O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Cena výměna topení
Dobrý den, plánujeme kompletní výměnu topení v starším bytě v Praze 10 o výměre 86m2 . Stávající t…
michalnbarbora
Před 5 lety
1
Aku sekačky
Zdravím, používá tu někdo Aku sekačky na trávu? Uvažujeme o ni, protože se nám nechce tahat ka…
luckavra
Před 5 lety
17
Zrcadlová skříňka k umyvadlu a skříňce Kolo Traffic 90cm
Prosím o inspiraci, jakou máte zrcadlovou skříňku k umyvadlu a skříňce Kolo Traffic. V sérii Kolo T…
hanicka1991
Před 5 lety
2
Květnatá louka
Hezký den, v březnu jsem založila květinovou louku. Jelikož bydlíme na místě, kde jsou kolem louky …
atilius
Před 5 lety
5
Napojení na sousedův plot - prodloužení sloupku
Dobrý den, chceme stavět plot ze svařovaných sítí a sloupků s montážní lištou na sponky. Budeme nav…
mararemes
Před 5 lety
1
Pozemní komunikace končící nejdále 50 m od stavby
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak mám chápat: Ke každé stavbě rodinného domu nebo stavbě pro rodin…
norikakaa
Před 5 lety
5
Jak pověsit cerpadlo v retenčce?
Prosím foto, jak to máte řešené, aby šlo čerpadlo na zimu vytáhnout. Děkuji
obludak
Před 5 lety
5
Jakou vinylovou podlahu k dřevodekoru Nebraska?
Ahoj střecháčci, celou dobu při rekonstrukci se obávám výběru podlahy :-D Teď nastal čas nějakou vy…
radim83
Před 5 lety
16
sponzor fóra
Rozšíření otvoru na půdu v sádrokartonovém podhledu
Dobrý den, mám půdní otvor v místosti se sádrokartónovým podhledem. Půdní otvor má rozměr 90x69 c…
karel42
Před 5 lety
1
Dům 1950
Chci si pořídit malý domeček z 1950. Doufám, že se rekonstrukce povede. Chci se zeptat na co si dát…
norikakaa
Před 5 lety
8
Je nutné obratiště pro hasiče?
Máme v plánu stavět na pozemku (modře ohraničený), ke kterému nevede přímo obecní cesta. Vede k něm…
sargic
Před 5 lety
6
Fasádní barva Weber šedá SE4B nebo SE4C, máte prosím někdo?
Máte prosím někdo jednu nebo obě tyto barvy? Moc prosím fotky, musíme vybírat hodně rychle a máme j…
hanule158
Před 5 lety
16
Odhad
Ahoj, jak dlouho jste čekali na vyhodnocení odhadu nemovitosti? Chceme kupovat RD a majitelé si ten…
tulda27
Před 5 lety
9
Zdeni z VPC od Kalksandstein - obavy
Zdravim vas, zacli jsme stavet z quadro bloku tl 20. Byl jsem se mrknout na stavbu a zaclo me vrtat…
lucka_dc
Před 5 lety
14
Projektant p. Bronislav Bierský, máte zkušenost?
Zdravim vsechny, prosim mate nekdo nejake osobni zkusenosti s vyse uvedenym panem projektantem ?
alipo
Před 5 lety
4
Prodej pozemku obci
Dobrý den, jsme ve fázi projektu našeho RD. Aktuálně řešíme vyjmutí z půdního fondu. Parcela číslo…
tulda27
Před 5 lety
5
Kovový plot z HOBBY MARKETU
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s kovovými plotovými díly a bránami z HOB…
makynnkkaa
Před 5 lety
5
Zpětná vazba na podkrovní dům 5+kk
Dobrý den, rád bych vás požádal o zpětnou vazbu na studii našeho budoucího podkrovního domu. S náv…
mr_falko
Před 5 lety
17
Změna stavby před dokončením, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost se změnou stavby před dokončením? Co všechno lze měnit? Za dobu, co se nám táh…
paschman
Před 5 lety
1
2
42
Dlažba Rako cemento světle šedá - máte někdo?
Máte prosím někdo tuto dlažbu? Ráda bych viděla v "reálu", jestli máte někdo fotku. Viděla jsem ji …
hanicka1991
Před 5 lety
26
Druhé WC nad rámec projektu
V jaké fázi stavby lze ještě u stavební firmy (jde mi o to technicky) domluvit pořízení druhého wc.…
norikakaa
Před 5 lety
4
Vinyl Quick step - jaký máte?
Dobrý den,vybírám vinylovou podlahu od Quick step....chtěla bych něco světlejšího,ne moc strakaté,D…
nikolaaaa1991
Před 5 lety
4
Obývací pokoj s kuchyní - rozmístění oken
Přemýšlíme nad umístěním oken v obýváku spojeném s kuchyní. Původně jsme měli 4m portál v levé část…
andrea901
Před 5 lety
3
Názor na návrh půdorysu
Pěkný večer. Konečně jsem našel nějaký schopný plánovač, i když s omezeními a celý den si v něm hr…
hancza1111
Před 5 lety
1
2
...
3
70
3D obkladové PVC - zkušenosti
Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s tímto 3D obkladovým PVC? Viděli jste ho naživo? Nevypadá to…
jaasminka
Před 5 lety
2
Zkušenosti s PVC obklady (imitace kamene)
Zaujal nás obklad z PVC (nízká cena i váha) a přemýšlíme nad obložením nízké krátké zídky u domu a …
jaasminka
Před 5 lety
2
Názor k návrhu
Dobrý den všem, zalozil jsem si zde ucet abych mohl cerpat z vasich nazoru a zkusenosti. Prosim o…
silvinkaova
Před 5 lety
20
GAPA Hodonín
Zdravím, chtěli bychom stavět dům v Hodoníně s firmou GAPA. Máte s nimi někdo zkušenosti? Líbí se …
lucie_zborilova
Před 5 lety
1
Základová deska od ČP-STAV
Ahoj, nemáte někdo ZD od firmy ČP-STAV? Údajně hodně staví pro RDR. Zkoušela jsem si spočítat tu je…
noemi77
Před 5 lety
1
Koupě nábytku v Polsku
Zdravím, nemáte náhodou tip na místo, kde nakoupit nábytek v Polsku (jsme z Ostravy). Jde nám o dra…
cankikris
Před 5 lety
3
1
2
…
366
367
368
369
370
…