O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dotace na Novostavbu
Dobrý den, obracím se s dotazem ohledně dotace na Novostavbu v programu Nová zelená úsporám. Pro N…
rades89
Před 1 rokem
16
Firma Kalibra
Dobrý večer všem. Co vše a jakou škodu mě Firma Kalibra z Karlových Varů způsobila by opravdu bylo…
petr_plhacek
Před 2 lety
1
Rekonstrukce, novostavba, novostavba řadovka 2023
Zdravím můžu mít dotaz "před stavbou"? Můžu se zeptat na Vaše zkušenosti či názory ohledně rekonstr…
m_i_r_e_k
Před 1 rokem
10
Spotřebiče do kuchyně
Dobrý den , jsme ve fázi shánění spotřebičů do kuchyně ,indukční varná deska , troubu a digestoř . …
yesman
Před 2 lety
11
TICHÁ LEDNICE. Máte nějaký tip?
Sháníme novou lednici - samostatně stojící, hloubka max 60 cm, šířka max 65. Chceme co největší chl…
dopcom
Před 2 lety
18
Oprava omítky na převysu balkonu
Ahoj, po přestěhování do nového domu začínám řešit různé detaily, které je nutné dodělat / opravit …
rados_
Před 2 lety
1
Projektova dokumentace k vice pozemkum
Dobry den, chteli bychom nechat zasitovat nekolik pozemku najednou. Jednalo by se ca. o 12 pozemku,…
lenny_cass
Před 2 lety
3
Kdy vznika vlastnické právo
Dobry den, chtela jsem se zeptat, kdy vznika vlastnicke pravo? kupni smlouvou ze dne 04.09.2022 pr…
lenny_cass
Před 2 lety
3
sponzor fóra
Daň z koupi nemovitosti (pozemek)
Dobry den, prosim o radu. Minuly rok jsem koupila pozemek. Pravni ucinky zapisu nastaly dne 04.10.2…
lenny_cass
Před 2 lety
7
Dočasné bydlení ve stavební buňce
Dobrý den, je prosím někdo, kdo dočasně i přes zimu bydlel ve stavební buňce (unimobuňce )? Potřebu…
andra86
Před 2 lety
1
Dočasné bydlení ve stavební buňce ( unimobuňka )
Dobrý den, je prosím někdo, kdo dočasně i přes zimu bydlel ve stavební buňce (unimobuňce )? Potřebu…
andra86
Před 2 lety
1
Podlahové topení v základové desce
Dobrý den, Řešili jste někdy, máte někdo podlahové topení přímo v základové desce? Je toho plný int…
tomas_divila
Před 2 lety
15
Garážová vrata irish oak
Dobrý den. Máte prosím někdo garážová vrata v dekoru irish oak (renolit folie irish oak..). Středoč…
bohdanak
Před 2 lety
1
Tmelení rohů mezi omítkou a obklady
Ahoj, mám rychlý dotaz. V některých místnostech (WC, technická místnost) mám obložené jen některé…
kofejn
Před 2 lety
6
Přístavba souseda
Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně stavby souseda. Má penzion a před lety chtěl ode mě podepsat pro…
puhelin
Před 2 lety
3
Ochranný potěr na hydroizolaci
Zdravím všechny stavaře. Chtěl bych se Vás zeptat na Váš názor, případně zkušenosti, na provedení h…
daidalos44
Před 2 lety
3
Pergola - konstrukce
Zdravim, na jare se chystame udelat terasu. Hlinikova pergola je pro nas darda, tak sme premysleli…
petr13
Před 2 lety
4
Zimní zahrada od f. Delaz
Dobrý den, sešla se mi nabídka na sezónní zimní zahradu od f. Delaz. Cena je lákavá. Obchodník, co …
rocky_pantaloni
Před 2 lety
1
Zápis novostavby do katastru
Dobrý den. Zažádali jsem o zapsání novostavby do katastru. Během tří dnů se dům v mapách objevil. T…
cbr600rr
Před 2 lety
13
Bílá kuchyně - vysoký lesk - jaká bílá (RAL 9003, 9016, 9010)
Ahoj všem, chci vás poprosit, mohli by jste nasdílet foto své bílé kuchyně a v jakém odstínu bílé …
dominika_frommelova
Před 2 lety
1
Ideální šířka plochy před garáží pro pohodlné vjíždění a couvání
Dobrý den, Prosím, zda někdo nemáte zkušenosti s ideální šířkou pozemku před garáží, aby se pohod…
kossakowski1980
Před 2 lety
6
Kolaudace domu bez zkolaudované příjezdové cesty
Dobrý den, na fóru se mi podobné téma nepodařilo najít, zkusím tedy místní odborníky :slight_smile:…
jozkakomosny
Před 2 lety
12
Spolehlivýs stavební dozor - Ostrava a okolí
Dobrý den, byli by jste schopni předat prosím kontakt na spolehlivý stavební dozor z Ostravy a okol…
janica1985
Před 2 lety
2
Zatekani do strechy
Ahoj ,chci se zeptat mame dum od Rd Rymarov a po 6 letech mame mokre fleky pod strechou. Je to po c…
roman_
Před 1 měsícem
11
Soused - černá stavba
Dobrý den, nejdřív zkusím svoje štěstí tady, než to začnu řešit skrz právníka/stavební úřad. Bydlí…
jozkakomosny
Před 2 lety
25
Vývod odpadu základovou deskou
Zdravím potřeboval bych poradit jestli to jde nak opravit ,měl jsem chlapi na obkopani baráku a roz…
jarin1
Před 2 lety
4
Rozbor vody pro stavební povolení
Mám otázku ohledně vydání stavebního povolení na výstavbu domu na pozemku, který nedisponuje přípoj…
puhelin
Před 2 lety
23
Tepelný most u zdi v rohu
Zdravím stavebníky, dnes ráno, po vstávání jsem si všiml nemilé věci. V rohu jedné místnosti se obj…
vladimir_sacha
Před 2 lety
2
Kolaudace
Dobrý den, Je zde někdo, kdo kolaudoval rodinný dům v lokalitě, která spadá pod stavební úřad v Nov…
veraplb
Před 2 lety
2
Garáž/přístřešek z lodního kontejneru
Máte někdo na zahradě? A mohl bych ho vidět? Pojdmě diskutovat, +/-,zkušenosti,..
oskar83
Před 2 lety
2
1
2
…
103
104
105
106
107
…