O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bezpečnostní kliky - máte? Jsou k něčemu? :)
Přemýšlím o tom, jak mechanicky zabezpečit dům. Jasné, dobrý zloděj si vždycky najde cestu - mě jde…
raziel628
Před 3 lety
4
Sedlová střecha se sklonem 10 stupňů
Ahoj, projektant nám pro menší čtvercový bungalov navrhl sedlovou střechu se sklonem 10 stupňů. Co …
martinager
Před 3 lety
10
Rezidence Zlončice - hledáme budoucí sousedy
Hezký den, hledáme budoucí sousedy z dev. projektu Rezidence Zlončice :slight_smile:
redenvelope
Před 3 lety
1
Tip-on v celé kuchyni?
Dobrý den, plánuji nyní kuchyň a chtěla jsem si dát do všech skříněk a šuplíků tipon otvírání, aby …
jizap
Před 3 lety
16
Odvodnění pozemku
O víkendu jsme se pustili do vjezdu na pozemek. Pokáceli jsme stromy, vybagrovali kořeny a upravili…
veronikaka
Před 3 lety
11
Opuka pod základovou desku
Zdravím, můžu dát jako podsyp pod beton základové desky opuku se zeminou aniž bych tam dával štěrk?
geodett
Před 3 lety
2
Nový bazén mounfield
Zdravim vas, uvažujeme o bazénu Barbados od Mountfieldu. Rozměr 6,1 x 3,1x 1,5m. Jen mě zarazilo že…
andrew1
Před 3 lety
2
Omítkový nebo sádrokartonový strop
Ahoj ve svém starším domě mám trámový strop s pohledem a nahozená omítka a chci se zeptat jestli je…
zubr487
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Krytina
Dobrý den, nemůžeme se rozhodnout zda na přístřešek na auto dát bronzový polykarbonát nebo bitumeno…
haplji
Před 3 lety
6
Vinyl - tmavý dekor (podobný ořechu, ořechu americkému apod.)
Dobrý den, vybíráme do domu podlahu a shodli jsme se s přítelem na tmavém dekoru. Z hlediska toho…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
Vnitřní dekor oken. Ano/ne?
Pro co jste se rozhodli vy a co vás k tomu vedlo? :)
tulda27
Před 3 lety
9
Kotel značky Ravako
Ahoj, řešíme nyní rekonstrukci a v domě je instalován kotel Ravako typ 590 s napojením na komín a t…
rosta6
Před 3 lety
1
Hypotéka
Dobrý den, jsme ve fázi rekonstrukce a díky současnému zdražení nám nejspíš nebudou stačit paníze n…
vladimirsvorba
Před 3 lety
2
Inženýrské sítě přes developera_platební kalendář
Pěkné odpoledne všem. Chtěla bych se zeptat, prosím, kdo jste řešil inženýrské sítě přes developera…
lencus
Před 3 lety
1
Betonová stěrka - podklad
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jaký podklad stěny se dává betonová stěrka? Musí být stěna před…
raziel628
Před 3 lety
2
Senzoricka baterie
Dobry den, napadlo me mit na samostatnem wc senzorickou baterii. Ma vubec nekdo? Dali byste si ji z…
donpepe_al
Před 3 lety
1
Projekt kuchyne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je adekvátní cena za projekt? Dělal mi ji známej, který si ře…
niknik123
Před 3 lety
1
Zařízení koupelny
Dobrý den, byl by zde někdo kdo by mi pomohl/doporučil rozmístění zařizovacích prvků v koupelně? Ro…
nejaga
Před 3 lety
12
Kolik je potřeba betonu na zahradní obrubník?
Budu dělat kačírek kolem domu. Nikdy jsem nebetonoval. Kolik mám koupit betonu na zahradní obrubník…
edison101
Před 3 lety
6
Asfaltové pásy a polystyren
Dobrý den prosím o radu jak nalepit hydroizolaci na základovou desku když mám desku obšalovanou pol…
jirca456
Před 3 lety
21
Cenová nabídka na terasu
Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Nechali sme si spracovať cenovú ponuku na vybetónovanie te…
kratkyliba
Před 3 lety
11
Velikost bazenu
Zdravim vas. Chtel bych se zeptat na vaše zkušenosti ohledně velikosti bazénu. Rozmyslím se mezi 6x…
ranovo
Před 3 lety
8
Dům na klíč - hledání firmy
Ahoj, nevim kam jinam se obrátit, našli jsme si projektanta/architekta. Na stávajícím pozemku je b…
tomi_28
Před 3 lety
7
Marmoleum MS kraj
Zdravim, nenajde se tady nekdo, kdo by mi dal tip nejlepe na podlahare, ktery pracuje s marmoleem? …
simsa55
Před 3 lety
1
Co je to za dlažbu
Ahoj, může mi prosím někdo pomoc identifikovat tuto dlažbu ? :slight_smile: :slight_smile:
mijunkacz
Před 3 lety
1
Obklad na starou omitku
Pri rekonstrukci koupelny jsem odrbal stare kachle a zbytky lepidla viz. foto. A ted resim dilema c…
doog
Před 3 lety
4
Bioklimaticka pergola
Zdravím, rád bych se zeptal, jestli nemáte někdo bioklimatickou nebo hlinikovou pergolu v bílé b…
hoty
Před 3 lety
5
Zahradní nábytek
Ahoj, jak se připravujete na jaro? U nás základ máme.o) Teď už jen doladíme detaily.
vikinoseznam
Před 3 lety
1
Zkušenosti s dřevostavbou
Zdravím, mám dotaz ohledně dřevostavby. Zda má někdo zkušenosti s firmou Dřevoastavba ING, s.r.o.,…
wacko
Před 3 lety
4
Zastavěné plocha a koeficient zeleně
Dobrý den, zajímalo by mě jak je to s výpočtem zastavenosti. Náš pozemek je rozdělen do dvou parcel…
milanq
Před 3 lety
8
1
2
…
132
133
134
135
136
…