O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Revizni technik
Dobry den, Netusite, kde si stezovat popripade kam dat podnet na to aby revizak prisel o papiry? …
sikovnytata
Před 3 lety
20
Sádrová omítka a anhydrit
Zdravim, Kdo jste daval sadrove omitky a do podlahy anhydrit? Mam problem s vlhkosti uvnitr stavb…
zubr487
Před 3 lety
1
2
38
Annika house
Dobrý den, mohla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s firmou Annika house?
kachnakachna
Před 3 lety
2
Okna - tepelné prostupy
Zdravím, prosím o radu. Rekonstruujeme dům, k naší žádosti nám firma zaslala dokument k oknům a jej…
cyklos
Před 3 lety
4
Nákup materiálu ze zahraničí
Zdravím všechny stavebníky, chci se zeptat, zda nemáte praktické zkušenosti s nákupem stavebního ma…
jirka71
Před 3 lety
9
Dům na klíč v okolí Brna
Ahoj, asi neumím hledat, ale doporučí někdo dům na klíč v okolí Brna ? forma zděné stavby. Nejlépe …
tomus
Před 3 lety
3
Sádrokartony, jsou správně udělané
Známý nám dělal sádrokartony, myslíte že jsou dobře udělané?
netmaster
Před 3 lety
18
Souhlas sousedů se stavbou - úmrtí jednoho z nich
Potřebuji poradit ohledně souhlasu sousedů se stavbou. Budeme stavět RD a žádost o stavební povolen…
milanq
Před 3 lety
12
sponzor fóra
Poraďte vychytávky do kuchyňské linky:)
ahoj, plánujeme kuchyni, bude do L. Napadlo mě, pojďme sepsat vše, co je fajn u kuchyně nezapomenou…
sokil
Před 3 lety
14
Odvrácení stavebního povolení po podepsání souhlasu
Dobrý den, potřebovala bych od někoho prosím poradit. S manželem jsme sousedům podepsali stavební …
franti_p
Před 3 lety
9
Semmelrocl - city top elegant kombi bilohnedocerna
Zdravim, jsem na 80% rozhodla pro tuhle zamkovku, ale bohuzel mi nestaci fotka z katalogu, nemate n…
dollysek7
Před 3 lety
1
TČ vzduch-voda - vzdálenost od stromu
Zdravím, chci se zeptat zda nekdo nevíte, jaké vzdálenosti před TČ vzduch-voda se můžou na zahra…
sikovnytata
Před 3 lety
6
Okna/dveře - 2 různé dekory dřeva
Ahoj, mám úplně super blbej dotaz, ale prostě mě to zajímá. Máte někdo okna, kdy z venku je jiný d…
wampec
Před 3 lety
1
Přes sto let starý dům, rekonstruovat nebo zbourat? Brno venkov - Rajhradice
Dobrý den, obracím se na vás s prosbou zda li neznáte někoho kdo se zabývá hodnocením stavu nemovit…
tomas_balbinder
Před 3 lety
25
Stropní vytápění
Dobrý večer, s manželem se rozhodujeme ohledně stropního topení. Jelikož vyjde obojí zhruba na stej…
travas
Před 3 lety
28
Řídící systém formy Tenaur s tepelným čerpadlem IVT a FVE
Zdravím, stavíme rodinný dům, máme již objednáno tepelné čerpadlo od IVT, našel jsem na internetu f…
sikovnytata
Před 3 lety
7
Typový projekt, na co si dát pozor?
Dobrý den, rozhodl jsem se pro koupi typového projektu. Na co se mám před koupil zeptat (a poté s n…
sikovnytata
Před 3 lety
8
ISO nosníky - zkušenost
Ahoj, má někdo zkušenost s těmito izolačními prvky? Používá se na tepelné mosty balkónů, překladů, …
roxtidy
Před 3 lety
1
Jakou firmu na výstavbu chatky z dřeva?
Krásný den, delší dobu si chceme nechat postavit chatu ze dřeva. Prohlížela jsem různé firmy, návrh…
vikulda
Před 3 lety
1
Teplota v neobyvanem dome/mistnostech
Jaka teplota by se mela udrzovat v neobyvanych mistnostech v zateplenem rodinnem domu (novostavba) …
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
Změna plochy v územním plánu vedle FVE
Zdravím, nesetkal jste se někdo s tím, jestli lze v územním plánu změnit pozemek vedle fotovoltai…
brigitta
Před 3 lety
9
Stavebnik a hypotéka - dvě různe osoby
Hezky den, chtěla bych se zeptat, jestli byl někdo ve stejné situaci. Kdy mam momentálně na sebe hy…
mklouda
Před 3 lety
5
Dřevostavba...krbová kamna s výměníkem či bez
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo v dřevostavbě krbová kamna s výměníkem či krb…
dawin
Před 3 lety
5
Bojler na WC
Máte někdo prosím bojler na WC? Děláme rekonstrukci celého bytu, dříve byl bojler v koupelně, a teď…
xkarlos
Před 3 lety
11
Geberit do příčky 17,5cm
Ahoj, mám takový blbý dotaz. Je možné vysekat otvor pro Geberit do nenosné příčky 17,5cm ?
martin_s
Před 3 lety
4
Dotace - výběr střešních oken
Zdravím, mám dotaz ohledně dotace Nová zelená úsporám 2021. Chtěli bychom s přítelem zkusit co pů…
nikol_havova
Před 3 lety
1
Vazníky - jak na podlahu na půdě?
Dobrý den, stavíme přízemní dům s půdními prostory. Strop je však zateplený vatou, která přesahuje …
pyramis
Před 3 lety
10
Velikost skla u krbové vložky
Zdravím, jak musí být velké sklo před krbovou vlozkou kvůli kolaudaci ? Někde jsem dočetl že 30cm p…
jowana
Před 3 lety
5
Sádrobetonové schody
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s touto firmou? https://www.stavbaschodov.cz/?gclid=Cj0KCQiA2sqOB…
nejaga
Před 3 lety
1
Kuchyň IKEA - výška horních skříněk
Ahoj všem, ráda bych se zeptala těch, co mají doma kuchyni od IKEY, zda mají horní skříňky vysoké 6…
cbr
Před 3 lety
8
1
2
…
161
162
163
164
165
…