O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Uchytka cerna / vlastnosti / zkusenosti / udrzba vs chrom/nerez
Ahoj "Na Strese", rad bych se Vas zeptal, jake mate zkusenosti s podobnou cernou uchytkou.. jde mi …
janousekradek
Před 4 lety
1
Záchrana rozdroleného betonu (podlahy)
Zdravím, koupili jsme dům, který postupně rekonstruujeme. Už nám zbývá dodělat poslední místnost, a…
nickjean
Před 4 lety
4
Hydroizolace v koupelně bez obkladů
Dobrý den, Rozhodl jsem se v rámci rekonstrukce nedělat v koupelně obklady, a to ani kolem vany a …
norah32
Před 3 lety
16
Kuchyň - odpad do jádra
Dobrý den, rád bych se zeptal asi na velmi častou otázku, která zde padá. Jako příloha je uveden b…
hektor90
Před 4 lety
2
Tahokov
Dobry vecer.. prosim kdo mate plotove dilce z tahokovu, od jake firmy? Dekuji moc.
termat5
Před 4 lety
2
Terasa jak umístit
Dobrý den, zkouším,zda byste mi někdo prosím neporadil. Mám úzký pozemek orientovaný na sever - tj.…
norikakaa
Před 4 lety
4
Tepelné čerpadlo za roh
Ahoj, může tepelné čerpadlo vzduch voda umístit před technickou místnost - na obrázku č. 1, ale to …
wpavel
Před 4 lety
11
Stavění firma doporučení
Zdravím, doporučíte mi někdo prosím stavební firmu nebo případně zedníky, se kterými máte dobré zku…
janinaklinku
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Bílá indukční deska - je údržba snesitelná?
Ahoj, chtěla bych doo kuchyně bílou varnou desku, protože budeme mít světlý "mramorový" povrch. Nej…
aloisie
Před 4 lety
4
Diton Pavé I - Marmo / Best
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zvažuji zámkovou dlažbu na stání Diton Pavé I - Marmo. Jedná se cca o…
zaplik1
Před 4 lety
1
Rekonstrukce podlahy.
Dobrý den. Chtěl bych rekonstruovat podlahy v obyvatelném podkroví. Řeším problém jak na vrstvy pod…
jaroslavkubik
Před 4 lety
1
Nezatepleni vchodu?
Ahoj, zatepluji svépomocí dům - najímám si místní zedníky. Zatepluji 15 cm polystyrenem a nejraději…
andrea2412
Před 4 lety
2
Prosím o názor k dispizici RD
Dobrý den, jdu s kůží na trh a chtěl bych Vás všechny poprosit o ,,kritiku,, a názory k projektu, …
magous
Před 4 lety
1
"Kdo mi krade" nebo "Co mi žere" rajčata? :)
Dobrý den, poradíte? Mám neoplocený pozemek v zastavěném území obce, kde jsem si letos poprvé posta…
kairan
Před 4 lety
5
Udržování budoucího stavebního pozemku - nyní džungle
Zdravím... Můžu se zeptat, zda někdo řešil a jak řešil čištění pozemku, na kterém byly za několik l…
lencus
Před 4 lety
4
Rolety den noc v jiné barvě než bílé
Máte prosím někdo rolety den noc v jiné barvě než bílé. Zajímala by mě propustnost světla a třeba i…
kassal
Před 3 lety
17
Terénní úpravy na hranici pozemku
Měl bych dotaz ohledně terénních úprav na hranici pozemku. Soused přímo na hranici pozemku odbagrov…
milanq
Před 4 lety
5
Prosim o nazory k pudorysu
Zdravim, mam takovy predfinalni pudorys domu, je to cca 127m2 vnitrnich prostor (bez garaze). pres …
radim2015
Před 4 lety
9
Posuvná brána po kolejnici
Prosím o zkušenosti s posuvnou bránou jezdící po kolejnici. Tedy hlavně jestli se pravidelně nezas…
martin_s
Před 4 lety
2
Nebezpečná revize elektro
Dobrý den, řešili jste někdy to, že by stavební firma zrevidovala životu nebezpečnou elektroinstal…
sobii
Před 4 lety
31
Videotelefon
Dobrý den, mohl by mi, prosím, někdo doporučit nějaký videotelefon? Zatím pokukuji po Emos a Vario.…
marushkap
Před 4 lety
19
Termostaty
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně termostatů. Konkrétně s výrobcem, s jakým jste …
raziel628
Před 4 lety
7
Přepálené ceny, nebo je to normalni?
Rozpočet od stavebníka: Materiál: 1 043 000Kč Práce: 559 000Kč Doprava mat: 78 200Kč Je to za h…
martin_s
Před 4 lety
2
Zkušenosti s krbovou vložkou - NORDFLAM krbová vložka PARMA
Ahoj, má někdo zkušenosti s krbovou vložkou NORDFLAM krbová vložka PARMA? cenově to vypadá zajím…
kenylej
Před 4 lety
1
Počet světlovodů
Zdravím, kolik světlovodů byste prosím navrhovali do této chodby s vestavěnou skříní bez oken? Dve…
radim2015
Před 4 lety
7
Zemní kolektor + vsakování dešťové vody
Zdravím všechny, slyšel jsem, že prý je vhodné přímo nad zemním kolektorem TČ země voda s natur co…
rehorj
Před 2 lety
28
Napojeni pračky na odpad
Dobrý den , potřebuji v tech.místnosti natáhnout odpadní potrubí pro pračku a sušičku. Ideální by b…
wpavel
Před 4 lety
11
Kolik máte užitkové plochy na zahradě
Chtěl bych se zeptat, jak na tom jste v oblasti soběstačnosti v domácnostech, ohledně zeleniny, ovo…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Půdoris RD 5 KK + garáž
Zdravím všechny, chtěl bych vás poprosit o vaše případné připomínky k našemu návrhu domu/půdorysu. …
t_makovice
Před 4 lety
4
Po jaké době lepit IPU na omítku
Zdravím, po jaké době můžeme na vápenocementovou omítku lepit IPU? Rovnali jsme křivé zdivo, takže …
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
1
2
…
180
181
182
183
184
…