O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Půda - úložný prostor - sedlová střecha
Ahoj, mám prosbu - neměl byste někdo fotky půdy v sedlové střeše u přízemního domu, kterou využívá…
dvehrdlicky
Před 2 lety
15
Antracitové okna - různé odstíny?
Hezký den, aktuálně doma řeším jakou zvolit barvu oken. Budeme mít černou střechu. Líbí se nám svět…
veronique89
Před 3 lety
1
Zápis do katastru / podmínky hypotéky
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na naší podmínku v hypotéce, kdy do 24 měsíců od ukončení čerpání …
milanq
Před 3 lety
5
Chodník okolo domu k terase. Máte ho a využijete ho?
Ještě jsme v domě nebydleli, teprve stavíme a tak nevím, jestli ho využijeme. Před domem budeme mí…
andik.cz
Před 8 měsíci
26
Nárok spoluvlastníka
Dobrý den, potřebuji radu. Nějaká firma mamce napsala, že jako spoluvlastník podílu na pozemku (kde…
guteman
Před 3 lety
13
Projekt EUROLINE
Zdravím, jsem tu nová. Ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenosti s projektem EUROLINE. a st…
lencus
Před 2 měsíci
8
Jak velkou máte terasu? Jste spokojeni?
Přemýšlím o velikosti terasy. Na pozemku 800m2, stavíme dům (140m2), zadní část zahrady je cca 40…
blooddrunk
Před 3 lety
1
2
33
Hluk od sousedů - akustické desky na strop
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně akustických desek na strop. Bydlíme v prvním patře, nad námi m…
iriu
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Přístavba ke kolně. Je třeba ohlášení?
Zdravím, můžete mi prosím poradit? Plánuji na zahradě posunout kolnu a případně k ní něco přistavět…
milanq
Před 3 lety
7
Difuzně otevřená dřevostavba - skladba stěny
Stavíme dřevostavbu - zahradní domek, difuzně otevřenou dřevostavbu, jakou použít parozábranu do in…
zubr487
Před 3 lety
3
Jak správně vytápět?
Dobrý den. Dokázal by mi někdo poradit, jak správně topit, respektive nastavit topení. Novostavba, …
zubr487
Před 3 lety
14
Firma BHT tepelná čerpadla
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto firmou?
paskal11
Před 3 lety
1
Somfy tahoma a podlahové vytápění
Ahoj, Máme v RD somfy tahomu a využíváme ji k ovládání venkovních žaluzií a garážových vrat. Nikde…
genehawkins
Před 1 rokem
7
Kvalitní kuchyň za rozumnou cenu
Ahojte, jsem tady nová. Co říkáte na kuchyně od Poláků na míru? Vzhledem k světovým podmínkám se …
puhelin
Před 3 lety
25
Bojler - Spotřeba?
Dobrý den. Snažím se dopátrat jaká spotřeba by měla být normální pro ohřev TUV. Spotřebuji denně cc…
mrquestion
Před 3 lety
9
Půdorys bungalovu
Zdravím, tady je náš nástřel půdorysu plánovaného domečku. 😊 Budeme rádi za rady, tipy, přecejen, k…
maty56
Před 3 lety
13
Postup při darování pozemku, vyplácení příbuzných, přepis atd
Dobrý den, četla jsem si několik diskuzí a článků na netu a ve výsledku jsem víc a víc zmatená. Pro…
jzouf
Před 3 lety
14
Správné zavěšení sádrokartonových podhledů
Zdravím. Firma, která mi dělal sádrokartonové podhledy postupovala systémem, že na stropní trámy na…
jarin1
Před 3 lety
5
Nový dům a stávající přípojka na dešťovou kanalizaci
Dobrý den, prosím Vás potřeboval bych poradit. Mám pozemek, kde stál starý dům, který byl zdemolov…
panlorenc
Před 3 lety
7
Obklady z Baumaxu Mos Hit Gris
Zdravím, není někdo kdo by si z Vás dal do koupelny tyhle obklady? Pokud ano, tak Vás moooc prosím …
sarkapolodnova
Před 3 lety
1
Prostor kolem podzednice
Dobrý den, mám dotaz ohledně prostoru kolem podzednice, čím ho nejlépe vyplnit? - zazdít ( aktuálně…
jarin1
Před 3 lety
4
Euroline 1280
Zdravím, nemáte náhodou někdo dům podle projektu od Euroline - Euroline 1280? Děkuji
delariva
Před 3 lety
1
Dispozice obývacího pokoje
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu ohledně rozmístění nábytku v obývacím pokoji. Jsme ve fázi výstavb…
radim2015
Před 3 lety
27
Nůžky na živý plot - ptačí zob
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, máme přes 3 roky ptačí zob cca 60m dlouhý, a už přišlo na to, že …
spells
Před 3 lety
1
Který beton je levnější?
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s betonem. Potřebuji ho jen 2m3. Auto z betonárky jen dop…
xkarlos
Před 3 lety
13
Ohřev vody - Spotřeba plynu
Dobry den, jaka je vase denni spotreba plynu v m3 jenom za ohrev vody? Mame doma plynovy kondenz…
mrquestion
Před 3 lety
1
2
...
3
74
Drevene akusticke panely
Mate nekdo doma drevene akusticke panely jako obklad? Odkud? nejake za rozumnou cenu:slight_smile:
kofejn
Před 2 lety
12
Hranice pozemku1
Ahoj, nemáte někdo zkušenost se špatně zpřesněnou hranicí pozemku? Stavím nové patro na staré stod…
milanq
Před 3 lety
9
Vchod a chodba
Dobry den, již asi rok žijeme ve starším (19.století) zrekonstruovaném domečku (rekonstrukci provád…
artep1987
Před 3 lety
2
Větrná elektrárna
Ahoj, máte někdo doma domácí větrnou elektrárnu? Ať už na střeše, nebo volně stojící na pozemku? M…
dajvr
Před 3 lety
8
1
2
…
115
116
117
118
119
…