O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Velké samozavlažovací truhlíky 80cm - máte? jaké?
Ahoj, máte na terase či lodžii vysoké a dlouhé samozavlažovací truhlíky? Jaké značky? jak jste spok…
kadousek2
Před 2 lety
2
Zimní zahrada,firma Vitria
Má prosím někdo zkušenost ( osobní či z doslechu) s firmou Vitria? Máme cenovou nabídku na zimní z…
david02
Před 3 lety
2
Pojezdová dlažba
Ahoj všichni, sháníme pojezdovou decentní dlažbu. Chceme nějakou decentni viz.foto. Nemáte někdo…
martinakocianova
Před 3 lety
1
Top teramo
Ahoj všichni, máte někdo od firmy Top teramo terasu? Sháníme něco neklouzaveho a dobře udržovanéh…
majak78
Před 3 lety
6
Sokl u domečku
Ahoj všichni, mám na Vás prosbu. Budeme dělat letos fasádu ( bílá- tmavě šedá) a pořád nemůžu vyb…
xkarlos
Před 3 lety
7
Pojezdová zámková dlažba šedá NEŽÍHANÁ
ahojky , prosím hledám zámkovku pojezdovou před garáž, bude napojena na betonové zatravňováky. Jeli…
verhal
Před 3 lety
1
Nadzemní bazén
Dobrý den, jdu si pro radu, ráda bych na zahradu bazén koukala jsem na tuto firmu, máte s touto fi…
lenca222
Před 3 lety
1
Jedno alebo dvojkrídle okná
Dobrý deň, poprosili by sme Vás o radu. Momentálne sme vo fáze, kedy si začíname vyberať okná. V ná…
coorky14
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Terasa, jak na základ?
Prosím o pomoc se základem pro terasu. Plánujeme sibiřský modřín. Terasa bude do „L“ ale bude celk…
andik.cz
Před 3 lety
6
Nejlepší olej na venkovní dřevěnou terasu
Hezký den všem, hledám nejlepší olej na dřevěnou terasu. Ty, které jsem zatím vyzkoušela lepily a …
deto_oesya
Před 3 lety
2
Chodník k domu v mírném svahu z prodloužených schodů/nášlapů
Hezký den, začínáme řešit přístup k domu. Na 8 m máme cca 50cm převýšení a chtěli bychom to vyřeš…
pepitocz
Před 3 lety
2
Pokládka kari sítí
Zdravím, z jakého důvodu se uvádí, že by se neměli kari sítě dotýkat ztraceného bednění?
robohej
Před 3 lety
3
Lepidlo na ytong
Dobrý den chci se zeptat jaké lepidlo na ytong ( hrubá stavba komplet ) přemýšlím nad flexibilním l…
jirca456
Před 3 lety
23
Jakou podlahu
Do novostavby řešíme jaké podlahy. Nyní máme 6cm beton na podlahovém topení. Líbí se nám lepený vi…
jarin1
Před 3 lety
2
Krb - ezpečnostní vzdálenosti od hořlavých materiálů
Ráda bych se dozvěděla více informací ke krbům a jejich bezpečnostní vzdálenosti od hořlavých mater…
jowana
Před 3 lety
10
Zateplení podkroví vatou (Vsetínsko)
Dobrý den, Hledám kvalitního živnostníka nebo firmu, co umí opravdu kvalitně zateplit vatou střech…
kopretina397
Před 3 lety
1
Podlahovka
Dobrý den. Plánujeme podlahové topení do patrového domů - svépomocí, a rád bych se zeptal, jak byc…
zubr487
Před 3 lety
22
Srovnání pozemku
Dobrý den. Chceme si srovnat pozemek, který nyní vede k sousedovi do kopečka. Dělá to od domu k sou…
kossakowski1980
Před 3 lety
2
Skladba podlahy v podkroví
Dobrý den, mám dotaz ohledně skladby podlahy v podkroví s teplovodním podlahovým topením. Samozřej…
josef1
Před 3 lety
4
Podlaha Par-ky
Ahoj, chci se zeptat máte někdo podlahu značky Par-ky? Jaké s ní máte zkušenosti? A máte reálné fo…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
Nove pozemky bez napojeni na komunikaci
Dobry den, aktualni zakresleni v kat. mapach neodpovidal skutecnosti (plotu), tak jsem nechal zakr…
milanq
Před 3 lety
6
Užívání domu před kolaudací, je to možné a legální?
Hezký den, za cca měsíc budeme finishovat dům a bude připraven k nastěhování. Jak je to prosím s už…
martin_s
Před 3 lety
1
2
41
Názor projekt bungalov 5 KK
Dobrý den, poprosím názor na projekt. Vchod z jihu. Děkuji.
jakub_nebush_patrovsky
Před 3 lety
6
Venkovní záchod
Zdravím, prosím jak vyřešit venkovní záchod? Máme dvůr a tam zděnou kadibudku, která v současné dob…
bla18
Před 3 lety
1
Jak správně vybetonovat schody v pasech
Zdravím, mam otazku. Jak správně vybetonovat schody v zakladovych pasech na garáž? Podle obrazku 1 …
geodett
Před 3 lety
11
Bazény Intex
Ahojte, nemáte někdo zkušenost s bazény Intex? Jaká je kvalita fólie...životnost a bytelnost? .... …
candat
Před 3 lety
4
Nezámrzný ventil
Ráda bych slyšela nějaké další názory a hlavně zkušenosti. Vodař nám vymyslel, že dáme zvenku barák…
requied
Před 3 lety
23
Zaklop OSB
Ahoj, stavime bungalov. Mame vyzdene pricky cca 3cm pod vazniky. Asi jsme meli prvne udelat zaklo…
pyramis
Před 3 lety
19
Dekorativni sterka
Dobrý den, doporučí mi někdo firmu na dekorativní stěrku do koupelny a na krb? Humpolec, Havlíčkův …
lenjan1978
Před 3 lety
7
Vrzajici vana
Dobry den, Nedavno (brezen) jsme se nastehovali do novostavby a ted nam pri sprchovani zacala vrza…
petradd25
Před 3 lety
5
1
2
…
139
140
141
142
143
…