O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Výška zdiva a oken
Dobry den, mame jiz zacit stavet a nasli jsme chybu v projektu, nejspise jsme si nerozumeli s proje…
davex
Před 4 lety
15
Optické vyrovnání zvlněných zdí
Zdravím. Ve starém rodinném domě máme na chodbě zdi jejíchž povrch se vlní (pozvolna se přelévají) …
hmatlova
Před 4 lety
3
Permeter smooth air
Ahoj, máte někdo zkušenost s vnitřním nerezovým komínem permeter smooth air? Díky.
xkarlos
Před 3 lety
5
Venkovni zaluzie a velmi silny vitr na pozemku
Dobry den, rada bych se zeptala, kdo mate zkusenost s venkovnimi zaluziemi a silnym vetrem. Dum m…
luckavra
Před 4 lety
11
Dlažba-kde začít?
Ahoj, prosím o radu ohledne dlažby. Chceme v celém domě dlažbu. Jeden dekor bude stejný ve vstupní …
janule123
Před 4 lety
8
Výběr krbových kamen
Dobrý den, jsem nyní ve fázi přípravy na stavbu a měl bych dotaz na přítomné diskutující. Mám v do…
franti_p
Před 4 lety
7
Zazimování bazénu
Dobrý den, budeme poprvé zazimovávat bazén, proto bych Vás ráda poprosila o radu co použít do bazén…
si_m1
Před 4 lety
5
Hypotéka z rakouské banky
Ahoj, máte někdo zkušenost se získáním hypotéky z rakouských bank na financování nemovitosti v ČR?…
kekita
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Jaké byste vybrali dveře?
Ahoj, chtěla bych od vás poradit s výběrem dveří. Podlahu budeme mít dub natur, kuchyň bílý lesk s…
zdenek_valek
Před 4 lety
11
Byt novostavba nebo cihlák?
Ahoj :slight_smile: Je tu nekdo, kdo se vyzna? Co by bylo lepsi koupit? Planujeme tam byt nejakou d…
edriella
Před 2 lety
17
Jímka souseda na našem pozemku
Dobrý den, věc se má takto…koupili jsme pozemek od obce a při kopání základů se ukázalo, že soused …
barebare
Před 4 lety
28
Reklamovali jste skrytou vadu u nemovitosti, když jste na to přišli?
Zajímám se o to, kolik lidí reklamuje opravdu skryté vady. Vím, že ten zákon funguje už pár let, al…
norikakaa
Před 4 lety
4
Geometrický plán a vytyčení pozemku
Prosím doporučite mi geodeta, který vám dělal vytyčení hranic pozemku a zhotovení geometrického plá…
dajvr
Před 4 lety
4
Rekonstrukce stávající kuchyně + doplňkové služby Brno
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou, která mi udělá kuchyň tzv. na klíč? ( Brno Potřebuji novo…
artep1987
Před 4 lety
6
Bydlení u silnice I.třídy
Dobrý den, potřebuji radu, přečetla jsem vše co se dalo. Ale stejně váháme. Máme pozemek v nádherné…
zvl
Před 4 lety
22
SDK rovina
Dobrý večer, dělám SDK stropy, momentálně jsem ve fázi zhotovování rastrů. Jelikož dělám prvně, ta…
netmaster
Před 4 lety
4
2 miliony na vše - co by jste poradili?
Vážená skupino, co by jste dělali na mém místě? V bance bych si vzal hypotéku na 2 miliony Kč. Za 1…
puhelin
Před 4 lety
25
Spotřeba elektřiny od 12/2020 do 22.9.2021
V první čtvrtině prosince loňského roku měnili elektroměr za nový, dnes, 9 měsíců a 2 týdny k tomu …
verjanja
Před 4 lety
4
Změna z trvalého právního porostu ne les
Z katastru mi přišel dopis, že pochůzkovou revizí zjistili, že pozemek trvalý traveni porost je již…
petra_dandalos
Před 4 lety
1
Střecha garáže svépomocí
Zdravím, dělal nebo dělá někdo střechu garáže svépomocí? Jde o samostatně stojící garáž, půdorys 6x…
edison101
Před 4 lety
10
Výška zapuštění sopouchu do komína
Dobrý den momentálně jsem před stavbou komína, vše tak nějak vím, bohužel nikde nemůžu dohledat, ja…
jarin1
Před 4 lety
6
Kterou variantu kuchyně zvolit?
Dobrý den, chtěla bych poprosit o názory, kterou variantu uspořádání kuchyně zvolit - jenom upřesňu…
norikakaa
Před 4 lety
10
Stavba do 25m2 na pozemku rekreacni chaty
Chtel bych se zeptat zda je mozne postavit stavbu do 25m2, ktera bude splnovat podminky stavebniho …
edison101
Před 2 lety
1
2
35
Nášlapná vrstva 3,5 u pvc - je dostačující?
Dobrý den, mám vybrané pvc s nášlapnou vrstvou 3,5 mm. chci ji dát do celého patra - mimo koupelny …
rubenyx
Před 3 lety
2
Světlo v chodbě
Zdravím chodbě v bytě staršího paneláku, světlo lze ovládat na dvou místech. Můžete mě poradit u dn…
petr45
Před 4 lety
9
Vlastníte víc nemovitostí?
Pořád si kladu otázku,jestli jsme s manželem tak opatrní nebo neschopní,když máme "pouze" jednu hyp…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
15
Vytápění dřevostavby
Dobrý den, můžu se zeptat jaké byste mi prosim doporučili nejlepší, nejvýhodnější, nejlevnější vytá…
deto_oesya
Před 4 lety
12
Stavební povolení na "klíč"
Zdravím, chtěl bych se zeptat a poprosit o doporučení nějaké kvalitní firmy/kanceláře, která zajišť…
krolok
Před 4 lety
4
Garáž - garsonka?
Dobrý den, chtěla jsem se, z pochopitelných důvodů, zeptat anonymně, jestli je potřeba stavební pov…
puhelin
Před 4 lety
17
Uložení trámu ve zdi.
Dobrý den. u 500 let starého domu musel být vyměněn trámový strop. Trámy uhnili ve zhlavích. Nové s…
raziel628
Před 4 lety
21
1
2
…
179
180
181
182
183
…