptjj
Před 5 lety
27
Firma zahradnidomky24
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou zahradnidomky24 a jejich zahradními domky a saunami? Přijd…
odibla
Před 5 lety
1
Střešní krytina Betonpres
Dobrý den, chci se zeptat zda je tu někdo, kdo má zkušenosti se střesní krytinou od firmy Betonpres…
mart85
Před 5 lety
15
Úchopové lišty/přesahy dvířek
Vybíráme “úchytky” do kuchyně a zatím vyhrávají úchopové lišty/přesahy dvířek. Máte někdo doma? Zaj…
bayt
Před 5 lety
21
Sháníme zedníka na základovku.
Ahojte, prosím je tu nějaký šikovný zedník, který by nám pomohl se základovou deskou v Šitbořicích …
dominika185
Před 5 lety
1
Bydlí tu někdo v Doubravčicích?
Bydlí tu někdo v Doubravčicích?
kaatulka
Před 5 lety
25
sponzor fóra
Jakou mate zkusenost se svitidly znacky Eglo?
Zajimalo by me,zda mate nekdo doma namontovana svitidla teto značky. Zda jste s nimi spokojeni a j…
jkjkj
Před 5 lety
6
Dům na klíč Durisol, Isolux
Zdravím, sháníme osvědčenou stavební firmu, co staví z Durisolu nebo Isoluxu. Ideálně v lokalit…
kokoko123
Před 5 lety
1
EASY WOOD SYSTEM...EWSBY
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se stavebním systémem EWSBY? www.ewsby.com Jedná se o systém dřevě…
michal_bucher
Před 5 lety
1
Termostatická baterie k vaně - zkušenosti
Máte prosím někdo zkušennost s termostatickou baterii v koupelně k vaně v paneláku? Vadí mi kolísaj…
danielacz
Před 5 lety
23
Pergola s rovnou střechou
Zdravím, chystám se stavět zastřešenou pergolu. Vzhledově by se mi nejvíc líbilo, kdyby měla rovnou…
barushka0404
Před 5 lety
4
Zhodnocení dispozice 4kk
Dobrý den, prosím o zhodnocení mého návrhu dispozice rodinného domu 4kk. Při návrhu jsem chtěl spl…
norikakaa
Před 5 lety
24
Zkušenost s firmou Ryzí okna
Mate nekdo, prosim Vas, zkusenost s firmou Ryzi okna. Mam od nich nabidku na plastova okna VEKA za…
webiky
Před 5 lety
9
Výběr značky fasádní barvy - Weber vs. Caparol
Dobrý den, prosím o radu a osobní zkušenosti. Vybíráme fasádní silikonovou barvu. Máme dva tipy: …
rozumbrada
Před 5 lety
10
HS portal 4000x2350mm (2000fix 2000posuv) - hlinik nebo plast?
Ma nekdo zkusenosti s takovymi rozmery s posuvem v plastu? Barva bude oboustranny antracit, pred ok…
bayt
Před 5 lety
23
Jaké máte zkušenosti s návrhem svítidel od firmy Svítidla Jan Fulín z Děčína?
Chtěla bych návrh pro celý dům. Tváří se, že mají opravdu velice širokou pestrou nabídku.
kacunek2019
Před 5 lety
3
Hypotéka 2019
Dobrý večer, předem se omlouvám, zda mám pro někoho hloupý dotaz, ale určitě se najde někdo, kdo mi…
tereskacz
Před 5 lety
14
U které banky je teď nejvýhodnější hypotéka?
Zdravím, právě jsme si vybrali byt a budeme zařizovat hypotéku. Nemáte tip, kde sehnat nejlepší/ne…
tereskacz
Před 5 lety
14
Projekt souseda
Zdravím soused si chce postavit dům 3,5m od hranice čímž sice dodrží veškeré předepsané vzdálenosti…
atilius
Před 5 lety
27
Nabytí právní moci
Dobrý den, ahoj. Chtěla bych se zeptat za jak dlouho vám přišlo stavební povolení od doby, kdy přiš…
puhelin
Před 5 lety
2
Dům bez zahrady
Koupili by ste starý dům na věsnici za “velkoměstem” bez záhrady s dvorem 100m2?
mtsr
Před 5 lety
28
Antracitová okna od firmy PKS - máte někdo?
Máte někdo zkušenosti s firmou PKS? Chtěli bychom od nich okna i dveře antracit, na balkon uvažujem…
kopruz
Před 5 lety
29
Nerezovy sokl v kuchyni
Dobry den, od jakeho vyrobce mate v kuchyni nerezovy sokl? Pripadne typ kde hledat? Diky
anieanne
Před 5 lety
10
Výška stropu
Dobrý den, řešíme výšku stropu v bungalovu do L. Dle projektu výška v obytných místnostech 2,6m. Ch…
obludak
Před 5 lety
26
Plechová krytina. Od koho máte a jak jste spokojeni?
Prosím má někdo zkušenosti s plechovou krytinou - imitace tašky? Popřípadě od koho máte krytinu? Zk…
jumpmans
Před 5 lety
5
Strojní stříkané omítky Jižní Čechy?
Dobrý den Máte prosím někdo tip na firmu, která dělá strojní omítky na jihu Čech? Kontaktovali jsme…
roxolanka
Před 5 lety
12
Kuchyne sykora - montáž
Dobry den , chtela jsem se zeptat , je tu nekdo , kdo si montoval sam kuchyne Sykora ? Protoze jeji…
kenhany
Před 5 lety
10
Cena výměna topení
Dobrý den, plánujeme kompletní výměnu topení v starším bytě v Praze 10 o výměre 86m2 . Stávající t…
michalnbarbora
Před 5 lety
1
1
2
…
365
366
367
368
369
…