O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Umělý vánoční stromeček? Ano či ne?
ač jsem byla vždycky odpůrce, protže miluju tu vůni jehličí, které nám stromek domů vždy přinesl a …
pyramis
Před 3 lety
1
2
...
3
84
Dotaz k topení na nedokončené Stavbě
Zdravím všechny. Dnes nám zprovoznili tepelné čerpadlo. Začali jsme nyní stropy, tedy prostor nah…
kofejn
Před 4 lety
3
Našel jsem zasypanou studnu?
Po rozhovoru s jedním člověkem, který zde zahajoval práce na domě s pomocníky v roce 2002 (základy,…
vladimir_sacha
Před 4 lety
10
Připojení malého průtokového ohřívače na společný okruh
Zdravím, mohu malý ohřívač (nejmenší myslím 1,5 Kw ohřívač) k umyvadlu na WC (jen k opláchnutí ruko…
edison101
Před 4 lety
13
Návrh atypické koupelny+wc
Dobrý den, pravě finišujeme s hrubou stavbou a tak nějak váháme, co s koupelnou a WC. Bohužel na to…
kekita
Před 4 lety
2
Ochranne pásmo lesa a stavební povolení
Dobrý den, vlastním pozemek který sousedí s lesem rádi bychom stavěli na pozemku zahradní chatu. Pr…
milanq
Před 3 lety
22
Strikajici voda ze drezu vs parapet+okno - jak resite?
zdravim, zajima me jestli ma nekdo nejake sofistikovane reseni odstrikujici vody z drezu (napr kdyz…
wpavel
Před 4 lety
8
Dlouhá doba mezi stěhováním do nového a zůstáváním v původním - jak se vám žije? :)
Ahoj, stavějí nám byt v novostavbě, už t trvá dva roky, bydlet budeme za cca půl roku, jestli se po…
marvac
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Jaká má být vzdálenost bazénu od domu?
Dobrý den, poradili byste mi prosím, jak daleko by mělo být jezírko nebo bazén od baráku, abych ner…
ellendos
Před 3 lety
2
Zrcadlo na wc
Prosím mate na wc zrcadlo? Potrebuju něco na zeď na umyvadlo. Je to samostatné wc. Dekuji moc
jenye
Před 4 lety
8
Krajská správa silnic a kácení stromů
Vlastníme pozemek, na kterém byl zaměřen geodetem výškopis a polohopis - to znamená stromy jsou zam…
jitulka89
Před 4 lety
16
Hlasitý termostat k podlahovému topení
Zdravim, koupili jsme hotovou novostavbu, kde je podlahove topeni. Termostat je pouzit VTN 3000. T…
wpavel
Před 4 lety
14
Zaměření kuchyně truhlářem
Ahoj, kdy Vám prosím Vás zaměřoval truhlář kuchyň? Před 14 dny nám vylili betonovou podlahu a ček…
tytynda
Před 4 lety
11
Dobrá stavební firma rd v ústeckém kraji? (Děčín a okolí)
Dobrý den, poradíte prosím kvalitní stavební firmu v okolí Děčína? Děkuji za odpovědi. Hezký den.
zuzik1232
Před 4 lety
1
Kombinace cihly a porobetonu v jedné příčce
Dobrý den, mám vystavěn kus příčky z porothermu a připravné kapsy 25 cm pro pokračování v podezdívc…
radimir
Před 4 lety
1
Podlaha - rekonstrukce
Dobry den. Rad bych poprosil o radu. Pri rekonstrukci chystame podlahu v obyvaku (je pod ni tempero…
zdenek13
Před 4 lety
1
Recirkulační digestoř, kam s větráním
Zdravím, stavíme dům, kde budeme mít rekuperaci vzduchu i krb a z toho důvodu jsme volili recirkula…
honzik75
Před 3 lety
20
Spárovačka Mapei tmavne při kontaktu s vodou
Je prosím normální, že spárovačka značky Mapei tmavne při kontaktu s vodou? Děkuji.
marekm86
Před 3 lety
4
Jak zkombinovat hernu a hostovsky pokoj
Dobry den, prosim, mate nekdo inspiraci ci realizaci, jak hezky zkombinovat hernu pro deti s pokoje…
verundice
Před 4 lety
1
Asfalt místo zámkové dlažby
Ahoj, plánujeme uspořádání před domem. Z poloviny máme klasickou předzahrádku - zeleň, pak bude cho…
daruna
Před 4 lety
3
Karlovy Vary- vyplatí se novostavba?
Ahoj :slight_smile: Je tu nejdo z Varu a vyzna se v nemovitostech? Je poptavka po najmovych bytech?…
ondtom36
Před 4 lety
5
Robotické vysavače
Hezky den, vybiram roboticky vysavac do dvoupodlazniho RD. Mame drevene podlahy a dlazbu. Zajima me…
venouska
Před 4 lety
1
2
37
Čerpadlo vyhazuje chránič
Do kalovky Gardena nám začala někde protikat voda, mám podezření na průchodky kabelů do čerpadla, z…
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Vyúčtování elektřiny
Ahoj, prosím o info někoho znalého. Byl jsem klientem Bohemia energy, ještě před koncem jejich činn…
tinabla
Před 4 lety
2
Orientační cena projektu a realizace zahrady
Dobrý den, mohli byste mi prosím napsat přibližnou cenu projektu a samotné realizace zahrady od odb…
jenye
Před 4 lety
1
2
38
Povolení dům +cov
Prosím má někdo zkušenost Budu žádat o společné povolení na dům i čov. Bude mi stačit podepsání sit…
mpavka
Před 4 lety
6
Fleky na dlažbě
Prosím o radu. Rodiče rekonstruují starý RD. Nedávno začali topit (nové podlahové topení elektrické…
jitamir
Před 4 lety
1
Vestavný spotřebič Mora
Dobrý den,prosím jak je to s vestavěným spotřebičem v záruce,musí mi ho i namontovat, když nejde …
verolka
Před 4 lety
1
Indukce a trouba Whirlpool
Rada kdo máte zkušenosti indukce whirlpool WLB8116 NE a trouba whirlpool KN8V1IX
peti76
Před 4 lety
1
Jde převést zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost
Existuje možnost, jak převést hypotéku, tedy zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost? Bylo nám …
flyout
Před 4 lety
9
1
2
…
171
172
173
174
175
…