O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Koupelna v jednom typu obkladu
Dobry den, mate nekdo v koupelne jen jeden druh obkladu/dlazby? Vybrali jsme dlazbu 60x60 a zadny o…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
10
Indukce v rohu?
Ahoj holky, řeším teď kuchyň a budu muset mít indukci takto v rohu jak je na obrázku. Máte to tak n…
magma
Před 4 lety
6
Difuzní fólie
Dobrý den, Máme čerstvě dodělanou střechu. Jde o novostavbu. Sedlová střecha. Sklon 40°. Krytina: …
geodett
Před 4 lety
4
Elektrický krb
Dobrý den, Prosím o radu. Ráda bych měla ve svém novém domě imitaci krbu viz obrázek. Jde o mi hla…
kofejn
Před 4 lety
7
Obklad za kuchyňskou deskou - cihla
Hezký den, můžete prosím (ne)doporučit obklady za kuchyňskou linkou v cihle? Líbilo by se nám mít t…
puhelin
Před 4 lety
2
Jaká má být vlhkost pro montáž sádrokartonu?
Dobrý den, máme v novostavbě vlhkost od 50 do 60%. Firma nám to nechce dělat. Chtějí vlhkost od 30 …
alda33
Před 4 lety
5
Bezvýkopové práce vedoucí pod silnicí.
Ahoj, chtěl bych se informovat nejlépe někoho z tohoho oboru, jak vidí můj stávající problém. Prob…
noga
Před 4 lety
4
Nabídka rekuperace Regulus
Dobrý den, stavíme na klíč bungalov 4+kk s obytnou plochou 125m2 a firma nám nyní zaslala nabídku n…
wpavel
Před 4 lety
13
sponzor fóra
ČOV na klíč - doporučení
Dobrý den, stavíme barák na klíč, kde součásti nabídky není ČOV, kterou máme schválenou a zprojekto…
ondrej_zbyn
Před 4 lety
1
Seřízení oken
Dobrý den, chci se zeptat ohledně seřízení oken (či dveří) na spodním pantu - vodorovný posun kříd…
wacko
Před 4 lety
4
Černá pracovní deska
Máme kuchyni v bílém matu, dubovou masivní podlahu a antracitová okna. Řeším, jak k tomu barevně sl…
piratsilnic
Před 4 lety
8
Topení ve finském domu
Zdravím všechny, prosím o radu a zkušenosti . Koupili jsme finský dům , který překopáváme a řeším…
zubr487
Před 4 lety
2
Co vše tam mám špatně?
Dobrý den, máme za sebou návštěvu u projektanta a ten mi na můj návrh řekl že mám špatně umístěnou …
puhelin
Před 4 lety
1
2
...
3
61
Suchá skladba podlahy - EPS T 4000 vs. EPS 150
Ahoj všem, potřeboval bych se poradit jelikož mám protichůdné informace od projektanta/stav. firmy…
zubr487
Před 4 lety
7
Ecoline click
Zdravím, rádi bychom pořídili zaklikávací vinylovou podlahu, nejspíš na HDF. Líbí se nám Ecoline 95…
pawlisanda
Před 4 lety
1
Inspirace domu proti svahu
Dobrý den, hledáme inspiraci domu proti svahu. Většinou na internetu jsem našel jen domy ve svahu (…
henrybrno
Před 4 lety
1
Napojení na vodovod v soukromém vlastnictví
Dobrý den, koupili jsme pozemek, kam není natažená voda. Pozemek je ve vedlejší ulici, kam nevede o…
hmatlova
Před 4 lety
7
Černé vodovodní baterie ,výdrž, údržba.
Ahoj Máte někdo černé baterie jak umyvadlové tak sprchové či vanové-podomítkové ? Popřípadě i jaký…
jarin1
Před 4 lety
1
Topení elektrokotlem
Dobrý den, topíme elektrokotlem 9kW podlahové topení, plocha 130m2. Jaká je vhodné nastavení teplot…
martin_masek
Před 4 lety
14
Širší varná deska
Máte někdo širší varnou desku (než klasická 60 cm)? Jak jste s ní spokojeni? Přemýšlím nad ni, ale…
mahev
Před 4 lety
11
Zděné domy na klíč
Zdravím, má někdo prosím zkušenosti s firmou Smart stavby s.r.o., nebo Deprostav? Popřípadě můžete…
melichercikhonza
Před 3 lety
4
Emisní třída starého plynového kotle
Neví někdo, jakou může mít emisní třídu starý plynový kotel Destila Ocelot DPL25?
wpavel
Před 4 lety
2
Fasada k antracit oknum
Dobry den, zajimalo by me, jakou mate fasadu k oknum barvy antracit. Vsude okolo vidim jen bilou, …
roman_
Před 1 rokem
1
2
41
Zdroj tepla novostavba
Zdravím, mám v projektu na RD - povolení vydáno letos asi v červnu jako hlavní zdroj vytápění a oh…
maanna
Před 4 lety
1
2
46
Soukromí v koupelně
Ahoj, řeším okno v koupelně, chtěla bych nějak zabránit viditelnosti zvenku dovnitř zejména večer,k…
marie_horalkova
Před 4 lety
3
Stavební dozor Nový Jičín
Dobrý den, potřebuji sehnat stavební dozor v okolí Nového Jičína. Jde mi především o splnění zákon…
loiza
Před 4 lety
1
OSB na stávající dlažbu
Dobrý den, chtěl jsem vás požádat o radu. Rád bych položil vinylovou podlahu na stávající poměrně r…
hmatlova
Před 4 lety
2
Elektřina nebo plyn?
Dobrý den, několikrát už tu byla probíraná cena vytápění elektřinou versus plynem, ale všechny dota…
wpavel
Před 4 lety
20
Střešní krytina Walther Jacobi
Ahoj, máte někdo pálenou střešní krytinu Walther Jacobi? Narazili jsme na ni poprvé na FOR ARCH a…
synura_p
Před 2 lety
2
Tlaková zkouška rozvodů vody
Dobrý den Ahoj, prosím Vás o konzultaci :slight_smile:. Na doporučení jsem natlakoval potrubí na 1…
plaintruth
Před 1 rokem
11
1
2
…
177
178
179
180
181
…